🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 484
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 630
Ще й изкарат името. Не твърдя, че е правилно, но ще стане и то скоро. Просто няма начин да остане скрито.

# 3 631
  • Варна
Ако я има.

# 3 632
Според мен ще остане скрито, както е и редно. Повечето кадри на френската знаят бившата на Алек и това е. Точка. Няма никаква никаква нужда това момиче да се обсъжда, защото няма и никаква роля в Ергенът.
Ако Алек дори веднъж беше намекнал, че нещо от миналото му с нея се отразява на отношенията сега (както направи Виктор) - ок.
Но не го направи и всички сме ок да не говорим за бившата. Дори да я познаваме.

# 3 633
Това ще ѝ качи акциите, само защото е бивша.

# 3 634
Ако действително се сдобрят, веднага ще започне да се коментира по сайтовете. Която и да е следващата на Алек, ще бъде коментирана. По-добре да не излиза с жени.

# 3 635
Има и един друг прочит на ситуацията. Ако са верни приказките, че е гей, той успя да разкара всички досадни ухажорки за дълго. Simple Smile

# 3 636
А откъде знаем, че бившата го е зарязала? Или отново пишем съчинения по картинка?

Именно. Докато Алек и участничките в предаването са се съгласили да бъдат в общественото полезрение, което включва да бъдат обсъждани, бившите приятелки не са и не виждам защо от нездравословно любопитство трябва да бъдат намесвани. Които и да са, каквито и да са, на никоя няма да й е приятно името й да се размята в общественото пространство.

ПС: аз го взимам Алек, ако мъжо ме пусне и се прежаля за руси, синеоки мъже 😀 харесвам умни и емпатични хора.

# 3 637
Предишните ергени участваха в много други предавания, примерно Виктор в Черешката, Генчо съм го виждала да говори за събития, свързани с музика (имаше и други).

Този сигурно ще трябва да се крие няколко години, защото е много емпатичен и умен.

# 3 638
А откъде знаем, че бившата го е зарязала? Или отново пишем съчинения по картинка?
...
Няма значение дали тя го е зарязала или той нея. Ефектът е един и същ.

Естествено е, че не одобряваме оповестяването на информация за горките близки на Алек. Но той ги натика в л*****та.

# 3 639
По-добре е да не се знае кои са бившите на Алек. За отрицателно време ще се появят свободни съчинения в жълтата преса и това определено ще навреди на тези жени.

# 3 640
  • Варна
В гимназията ли са ходели заедно?
Повечето кадри на френската знаят бившата на Алек и това е.

# 3 641
Аз четох някъде, че е имал дълга връзка със съученичка, а и не каза ли някоя от ергенките в подкаст, че Алек е скъсал с приятелката си преди предаването.

# 3 642
Това дългоооооо обсъждане трябва или не трябва да се споменава бившата, според мен само ще нахъса жълтите да търсят разговорливи бивши кадри на френската. Каквото и да направи Алекс, полезен ход няма, не знам дали е и очаквал нещо друго с този продуцент.  Според мен най- добре да се скрие като Капитанова.

# 3 643
Аз си спомням, че Кристина каза, че са си говорили на тази тема и е споделил, че бившата му приятелка е била по-голяма от него, загова не ми се връзва нещо със съученичката.

# 3 644
И той, и майка му говореха в множествено число. Тя - за всичките му избори, а той - че почти всички били по-големи от него.
Освен това Алек каза, че не приема полигамни истории /макар и не точно с тези думи/.
Едва ли последната връзка е връзка продължила от ученическите години до 2023-та.

Общи условия

Активация на акаунт