Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 34 915
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
На нас не са споменавали за такава ехография

# 601
Дами, наложи ни се да ппсетим Сити Клиник и се зачудих нещо - ше правите ли профили на бебчетата си в супердок? Аз бях записала час през моя акаунт и на регистратура и лекарката ни казаха, че така не са знаели, че става дума за новородено, иначе по-бързо са щели да реагират. Та въобще не се бях замислила за този момент, имате ли профили на бебчетата или има друг начин да се отбелязва кой е пациента?

# 602
Трансфонтанелна правихме на каката и сега смятам и малката да заведа. Нямала съм причина, за наше спокойствие е било.
Честита дъщеричка, Таня! 🩷 Бъдете много здрави и спокойни и двете!

zoya, много хубави новини, браво на малкото шампионче Явор! 😊

На нас също ни казаха витамин Д след 20тия ден. А някъде четох, че ако предната фонтанела е малка, се започва дори по-късно. Педиатърката нищо не каза за размерите, но в петък ще я попитам. При вас споменавали ли са нещо такова и правили ли сте/ще правите ли трансфонтанелна ехография?

За витамин К - и при нас в болницата са сложили инжекция и не се изисква втора доза.

# 603
  • Пловдив
Дами, наложи ни се да ппсетим Сити Клиник и се зачудих нещо - ше правите ли профили на бебчетата си в супердок? Аз бях записала час през моя акаунт и на регистратура и лекарката ни казаха, че така не са знаели, че става дума за новородено, иначе по-бързо са щели да реагират. Та въобще не се бях замислила за този момент, имате ли профили на бебчетата или има друг начин да се отбелязва кой е пациента?

Аз отбелязвам в полето Бележка към резервацията. Досега винаги са знаели, че пациент е сина ми, а не аз, когато часът е за него.

# 604

Преди да завършиш резервацията сменяш данните на пациента, там където се пишат и години. Записвала съм часове на майка ми, свекърите, не е било проблем. Профил на бебе не мисля, че има как, то е нужно телефон и имейл, и надали ще ти даде да ползваш твоите за втора регистрация.

# 605
Супер, мерси!

# 606
Има ли още не родили,гледам темата е към края ако искате след тази да се местим в "родени" ❤️

# 607
Таня честито! ❤ Само хубави моменти!
Само аз и Elenkas03 май останахме 😃, какво стана с твоето индуциране? Мен довечера ще ме подготвят и се надявам утре по това време вече да се е родила😊
Разбрах се с АГ да изчакаме ден два след термина, който е днес и ме вика в четвъртък, евентуално за предизвикване в петък, дано всичко мине гладко, а на теб ти пожелавам  леко раждане!

# 608
Zoya, страхотни новини! Няма по-хубаво от това детето ти да е здраво!
Tanq.yaneva, честита принцеса, да е много здрава!

# 609
Има ли още не родили,гледам темата е към края ако искате след тази да се местим в "родени" ❤

Мисля че останахме аз и още едно момиче. Ама се надявам докато се изпише да сме в клубът на родилите 😁

# 610
Благодаря, момичета! ❤️

Em22, качвам снимки от една рекламна книжка, която ми дадоха в болницата относно развитието, дано е полезно.

Скрит текст:

# 611
Има ли още не родили,гледам темата е към края ако искате след тази да се местим в "родени" ❤

Мисля че останахме аз и още едно момиче. Ама се надявам докато се изпише да сме в клубът на родилите 😁

На мен вече ми се иска да съм в клуба на родителите, нямам търпение да се появи на бял свят и да я гушна, но се е закротила и нямам никакви признаци за раждане, а термина ми е днес. Отчаяла съм се, че ще излезе сама, говоря ѝ, разхождам се, качвам стълби и ананас ям, тъй като бях чула, че може да предизвика раждане, но нищо....

# 612

Има…Аз си чакам, терминът ми мина, но напоследък ме е обхванала някаква носталгия и ми е мъчно, че ще излиза скоро. Свикнах си с нея и нз това до колко е адекватно, но постоянно рева.

# 613
Къде е това родени 🤣Нямам представа

# 614
Zoya, благодаря за снимките. Ще ги имам предвид Blush

Аз с педиатърката не съм коментирала витК. В епикризата пише, че в неонатология да му дали доза. От приятелки знам, че около 20тия ден им дават втора доза. Ще видим нашия чата педиатърка какво ще каже. А тези от вас, които дават вит Д - какво представлява и как го давате (сутрин, вечер)?

Общи условия

Активация на акаунт