🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 101
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 450
Не е нужно да си баба и да цъкаш срещу новите порядки, за да не ти е приятен човек студен, подигравателен, незрял и немъжествен. Достатъчно е да си нормална жена или мъж.

И пак старата песен с общественото мнение, свои граници си имал, имал правото да постъпва както си реши... Еми то и да подпишеш, че се отказваш от бебето си имаш право. Моралната страна обаче се измерва с вредата, която си нанесъл на другия, постъпвайки "правово". В това отношение Алек няма човечен, емпатичен морал и за това много хора не го харесват. Не защото са баби, осъждащи Брук.

# 3 451
А дали изобщо е нанесъл някаква истинска вреда? Не се чувствайте длъжни да ми отговаряте, поразсъждавайте си за себе си.
Пак сравнения, този път с изоставяне на деца. Аргументът няма нищо общо със ситуацията, затова го подминавам.

# 3 452
Напротив, съвсем резонен е примера. Само недотам умен човек би направил директен паралел. Постоянно обяснявате право имал - и постоянно ви се обяснява, че правата имат и морална и етична страна.
Емоционална вреда със сигурност има, нали няма да оспорваме сега и това, че видиш ли, дамите симулирали разочарование и сълзи. Или че за тях нищо не било, ще го преживеят.

# 3 453
Днес си обогатих речника с новата за мен думичка гийк. Ето че има полза от дискусиите около Ергенът.

Алек е умно момче, което много иска да е мъж, но има да учи още за живота и отношенията с жените. Сигурно е вярно, че е имало челен сблъсък с продукцията и те са си отмъстили после при монтажа, но точно думите, които повтаряше на пейкинга са си негови. Ваня Щерева щеше да се постарае повече, поне от писателска суета.
Прави сте, че инфантилност не е точната дума, но като гледах реакциите му след всяка забележка на мама Ксения, той все повече и повече се спихваше като малко дете, на което му се карат.  А в интервютата се държа като малко инатче, което си дава сметка, че това което прави не е добре, но продължава да си настоява на неговото. Достатъчно умен е да му светне лампичка, че не е нормално всички да са срещу него, но се държа доста незряло, настоявайки, че знае какво прави, с което се закопа.
Много му се иска да го признаем за мъж, но първо трябва да се отлепи от полата на мама.

# 3 454
Интересно е, че кибертормозът срещу Алек, не приключва. Мисля, че жените от форматът гледат да го раздухват. Трудно се прощава на някой, че е изглежда добре, богат е и е свободен да прави каквото си иска.

# 3 455
Алек ми е неприятен не само като персонаж от реалити, а и като човек. В него няма нищо, което би могло да ми хареса. И това не е заради финала. Разбирам го за някои неща - знам много добре, че много от тези жени са прекалено различни и е смехотворно да си помислят, че могат да имат нещо общо (визирам например Теа, Христина и др; и съм сигурна, че той е казал истинското си мнение за тях пред приятелите и близките си - сдържаността е само за пред камерите), но неговото философстване, безпочвено самочувствие (основано на това, че семейството му има пари - той няма постижения, заради които да има самочувствие), либерално поведение (имах предвид друга дума, но не искам да ми изтрият коментара) за мен са крайно отблъскващи.
 Също и майка му - познавам подобни личности и да - противни са. Не защото казва нещо лошо, а заради лицемерието си (защо не им го каза в лицата, щом е толкова честна, а ако е искала да е тактична, можеше да измисли нещо по-завоалирано и вече без камера да си излее душата?), дебелокожието, убеждението, че е нещо като аристократка (не е, колкото и да се пъне).

# 3 456
Скрит текст:
Между другото, съжалявам, че се случва да споненавам Туджаров често, но ми беше интересна неговата преценка, тъй като той лично е присъствал по време на интервюто в "Преди обед", като мъж не е с толкова крайно емоционален и полага всички усилия да е обективен. Та той каза, че като е дошъл Алек в студиото и поведението му е било напълно нормално. Променил се е в момента, в който останалите са започнали да се държат враждебно към него. Самият Туджаров каза, че после като е гледал записа е осъзнал колко гадна е била атмосферата и как дори той е звучал все едно се заяжда с въпроса за пътуванията, а не е имал такова намерение. И неговата позиция също беше в посока защитна реакция от страна на Алек.
Аз мисля, че истинският Алек всъщност е човекът от първите епизоди, който е много социален, смее се, обича да се забавлява. Такова усещане имах от него и в онзи клип с Божана, в който готвиха. Гийк е название, което никога не бих дала за него, за да го опиша.
Ако тази теория е вярна, тогава защо в 120 минути при Светльо Иванов не успя да се представи добре и да се обоснове, защити, и т.н. ?! Там поне атмосферата не беше враждебна и нямаше нужда от защитна реакция. Той се държа отново по същия начин - студено, арогантно, общи приказки, отговаря с въпрос на въпроса и прочие.
Скрит текст:

Защото няма как да каже - изобщо не исках такъв финал, но ме принудиха. Устата му е яко вързана, затова усуква, гъне се, изглежда агресивен. И не ми беше до такива целувки, ама в ухото постоянно ми говореха- целувай, прегръщай и т.н. Не ви ли направи впечатление, че повечете целувки бяха като на петокласници- докосване на устни. Другарски. Много употребен, това е. И е бесен. Нормално.

# 3 457
Да си призная и аз научавам "новите чужди" думи в българския език оттук, това не го казвам с лошо. Разпънахте на кръст този Алек, който си игра ролята заедно с момите, които са влезли за повече известност , оп сори някои за любо(Ф, други за салони, трети и т.н.... Той, за какво е влязъл само си гадая -  вероятно напук на техните, не знам. И преди писах, че се стреми към актьорство на по-високо ниво от Боливуд/това в градината на Евгени/. Очаквам да го видя в някоя роля някъде, честно казано🤣.

# 3 458
А той защо се възмути от сестрите, че са вътре за слава, ако и неговата идея е била същата? Можеше да си премълчи и да позамаже положението.

# 3 459
Дано да го видим с успешна артистична кариера, та тоя резил да не е бил напразно.

# 3 460
  • Plovdiv
Маги пуснала още по агресивно интервю, че Алек бил излъгал 22 жени. Ама какви ги говори, той не е задължен да избира никоя, ако не намери подходящата за него.
Маги се излага с тези нападки.

явно е огорчена и иска да си го върне

# 3 461
А той защо се възмути от сестрите, че са вътре за слава, ако и неговата идея е била същата? Можеше да си премълчи и да позамаже положението.
Ако бях на негово място, след това - тази е с гадже, тази е със сестра си за подкрепа, тази е "тралала" с хармониката, онази е "психолог на деца" - пийваща си, другата с аритмии, дълбоки травми, кандидат"изперкали" сценаристи..., не щеше да ми падне пердето, ами завесата и да запаля мотора още на по-ранен етап. Извинявам се за епитети, но нямам време да завоалирам.😉Не оправдавам, това което направи, но няма и да го разпъвам след този каст.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 18:54 от Анонимен

# 3 462
Да, гледах го в 120 минути - страшно увъртане! Първо казва, че е сгрешил, после обратното, а дали пък не било въпрос на гледна точка...

"Аз влязох, както се казва, за да си накъсметиш късмета" Laughing
"Да науча повече за себе си и за хората около мен" (да не би да е искал да влезе в Сървайвър?)
"Какво е една жена? Едно чудо, най-силното творение на природата и заради тях нас ни има..."

Човекът си отговаря с клишета, нищо интересно няма в интервюто, иначе въпросите си бяха съвсем на място.
Накрая хем намеква, че решението му да ползва видео е било неуместно, хем веднага контрира водещия с въпрос и става едно нищо. И понеже някой тук предлагаха, че пиар може да му оправи публичните представения, ами НЕ, не може.

# 3 463
Е, той и без това сигурно ги е казал тези неща за участничките, но не пред камерите. А и да ги каже по телевизията, няма значение - реакциите вече са достатъчно негативни. Какво ще се промени - ще го помислят за още по-голям лицемер?
Според оправдаващите го, излиза, че той е бил отвлечен, диктували са му в слушалката какво да им казва и кога да целува, а майка му героично го е спасила след рисково бягство?

# 3 464
Миии, не мисля, че някой му е диктувал нещо.
Човекът е влязъл да си накъсмети късмета, да ги поцелува тия жени, че вероятно нищо интересно не му се е случвало в живота.
Мама Ксения, като е разбрала, е станало "обожемой". Според мен репликата й "Ситуацията не е хич хумористична" адресира не жените на финала, а цялата авантюра на Алек с това предаване. Всъщност финалът е бил предизвестен още от момента, в който е решил да се накъсмети.

Общи условия

Активация на акаунт