За парите и жените

• 9 027
  • 260
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз си мечтая да изляза извън Европа, ама май ще трябва сама да се спонсорирам.

# 256
Ама едното не противоречи на другото, тъй като човекът може да е направил вечеря с вино в тях, разбираш ли?
Да ама нещата обикновено не работят така. Тоя, на когото му идваш на крака, едва ли ще ти разточи баница, а ще те хване от вратата за краката, понеже му идваш наготово и знае, че си му в кърпа вързана.
А пък тоя, на когото бягаш по тъча, той ще се мъчи да те сваля с тристепенни менюта.

# 257
  • София
Ами зависи...

# 258
Здравейте,
Постоянно чета в различни постове, че парите са много важни. И не мога да разбера по какъв начин ?
Ако не харесваш някой , но има коли и пари това какво променя?  
Лично аз ако не харесвам някоя жена само да ме пипне и почвам да повръщам ако ще и милиони да има.
Само аз ли съм така или пак нещо не ми е наред.

Родете си едно-две деца, пък ако нямаш пари пак ще те питам - с любов ли ще ги храниш.

Малко по-сериозно, моля. В началото пърхането на пеперудите, пари може и да не ти трябват - качваш я на планината и си пърхате на залеза. Ама после, друже, после.... За после мисли!
Друже,
Не четеш темата.
Но ще ти отговоря.
Не ме интересуват парите. Не ме интересуват и другите колко пари имат. И гладен да ходя, няма да имам връзка с богата жена ако не я харесвам. За това ако бяхте чели темата ! Щяхте да разберете че ми е интересно, какво мислят другите хора. Дали парите могат да променят отношението и към противоположния пол.
Това НЕ е тема дали трябват пари за да си живеем живота.
И да ти отговоря на следващия въпрос. Имам си пари. Посрещам си нуждите и ми остават.

# 259
  • София
Здравейте,
Постоянно чета в различни постове, че парите са много важни. И не мога да разбера по какъв начин ?
Ако не харесваш някой , но има коли и пари това какво променя?  
Лично аз ако не харесвам някоя жена само да ме пипне и почвам да повръщам ако ще и милиони да има.
Само аз ли съм така или пак нещо не ми е наред.

Родете си едно-две деца, пък ако нямаш пари пак ще те питам - с любов ли ще ги храниш.

Малко по-сериозно, моля. В началото пърхането на пеперудите, пари може и да не ти трябват - качваш я на планината и си пърхате на залеза. Ама после, друже, после.... За после мисли!
Друже,
Не четеш темата.
Но ще ти отговоря.
Не ме интересуват парите. Не ме интересуват и другите колко пари имат. И гладен да ходя, няма да имам връзка с богата жена ако не я харесвам. За това ако бяхте чели темата ! Щяхте да разберете че ми е интересно, какво мислят другите хора. Дали парите могат да променят отношението и към противоположния пол.
Това НЕ е тема дали трябват пари за да си живеем живота.
И да ти отговоря на следващия въпрос. Имам си пари. Посрещам си нуждите и ми остават.

Рони, в случая визирах другата половина от човечеството. теб те разбирам и ти вярвам, но осъзнаваш ли, че ако нямаш пари, твоят избор ще те гледа с други очи.....в даден момент. А може и въобще да спре да те гледа. По-горе са го обяснили добре.

# 260
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт