🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 112
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 435
Като IT, геймър и интроверт (и като общувал доста с такива хора) мога да кажа, че ми е много трудно да повярвам, че Алек е гийк. Нивото му на комуникация е наистина високо за такъв тип човек - обикновено това са интелигентни хора, които обаче много трудно виреят в социална среда, а неговия език на тялото беше спокоен и обран. Аз още от началото на предаването го хваля как адекватно се държи, за разлика от например Виктор, който беше по-несговорчив. Думите на Алек бяха доста премерени и точни, да наистина, не той викаше момичетата на срещи, но се държеше доста обиграно в комуникацията си с тях. Реално на гийковете не им остава време (и не им е приоритет) да подобрят социалните си умения, може продукцията да е инвестирала време и усилия в него.

Кой знае, с този ерген - аз не изключвам абсолютно нищо (може би само една от теориите, че е гей - това не мога да го повярвам никога), но за мен ясното е, че той е твърде центриран към себе си и това лъсна на финала и отвън, което е жалко, защото до финала образа му беше почти отличен

# 3 436
Ако е вярно, това че Алек си е тръгнал с мама и кака, потвърждава мнението на тези от нас, които го намират за безхарактерен. Мъжкото поведение изисква да застане пред момите и да си признае по един или друг начин, че ги е баламосвал. От друга страна би трябвало да каже и на властната си майка, че е поел ангажимент и трябва да си свърши работата до край. Мама, ако беше пич, щеше да го разбере.

Лейди,
Не мисля, че е толкова безхарактерен, колкото темерут. Той сам си каза по интервютата - какво ще ви се обяснявам на вас или на момите, правя, каквото си искам, гледам си кефа и съм си най-важен аз. И такава неприязън лъха от него на моменти, но е водолей, какво да се прави... Сори ако някой се засегне, но мъжете водолеи са темерути и го казвам от личен опит - баща ми, приятели, гаджета водолеи съм имала. Аз-ът е на първо място.  Обаче признавам, че и мен ме заблуди във водолейското в предаването и хоп-ето го как се показа в Преди обед.

Скрит текст:
Ще разкрия нещо лично в тази връзка - преди да се ожени за майка ми и моят баща (водолей и обожаващи се с мама) е бил принц Чарминг за няколко месеца и бам - на следващия ден след сватбата буквално друг човек - студен, дръпнат, неговорещ и т.н. Познавайки баща си, напълно вярвам, че Алек не е безхарактерен, а обратното - такъв му е характерът водолейски и ако съдя по родата ми, с годините патологията става все по-голяма..

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 16:00 от FreakOnALeash

# 3 437
От прочетеното - Алек не е инфантилен, изобщо даже, а играч Simple Smile От тези, които го дават - Е** и бегай Stuck Out Tongue

Да са малки момиченца да му се вържат, ама каките там поне не го ли усетиха що за стока е и какво им предстои? Rolling Eyes

Инфантилен беше Генчо, Виктор го раздаваше джентълмен. Досега той ми харесва най-много, особено на фона на другите двама.

Дано следващия сезон да изберат някой наистина красив, мускулест и мъжествен мъж, че да става за гледане и без звук и накрая да е по-смилаемо, ако никоя не избере Grinning

# 3 438
И да са го усетили, пред камера какъв избор имат. Играят докрай и те.

# 3 439
  • София
Аз на каките най-много им се чудя на това, че след като са изгледали сезона са разбрали, че той на всички говорел едно и също. Не мога да си обясня как големи жени, с опит във връзките, вярват, че това, което им е говорил, го е казвал само на тях. И то при положение, че по коктейлите, Алек почти не се вясваше. Постоянно беше с някоя мома на пейката. Е чак пък толкова богат речник да има, че на всяка да говори нещо различно.......

# 3 440
Смятам, че поведението по интервютата е провокирано от безсилие да се защити и да си каже мотивацията, все пак устата му е затворена и от договор. Явно е имало някакъв разрив между ергена и продукцията в края и разбира се, че в такава неравностойна борба, ще спечели продукцията.  Изобщо не вярвам, че 3 месеца се е скъсал да играе роля и за миг не е показал истинското си лице, което, видиш ли, показва сега. И там показа част от себе си, и навън също.
А за водолейската природа - от топли и нежни да станат студени и жестоки за секунди, потвърждавам. И да, наистина не му пука в момента кой какво си говори, ама наистина.

# 3 441
Като IT, геймър и интроверт (и като общувал доста с такива хора) мога да кажа, че ми е много трудно да повярвам, че Алек е гийк. Нивото му на комуникация е наистина високо за такъв тип човек - обикновено това са интелигентни хора, които обаче много трудно виреят в социална среда, а неговия език на тялото беше спокоен и обран. Аз още от началото на предаването го хваля как адекватно се държи, за разлика от например Виктор, който беше по-несговорчив. Думите на Алек бяха доста премерени и точни, да наистина, не той викаше момичетата на срещи, но се държеше доста обиграно в комуникацията си с тях. Реално на гийковете не им остава време (и не им е приоритет) да подобрят социалните си умения, може продукцията да е инвестирала време и усилия в него.

Кой знае, с този ерген - аз не изключвам абсолютно нищо (може би само една от теориите, че е гей - това не мога да го повярвам никога), но за мен ясното е, че той е твърде центриран към себе си и това лъсна на финала и отвън, което е жалко, защото до финала образа му беше почти отличен

Именно....И аз заради това, казвах в по-предните коментари, че Александър не е гиик. Именно защото познавам доста гиикове и " работя " с доста от тях. Хахаах. Този коментар е един от най-добрите, на абсолютно същото мнение съм, особено за това, че Алек е твърде центриран върху себе си....

# 3 442
Точно затова ми се струва, че не е никакъв играч - назубрил е няколко фрази и ги повтаря, а тяхното въображение довършва картинката. Дори жени, към които той нямаше абсолютно никакви симпатии, си въобразяваха, че той ги разбира и харесва. Просто се е прикривал, колко да е трудно за няколко часа, все пак не го снимат непрекъснато.
На моменти патосът му ми напомняше този на Наум и си мислех, че е сценарий. Може да е прихванал, без да иска.

# 3 443
Между другото, съжалявам, че се случва да споненавам Туджаров често, но ми беше интересна неговата преценка, тъй като той лично е присъствал по време на интервюто в "Преди обед", като мъж не е с толкова крайно емоционален и полага всички усилия да е обективен. Та той каза, че като е дошъл Алек в студиото и поведението му е било напълно нормално. Променил се е в момента, в който останалите са започнали да се държат враждебно към него. Самият Туджаров каза, че после като е гледал записа е осъзнал колко гадна е била атмосферата и как дори той е звучал все едно се заяжда с въпроса за пътуванията, а не е имал такова намерение. И неговата позиция също беше в посока защитна реакция от страна на Алек.
Аз мисля, че истинският Алек всъщност е човекът от първите епизоди, който е много социален, смее се, обича да се забавлява. Такова усещане имах от него и в онзи клип с Божана, в който готвиха. Гийк е название, което никога не бих дала за него, за да го опиша.

# 3 444
Ох, в какви теми сте задълбали. Алек е типичното популярно момче от елитна гимназия. Леко нърд, но иначе със самочувствие и сравнително харесвам. Ученето е допълнителен уоау фактор. Дори геймър да е - на това не се гледа с лошо око вече. Хубавото е, че май не е от децата приети на трето класиране, че някои от тях са наркомани.

Тъкмо си пуснах Гената с Милена. Ами чаровник си е той. 😊

# 3 445
Типичното популярно момче от добро семейство, което се оказва накрая използвач и гадняр Joy

# 3 446
  • София
О, много преди финала започна да се пропуква фасадата на Алек - тръгването от онази групова среща и студеното изгонване на Мария са примери. Розата за Мария, която приех за продуцетско решение, също е показателна - тогава не е отказал да играе по свирката на продукцията. Че говори едно и също на всички и им връща репликите го хванахме много по-рано. За мен образът му се беше пропукал още преди финала, но чак такава мишкарщина и последвалата нагла арогантност, не очаквах. Чудя се какво са ни спестили от продукцията, защото подозирам, че е имало доста повече изпълнения, отколкото видяхме.

ПП: Сега се сещам, на Милена също говореше колко е прекрасна на пейката преди да я изгони. Очаквах, че предвид заявката й да бъде откровен с нея, ще я подготви, но не. Не беше откровен, просто я остави без роза.

# 3 447
Между другото, съжалявам, че се случва да споненавам Туджаров често, но ми беше интересна неговата преценка, тъй като той лично е присъствал по време на интервюто в "Преди обед", като мъж не е с толкова крайно емоционален и полага всички усилия да е обективен. Та той каза, че като е дошъл Алек в студиото и поведението му е било напълно нормално. Променил се е в момента, в който останалите са започнали да се държат враждебно към него. Самият Туджаров каза, че после като е гледал записа е осъзнал колко гадна е била атмосферата и как дори той е звучал все едно се заяжда с въпроса за пътуванията, а не е имал такова намерение. И неговата позиция също беше в посока защитна реакция от страна на Алек.
Аз мисля, че истинският Алек всъщност е човекът от първите епизоди, който е много социален, смее се, обича да се забавлява. Такова усещане имах от него и в онзи клип с Божана, в който готвиха. Гийк е название, което никога не бих дала за него, за да го опиша.
Ако тази теория е вярна, тогава защо в 120 минути при Светльо Иванов не успя да се представи добре и да се обоснове, защити, и т.н. ?! Там поне атмосферата не беше враждебна и нямаше нужда от защитна реакция. Той се държа отново по същия начин - студено, арогантно, общи приказки, отговаря с въпрос на въпроса и прочие.

# 3 448
Да, гледах го в 120 минути - страшно увъртане! Първо казва, че е сгрешил, после обратното, а дали пък не било въпрос на гледна точка...

# 3 449
Милена в Надкаст каза, че от ден 1 е разбрала, че той няма към нея физическо привличане и не я харесва, като жена. Никога не й е давал смесени сигнали, поне тя беше категорична за това. Държа се с нея уважително, защото я хареса като човек. Това, че не я иска като партньор, не значи, че не е прекрасна жена.
Относно Алек - аз лично твърдо одобрявам поведението му след предаването. При С. Иванов за мен той беше студен и дистанциран, което пак би могло да бъде отбранителна позиция. Не е бил агресивен, не се е държал неуважително, обясни си спокойно своята позиция. На мен ми харесва, че поставя граници, не робува на общественото мнение и не влиза в обяснителен режим. Какво да се обяснява на някакви хейтъри пред екрана, само той и продукцията знаят какво се е случило в отношенията им.
И пак да вметна, за да не ме обвини пак някой, че съм му роднина, че аз гледам риалити форматите по различен начин, кефи ме модела на Неделчо и Туджаров, фен съм и на други формати, вижда се, че следя всичко и моята позиция е на такава база. Аз не гледам, както баба ми едно време гледаше "Дързост и красота" и цъкаше неодобрително срещу Брук Лоугън.

Общи условия

Активация на акаунт