🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 088
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 480
Лелеее, запознал се с нея преди да влезе и е бил толкова впечатлен, че за два месеца не я е збравил, а пък майка му  ѝ се извинява за ситуацията – сигурно е висока, руса, 20+, с няколко висши, богата наследница, абсолютен гьон като него, за да може да го изтърпи.
Въпросният човек, който е пуснал скрийншота изрично пише в коментари, че става въпрос за бившата приятелка на Алек

# 3 481
Ааа, тази е бивша, а не онази която си е харесал вечерта преди да влезе.
Мама Ксения сигурно е оценила бившите му, след като е видяла ергенките.

# 3 482
Надявам се тази клюка да не е вярна, защото, ох, той с майка си в комплект ли е - чак жената е звъняла, за да урежда нещата. 😐

Не са ми привлекателни мамините синчета и това е, колкото и прекрасни качества да имат. Достатъчно проблеми си имам на главата, за какво ми е мъж, който вместо да ми дава сили и решения, все до майка си ще опира...

# 3 483
  • SF
В концепцията на предаването са заложени срещите с родителите. Те са по сценарий, а не защото участниците или участничките са в неспособност да взимат самостоятелни решения. Родителските мнения се изискват от екипа и родителите отиват там, именно за да споделят мнението си с публиката. Естествено, че има и разговори зад камера, за които зрителят не подозира.
Тръгвайки към острова, родителят знае, че ще изразява мнение пред екипа, което ще бъде излъчено "на цял един народ" и ще го чуят и съседи, и врагове, и колеги, и пациенти...
Никой не кани родителите, за да си поговорят за времето или как е животът в Китай. Не знам какво очаквате да чуете от тази майка. Сине, Маги е точно като за тебе! Сине, Надежда също е като за тебе! Винаги сме искали да срещнеш по-възрастна жена с дете!
Такова нещо нямаше  ли да ви се стори пресилено и скучно?

# 3 484
Има широкоскроени родители, които няма да ги интересува дали жената е по-възрастна, с дете, стига синът им да е щастлив и в пълноценна и здравословна връзка. 🤷 Разбира се, Ксения не е от тях, колкото и Алек да се опитваше да ни представи родителите си като свежари с младежки дух.

Човек не си избира родителите. Алек просто предизвика смях с това, че уж беше влюбен, уж беше надъхан, уж това са най-страхотните жени, които е срещал, сетне майка му му се скара като на първокласник и той дори не отиде да ги отреже под олтара. Ситуацията не беше хумористична, беше абсурдна.

Евгени как не клекна пред майка си, която хареса Елена повече?

# 3 485
  • SF
Алек също не е клекнал. Просто мненията на Алек и на майка му си съвпаднаха. Винаги ли всички сме на различни мнения с родителите си?
Евгени си хареса Валерия от пръв поглед. Това с майката трябваше да внесе малко смут преди финала, иначе нещата бяха прекалено предизвестени. Друго си е да вкарат малко телевизионна драма. Синът харесва едната, а майката харесва другата мома.
Тази година синът харесваше еднакво и двете и нямаше как да противопоставят майката по друг начин, освен да не ги хареса и двете.
На всичкото отгоре двете много си приличат по разни показатели. Ако майката не харесва Маги, не виждам какво би я накарало да харесва Надежда. Може  би брекетите да са виновни за всичко.

# 3 486
Вероятно е имало друг начин да се отиграе, но Младенови просто не вдъхнаха доверие: той ентусиазирано обясняваше (и на сестра си отделно също!) какви страхотни жени са (вместо да каже "Не съм убеден, колебая се, имам чувството, че не успях да ги опозная, ти какво ще ме посъветваш?" например), после майка му му заговори за шамарчета и как баща му щял да го постави на мястото му. Прозвуча по-скоро заплашително, отколкото като думите на майка, която дава мнението си.

Трябва пак да гледам разговорите на Евгени със Светла и Танко, да си припомня те какво му казваха.

Впрочем, като споменахме Евгени:

Тя винаги е искала да се научи да свири на пиано и в предаването "Преди обед" се среща с Евгени, който я учи.

"Чудих се с коя мелодия да започнем. Не исках някоя детска, но същевременно като гледах финала на вашия сезон, се сетих за песничката "Мила моя мамо". Идеална е, като за начало", разсмя се Евгени.

След това той научи Милена как да свири мелодията.

"Вече си готова да покоряваш майчини сърца", пошегува се ергенът от втори сезон, пише "България Днес".

# 3 487
Защо Евгени учи Милена да свири на пиано, а не Алек? Нали Алек свири на пиано и са от един сезон, все Мила моя мамо можеше да посвири с нея, или Тръгнал кос, и тя е като за него Simple Smile

# 3 488
Аз изобщо не мисля, че възрастта и емоционалната им обремененост беше основната причина да не бъдат одобрени. Просто бяха очевидни обстоятелства, които могат да се изтъкнат. Защото не винаги човек може да изрази по достатъчно рационален начин субективните си възприятия от един човек. Все пак тя ги е видяла на живо, разговаряла е с тях, усетила е енергията им, как се изразяват, как се държат, ние жените сме сензитивни и усещаме хората повече на интуитивно ниво. Неслучайно многократно се повтаряше думата "обиграни". Усети ги, че са хитри лисички, освен това и много доминиращи. Макар че за мен не е точно това основаният "червен флаг", особено при Маги.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 07:41 от Meddyy

# 3 489
Много философствате за качествата на Маги и Надежда, а не си давате сметка, че това беше една майка, която не одобрява избора на сина си и съвсем явно го заявява. Не знам в какви семейства живеете, но, освен ако не говорим за опасни ситуации, родителите ми не са си позволявали копче да ми кажат за мъж, с който съм излизала. Защото те са изтърпяли намилане и обясняване от своите родители и знаят колко отвратително е.

Само не искам пак да се започва, че той нямал избор, та нямало как да не са Маги и Надежда. И по-млади, и по-хубави, и без деца, и с образование, и с професия имаше. Ама, предполагам на всички ни е известно, че привличането и харесването не са точна наука. Че то идеалната никога няма да дойде.

# 3 490
Добре, как така и не разбрахме коя е тази бивша? 😀 супер любопитно ми е.

# 3 491
Толкова непознати хора имат мнение за него, за кандидатките, но се очаква, че собствената му майка трябва да няма мнение? Непознатите имат право да го изразят, майка му не? Нейната роля в шоуто беше такава, това се очакваше от нея, това трябваше да каже. Затова й целенасочена я питаха за точно конкретни неща дали я притесняват.

# 3 492
В концепцията на предаването са заложени срещите с родителите. Те са по сценарий, а не защото участниците или участничките са в неспособност да взимат самостоятелни решения. Родителските мнения се изискват от екипа и родителите отиват там, именно за да споделят мнението си с публиката. Естествено, че има и разговори зад камера, за които зрителят не подозира.
Тръгвайки към острова, родителят знае, че ще изразява мнение пред екипа, което ще бъде излъчено "на цял един народ" и ще го чуят и съседи, и врагове, и колеги, и пациенти...
Никой не кани родителите, за да си поговорят за времето или как е животът в Китай. Не знам какво очаквате да чуете от тази майка. Сине, Маги е точно като за тебе! Сине, Надежда също е като за тебе! Винаги сме искали да срещнеш по-възрастна жена с дете!
Такова нещо нямаше  ли да ви се стори пресилено и скучно?
Майките на Виктор и Генчо със сигурност също не са били очаровани от кандидат снахите, ама не са говорили такива абсурдни неща като Сашковата. Мама Светла едно име каза, че иска на нея да има и отнесе масовия хейт, а мама Ксения я надмина стократно и изора дъното с простотията си! И не, никой не е очаквал от нея да подлага на съмнение фертилността на непозната жена и да нарича “багаж” детето на друга!

# 3 493
  • SF
Да, savii_ , той имаше избор измежду 26 различни момичета. Най-много си го сваляха и ухажваха Надежда и Маги. Ако не му е трепнало с нито една от участничките, накрая са оставили тези, за които могат да се посочат аргументи, но реални аргументи, които да значат нещо.
Казването на копче, на много копчета, си е залегнало в нашия български манталитет и не само в миналите векове, а и в този съществува темата за свекървите в нашия форум. Тя може да е хумористична, но си е тема.
Да бъдат представени и посъветвани от семействата, си е част от формата на предаването. Така са го замислили тези, които са го измислили. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 494
Да вметна, че Валерия каза, че срещата с майката на Евгени е била много по-зле от това, което са излъчили, т.е. рязано е. Източник: последното й участие е Надкаст, на около 1:50 го споменава.

Общи условия

Активация на акаунт