Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 36 080
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Аз нямам проблем със ставането през нощта, защото изобщо не мога да заспя 😅 няма заспиване седя будна до 4-5 после тъкмо задремя и ме схване крак, кръст ... аз нямам желание за разходки, но Аг постоянно иска да се движа повече. Не знам колко още ще ме чака Аг да тръгне само раждането, ще коментираме нещата във вторник.

# 106
И на мен постоянно ми се пишка,а като отида-почти нищо.И неспането,тежината,подуването,мързел,болезнени движения на бебето,картинката е пълна.Незнам и бебето колко е голямо,попринцип върви 1 седмица напред,та ако чакаме да тръгне само сигурно ще стане голямо.По ехограф утре съм 41 гс,а по цикъл 40 гс.И аз незнам вече Confused

# 107
Дени очаквам конкуренция по кг на Гергана тогава 😀❤️

# 108
Мимс, стискам палци да се наместят органите и да се възстановиш бързо!

На още неродилите момичета, дръжте се, малко остана. Аз също бях нетърпелива и ми беше тегаво накрая, но сега честно казано малко ми липсва безгрижното бременеене Close

Кърменето наистина е голяма мъка Confused И аз имах драми в началото, много ми се разраниха зърната, болеше ме, но стисках зъби. Помогнаха ми едни успокояващи компреси за зърна и помпата. Като се оправиха зърната, нещата потръгнаха, не съм додавала АМ изобщо  и вече не ползвам помпа и за сега върви добре. Друг е въпросът, че Луиза иска да ме ползва за залъгалка и за приспиване, та трябваше да вземем биберон, въпреки че е доста рано още и не се препоръчва.

Ние също вече излизахме 3 пъти, още не е свикнала с количката и реве вътре, но се надявам да започне да й харесва. Само ме тревожи, че много друса по някои терени, не им ли стават мозъците на пихтия на тези бебета? Grin

# 109
На още неродилите момичета, дръжте се, малко остана. Аз също бях нетърпелива и ми беше тегаво накрая, но сега честно казано малко ми липсва безгрижното бременеене Close

Кърменето наистина е голяма мъка Confused И аз имах драми в началото, много ми се разраниха зърната, болеше ме, но стисках зъби. Помогнаха ми едни успокояващи компреси за зърна и помпата. Като се оправиха зърната, нещата потръгнаха, не съм додавала АМ изобщо  и вече не ползвам помпа и за сега върви добре. Друг е въпросът, че Луиза иска да ме ползва за залъгалка и за приспиване, та трябваше да вземем биберон, въпреки че е доста рано още и не се препоръчва.

Ние също вече излизахме 3 пъти, още не е свикнала с количката и реве вътре, но се надявам да започне да й харесва. Само ме тревожи, че много друса по някои терени, не им ли стават мозъците на пихтия на тези бебета? Grin
[/quote]

Мимс, стискам палци да се наместят органите и да се възстановиш бързо!

Скоро ще разбереш, че малките човечета обичат точно тези терени и ще ходиш само по тях 😅

# 110
Честито на всички нови бебчета ! Да са живи и здрави и много да ви радват !

Максим е едно от любимите ми имена за момче . Ние се колебаехме между Максим и Александър и все пак се спряхме на Александър.. на галено Алекс

Колко време след раждането е нормално да кървя ? Днес стават 2 седмици, а още си имам кървене.. при първото ми раждане кървях само една седмица..
Също така пулса ми е нисък,  а беше висок над 100 .. през цялата бременност.. сега в покой е около 55 .. което за мен е много ниско ..

# 111
Италия, на мен ми казаха, че кървенето може да продължи до 40тия ден след раждането. Аз днес съм три седмици след раждане и все още имам слабо кървене.

# 112
След дървото секцио и на мен ми течеше около 40 дни +-...сега нз колко ще е точно днес си помислих,че вс е свършило и преди малко пак текна за деня ...може би вече ще е по-слабо нз

# 113
При мен значително кървене имаше точно седмица, сега съм с ежедневни превръзки и е като зацапването в края на цикъл. Но да, до 40 дни си е нормално. А бях чела, че при естествено даже кървиш повече, защото при секцио те изчистват.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 19:47 от mokka

# 114
И аз кървя мн .малко и са ми вече жълти повече ,не е ,каквото беше
Днес отидох до болницата ,понеже моя оператор единия се оказа на раб,та всичко изглежда е ок
Матката най-накрая слиза в таза ми ,задържала съм лохии ,снощи изхвърлих съсиреци доста големи и съм се изчистила..
Хематома се оказа, поради грешка станал ,сестрата едната ми сложила фраксипарин вместо подкожно- в матката ..Та вече съм добре,мъничето ми обаче го боли коремчето и цял ден плаче ,после ще правим масаж и дано и олекне
Ядох ананас,и и явно  раздразни коремчето...Мисля е от него

С кърменето- слагам я на гърда ,цедя се и изцеденето и давам от шише
Ако не стигне някой път дохранвам с Хипа(ако например малко мляко съм чила отделила)
Тя ме води

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 20:11 от Mims1900

# 115
Мимс,радвам се за теб,че си добре.Беше споделила,че пиеш чай за кърмата.Има ли ефект?

# 116
И на мен постоянно ми се пишка,а като отида-почти нищо.И неспането,тежината,подуването,мързел,болезнени движения на бебето,картинката е пълна.Незнам и бебето колко е голямо,попринцип върви 1 седмица напред,та ако чакаме да тръгне само сигурно ще стане голямо.По ехограф утре съм 41 гс,а по цикъл 40 гс.И аз незнам вече Confused

Едно към едно сме, Дени. И аз все така си чакам 😁 официално мина и замина моят термин вчера, даже го прекарах на барче с безалкохолно Мохито в ръка 🍹поплаках си после в къщи и така..

# 117
И моят термин мина вчера ходя си на тонове всеки ден, утре съм и на преглед и ще обсъдим дата за индукция 🥺

# 118
Чаят е хубав.
Увеличи ми се ,изцедих до 60 днес най-много,надявам се да се усилва вече само ,да не намаля.
Но увеличих и храната ,и другите течности-мляко,плодови сокове,водичка
Редовно слагане на гърда,редовно цедене и редовни масажи правя ☺️
Малката обожава кърменето,все търси цицка ,даже и на баща си опита да хване ,ама той и вика няма мляко тук,айде при мама😂😂😂
Всичко суче-цицка,кърпи,носа на баща и,пръсти😂😂😂
Сън няма достатъчно,но двамата се редуваме и нещата са по-леки,като си помагате
Определено няма скука
За капак такова грандиозно аки имаше ,че и  тати намаза и айде на мивката ,положението не беше за мокри кърпи ,и бебето се смееше 😂😂😂Пръцка му редовно и се хили ,шоу е

Баба му ми донесе едни "модерни"килоти за прибиране на корема ,бабешки 😂

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 20:43 от Mims1900

# 119
Няколко сме вече от клуба на прекаралите термин Grinning Да се родят живи и здрави дечицата,пък когато тогава.Аз пък много искам да изпуша една цигара ама ще чакам да родя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт