Фотошоп-17 тема

• 20 701
  • 429
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Днес ми е ползотворен ден - доволна съм... Mr. Green Сложих едното творение в ретуша, а тук сега другото.. Сестра ми направи страхотна изненада на гаджето си за 14.02. и аз реших да я рамкирам.... Можеше и по-добре да е, но самите снимки са кофти..ей така изщракани просто...

# 166
  • София
Ето една тройк скул от мен. Струва ми се някак презна, нещо и липсва ама какво newsm78
Вие какво мислите моми4ета?

На мен пък ми харесва  Peace По-различна е някак си от всичко показвано до сега... Нямам забележка  Wink Hug

mimms и ти като Malenna юбилей ще правиш.Много си продуктивна и всичко е прекрасно!
Благодаря ти!   bouquet
За съжаление на въпросчето не мога да ти отговоря, затова го "резнах", но за юбилея мога да кажа, че след 20 рамки стават 500! Mr. Green Но на база 19-те хиляди снимки, които има Мартина /толкова са наистина  #Crazy/ направо си е малко  Wink
От сега замислям менюто за почерпка  Wink Mr. Green

# 167
  • Русе
petia47 хвани го и го завлачи обратно горе в табличката и на мен скоро ми се беше случило

# 168
Аз пак извън темата  Embarassed, но мисля, че ще ви е интересно да видите тези идейки за шнолички от едно списание. Аз за съжаление, няма на кого да слагам. Правят се от тия меките салфетки за попиване. Специално качих снимки за вас.  Mr. Green
http://vessela.multiply.com/photos/album/52

# 169
  • Карлово
Ето нещо от мен, малко скучно, но това е - в дупка съм Confused

# 170
  • София
Ето нещо от мен, малко скучно, но това е - в дупка съм Confused

Защо да е скучно?! Даже напротив - интересно е и доста шареничко... Мен лично фона ме разсейва, но понеже идеята за фон е добра бих го оставила, но бих го направила черно бял или поне малко обезцветен...  Rolling Eyes Hug

Веси, много хубави идейки Peace Благодаря   bouquet

# 171
petia47 хвани го и го завлачи обратно горе в табличката и на мен скоро ми се беше случило
Пробвах преди да питам.Бях чела за твоя проблем.Влача със задържане на левия бутон на мишката панела за слоевете към другия или обратното.И нищо.Просто застава отгоре и не се помества вътре! ThinkingКое не правя както трябва?
 Ооо mimms,знаех,че са повече от 200,ама 500 #Crazy

# 172
Ха,оправих го(ама първо извадих и третата Laughing).Грешката ми беше,че захващам целия панел.А то можело да се хване вътрешната табличка.луси благодарско!

# 173

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУЛУТО!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА!
А по темата за фибичките аз съм много нещастна, защото в Пловдив не мога да намеря такива цветя, разгледах подробно уж сайта на "Слънчоглед", но не се преглагаха да си ги поръчам.Иначе Мимс обикновени фибички съм купувала от магазините за 1 лв в комплект с най - различни грозни ластици и шноли Simple Smile .

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 08:27 от KaРмeНчеТо

# 174
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз ще пробвам да си направя фибички с домакинските гъбички, че и цветовете има са хубави. Само не знам какво лепило да използвам newsm78 newsm78 newsm78
Аз пак искам да питам нещо по четките. Защо някои четки са ми много плътни, а други бледи? Преди много теми се говореше за мека четка. Какво означава това, че нещо не ми стана ясно? newsm78 newsm78 newsm78

# 175
Аз пак извън темата  Embarassed, но мисля, че ще ви е интересно да видите тези идейки за шнолички от едно списание. Аз за съжаление, няма на кого да слагам. Правят се от тия меките салфетки за попиване. Специално качих снимки за вас.  Mr. Green
http://vessela.multiply.com/photos/album/52

аз като луд фен на "двойка фиби на челото ", това вече съм го пробвала, много е готино и лесно стават. особено когато покритието на фибите от магазин за един лев пада на третото щракване, импровизация от вида в линка е добър вариант...

# 176
Нарцис, мека четка soft brush е с по- разляти ръбове и като рисуваш, не прави остър ръб.
като отвореш падащото меню, има плъзгач за размера на четката...бледи са понякога самите четки, които си инсталирваш, моделът им е такъв, ако искаш да са по- отчетливи, щракай няколко пъти, за по- плътен цвят, едно върху друго

# 177
Vesi благодаря че си шеарна инфото, папагалчето е много сладко и интересно, аз като си нямам момиченце, ще си направя папагалче и количка.  Laughing

# 178
Vesi благодаря че си шеарна инфото, папагалчето е много сладко и интересно, аз като си нямам момиченце...
ми то и аз нямам, правя ги за себе си  Embarassed Embarassed

# 179
  • София
Нещо шарено от сутрешното кафе Wink

Общи условия

Активация на акаунт