За парите и жените

• 9 030
  • 260
  •   1
Отговори
# 240
Като мома ядях сутрин овесени ядки с кисело мляко, на обяд сандвич, ако ям, и вечер салата плюс евентуално някоя пържола или риба на скара от близкото заведение, или яйца, таратор и пр. Понякога супа в малка тенджерка. Плюс сладко. Общо-взето все неща, които си се приготвят или купуват за един, и ако трябва за повече от един, то е специално усилие, а не нещо между другото, че съм сипала на някой още една чиния манджа от 5-литровата тенджера/тава. Та изобщо не ми е било проблем, ако преценя, да си остана на моя си режим и да не го полагам специалното усилие за още някой, ако съм преценила, че такива са ни взаимоотношенията.

# 241
  • София
Здравейте,
Постоянно чета в различни постове, че парите са много важни. И не мога да разбера по какъв начин ?
Ако не харесваш някой , но има коли и пари това какво променя?  
Лично аз ако не харесвам някоя жена само да ме пипне и почвам да повръщам ако ще и милиони да има.
Само аз ли съм така или пак нещо не ми е наред.

Родете си едно-две деца, пък ако нямаш пари пак ще те питам - с любов ли ще ги храниш.

Малко по-сериозно, моля. В началото пърхането на пеперудите, пари може и да не ти трябват - качваш я на планината и си пърхате на залеза. Ама после, друже, после.... За после мисли!

# 242
  • София
Тъй като спряха всички лифтове, ще трябва поне кола и бензин за планината. И някой лев за храна, че в планината се огладнява.

# 243
  • София
Тъй като спряха всички лифтове, ще трябва поне кола и бензин за планината. И някой лев за храна, че в планината се огладнява.

Пеша, батко, пеша! Рейс и после с крака! Ей, не познавате Витоша, бре:)
Иначе, темата за лифтовете и въобще масовия достъп до Витоша е болезнена, съгласен съм.
Скрит текст:
Все пак, имаме и по-ниски планини до София - като Плана и Люлин, и т.нар. Лозенска планина.

# 244
  • София
Знам ги планините до София, но до там пак трябва с кола. Пробвала съм и с транспорт - не си е работа.
Въобще - евтина среща тип водичка в парка, на мен ще ми е интересна около половин час. След това "имам работа".
Още помня едно кафе на крак в най-големия студ. Там светкавично си измислих работа!

# 245
  • Washington,USA
Дай Боже да рева в супер спортна кола. Амин.

# 246
  • София
Опъваш някой Железница - Черни връх, после му чупиш портмонето с пиене и ядене и ако се прибере жив и се обади - става Joy

# 247
Въобще - евтина среща тип водичка в парка, на мен ще ми е интересна около половин час. След това "имам работа".
Оня ден друго викаше:
Примерно, ако си падна по някого, съм готова да ходя на срещи у тях с градския транспорт.
Пък знам ли и какво още друго си писала - аз следя в момента само 2-3 теми от този форум, този отговор специално е дори в същата тема.
Явно отговорът е "зависи от мъжа". Ако е Брад Пит, може и ти него да го черпиш, само да се съгласи да излезе с тебе. Ако не е - да развърже кесията и да се стреми да остроумничи, за да ти е интересен.

# 248
  • София
Ама едното не противоречи на другото, тъй като човекът може да е направил вечеря с вино в тях, разбираш ли?

# 249
  • София
Знам ги планините до София, но до там пак трябва с кола. Пробвала съм и с транспорт - не си е работа.
Още помня едно кафе на крак в най-големия студ. Там светкавично си измислих работа!

Аххх, тии! Усещам едно твърде зряло мислене в перспектива на първа среща, когато би трябвало да има пеперуди Simple Smile))
Не е имало пеперуди, ако е имало - и в подлеза си щяла да пише кафе, дет се вика:)

# 250
  • София
Има го и това....
Ама ако се повтаря, ще ми отлетят молците...

# 251
  • Paris, France
Ааа, кафе на крак или сокче в парка са страстоубийци за мене. Означават, че човекът не цени удобство и удоволствие и няма да може да ми ги достави. И Аполон да е, на втора среща няма да ида.

Брат Пит не бих го черпила. Достатъчно е дърт да се черпи сам.

# 252
Опъваш някой Железница - Черни връх, после му чупиш портмонето с пиене и ядене и ако се прибере жив и се обади - става Joy

И вече е негов ред той да те опъне, така ли? Wink

# 253
  • Paris, France

И вече е негов ред той да те опъне, така ли? Wink

Не. Ред е на кулинарни пътешествия из Австралия, Япония, Корея. После шопинг маратони в Ню Йорк и Париж и най-накрая може да я целуне там, където никой друг мъж, никога не я е целувал.

# 254
Брей, не се сещам коя жена си струва тези усилия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт