Фотошоп-17 тема

• 20 725
  • 429
  •   1
Отговори
# 180
Привет на всички!
Леле, колко сте продуктивни посред нощята!! Много хубави работи - бравос.
Лулуто - Честит ти Рожден ден!!! Много, много щастие, любов и успехи във всяко начинание   bouquet
Мимс, гледам излязла си вече от черно бялата серия... Много, ама много са хубави последните ти творения. Ето аз какво забърках покрай кафенцето сутрин (явно не само аз се лепвам сутрин за компютрото с конска доза кайве....  Wink )
Фона сама си го рисувах- ей така да видя какво ще стане, но май съм се поуляла...  newsm78
Срам не срам - лепвам я, а вие казвайте къде куцам....

# 181
Лулу,ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН!

# 182
Миммс мерси за комплимента Embarassed
Аз да ти го върна сега - кааак намира6 рано суртин настроение за толкова жизнерадостнии красиви неща? Аз едвам си даржа о4ите отворени, камо ли да сътворя такива работи  bouquet

4естит Рожден ден Лулуто!

# 183
  • Карлово
Мимс, ще пробвам с черно-бял фон Peace

Хайде и аз малко офф за фибите. Нещо съм пропуснала обясненията, но какво лепило ползвате newsm78Аз мислех за С200 newsm78

Лулу, честит рожден ден!

# 184
Честит Рожден Ден Лулу!
Бъди здрава, весела, щастлива и споделяй с нас и за в бъдеще красивите си снимки и творби!

# 185
  • София
- кааак намира6 рано суртин настроение за толкова жизнерадостнии красиви неща? Аз едвам си даржа о4ите отворени, камо ли да сътворя такива работи  bouquet
Ами събудих се с настроение  Wink Mr. Green

# 186
Luluto, честито и от мен!   bouquet

# 187
  • София
Luluto,Честит празник!

# 188
  • София
Oхх момичета, аз съм с нов монитор/ TFT/ и се предполага да се кефя и радвам, НО съм на път да си сложа пак стария...
Защо така - ни цветове ми харесват, размазано ми е... Cry Или да чакам още малко да свикна.. Sad

# 189
  • Русе
Лулуто Честит Рожден Ден  бъди здрава и щастлива и по-често се появявай при нас , че нещо ми сегубиш в последно време

# 190
 Еми, хм, ми дай новия монитор насам, щом не ти харесва ...

за фибите- моите са или просто омотани с конец към основата, или лепнати с Капчица.

# 191
  • Откъм Варната
Luluto честит рожден ден

# 192
Момичета благодаря много запожеланията  bouquet  bouquet  bouquet Страшно ме изненадахте и трогнахте  bouquet Hug

# 193
Аз се включвам пак... за един акъл. Правя един албум, по-точно нещо като папка с разни работи от ДГ на малката и това е за първа страница. Направила съм три варианта... И понеже вече от няколко часа ги гледам, съвсем се омотах и не мога да преценя кое е най-добре newsm78. Хайде да ви чуя тежката дума  Praynig  Praynig  Praynig http://gabulinka.multiply.com/photos/album/2

# 194
втори вариант, но махни сянката на текста, може би друг шрифт, с по- закръглени букви, да е по- детски и направи рамката по- ясна, размазана ми изглежда

Общи условия

Активация на акаунт