Фотошоп-17 тема

• 20 715
  • 429
  •   1
Отговори
# 105
2. обяснила съм за фибичките, който поиска му направих и ги изпратих

1. за четките много се изписа оттогва, вече мисля, че никой не мога да изненадам с нещо ново по този въпрос

ама много внимателно си чела и доста назад ме върна Joy

# 106
  • София
Биляна, Трилиън и за мен сте N1.Най-много ми харесва стила ви.Всички останали неща също са страхотни.Мен направо ме е срам да си публикувам нещата, стоят толкова семпло, но колкото и да се опитвам, матматическия ми ум все гледа всичко да е подредено, да има симетрия и т.н..Но продължавам, де.Ето едни стари снимки с недобро качество, но пък с рамка:

# 107
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Биляна, Маленна с тази вдигната косичка веме не прилича на бебе, а на госпожица!  Hug

# 108
Malenna, нищо чудно, че правиш толкова цветни рамки, нали трябва да са в тон с тази артистична госпожица.

EliG , и аз често имам усещането, че ми се получават твърде симетрично нещата (и аз си се извинявам с учителския мозък Crazy, нали гледам все да са подредени нещата).

Ето и съботно-неделните ми произведения. Първото е доста семпл но просто експериментирах с плъг ин-а, а второто май се получи много претрупано.

http://www.bgphoto.net/photos/13714/o633074794859531250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/13714/o633074791219687500.jpg

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 11:47 от larado

# 109

Larado, много са ти хубави нещата  Hug.
Тези дни нещо ми е щукнало да се връщам назад във времето. Ще трябва да почакам с бебешките снимки, но изрових от архивите някоя друга по-старичка снимка на момите и това е първото което измислих... Чакам отзиви  Hug

# 110
EliG, прекрасни са, само един малък съвет- не стои добре слоновете да са горе, те са тежки животни, по-добре ще е да са стъпали здраво на земята, просто психологическа асоциация  Wink

WILD_cat, теб пък бих те посъветвала една идея да повдигнеш снимката на красивата госпожица
/какви красиви очи, отдалеч се забелязват/

# 111

Записче и то мен днес

# 112
Малена, видях го и аз, ама при свършен факт вече  Sad.
Ето сега и нещо с каката от по-ранният й период  Grinning. Трябва да поясня, че по него време обръча все още беше кулюло. По-точно малката така му казваше та си му остана това наименование  Laughing Laughing
То е по-скоро колажче, но се получи горе-долу мисля...

# 113
  • София
Биляна, благодаря ти за съвета, наистина слоновете изглеждат все едно ще  стъпкат снимката.Ще го оправя!

# 114
  • София
Оф, най-накрая  #Cussing out Цял следобяд водя ожесточена битка със сървъра #2gunfire но накрая успях  Mr. Green
Диво коте това последното с обръча много ми харесва! Супер е!  Peace Сто пъти се върнах да го погледам!  Hug Идеята е страхотна, поздравления!
Чудя се дали ще възразиш ако ти открадна малко идейката  newsm78  Embarassed ... обещавам, че няма да е същото, само замисъла искам да използвам  Rolling Eyes Мартина има една камара такива серии от снимки и все не ми ражда акъла как да комбинирам 2-3 в една рамка  Crossing Arms Сега ти ме подсети и се надявам да не ми се сърдиш много... Даже няма да я пускам тук снимката  Rolling Eyes
  bouquet

Ето пък аз над какво се трудих днес:

# 115

mimmss -СТРАХОТНО-ще взема и аз да се пробвам да направя нещо от твоя стил

а това е от днес

# 116
  • София
Ани69 връщам ти комплимента  Peace Мноко е красива рамката!  Hug
Случайно да помниш от къде си свалила тези четки с цветята ?  Rolling Eyes Защото имам доста подобни, но вече като че ли ми омръзнаха и започвам да събирам нови четки...  Confused

# 117
Мимс, радвам се че ти е харесало. Естественно, че нямам ама абсолютно нищо против да си краднеш - даже ще се радвам да го споделиш после  Hug Дори нещо повече - моля те да покажеш . Нали в крайна сметка така се учим една от друга  Hug
Пък някой път и аз ще си крадна нещичко - знаеш ли  Wink

# 118
Ето ми и днешната творба:

http://larado.multiply.com/photos/photo/1/25

# 119
Larado много хубаво.Само ако тревичката е чисто зелена и рисуваният лъвчо не е с подкастрена козина от горе ще е перфектно.М/у другото Ради много е порастнал!Прилича на кака си.

Общи условия

Активация на акаунт