Фотошоп-17 тема

• 20 730
  • 429
  •   1
Отговори
# 195
втори вариант, но махни сянката на текста, може би друг шрифт, с по- закръглени букви, да е по- детски и направи рамката по- ясна, размазана ми изглежда
Мда, ама рамката беше много ню- ню и като я увеличих- това стана... Ще се пробвам пак де.

# 196
втори вариант, но махни сянката на текста, може би друг шрифт, с по- закръглени букви, да е по- детски и направи рамката по- ясна, размазана ми изглежда
И аз мисля така.Иначе и трите ми допадат.  Peace
Еми Честит монитор, изчакай малко и ще свикнеш.  Wink
И аз да се отчета, макар че не ми допада и много време я почвах и зарязвах.Накрая я оставих така, защото не ми се занимаваше повече...

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 13:13 от KaРмeНчеТо

# 197
  • София
Карменчето, много ми харесва рамката ти!Може ли да ми кажеш откъде е розовия и оранжевия фон  bouquet
Еми, честит монитор!
Лулу, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве, щастие и късмет на теб и хората , които обичаш!

Харесва ми идеята за фибите, благодаря на всички, които сподели какво и как!
Ето нещо и от мен:

# 198
Леле Sage, чак сега видях че си ми посветила последното си творение!!!!!! Страшно, страшно, страшно съм трогната  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Вече си го сейвнах и принтнах Mr. Green

За въпросните фибички - в Слънчоглед последния път имаш съвсем изчистени шнолки и фиби , върху които може да се слага филца. Аз си бях накупила промишлени количества от тези цветенца, като ги уползотворих за мартенички. Не се бях сетила за фибички, но мисля че остатъка ще го вложа още довечера във фибопроизводство Mr. Green

# 199
  • София
Еми, хм, ми дай новия монитор насам, щом не ти харесва ...

.....
В интерес на истината повечето, на които съм се оплакала така ми отговарят... Mr. Green Дори имам едно сериозно предложение да ми го купят, т.е да го продам. Но е подарък от баща ми и не върви някак...
Ще изчакама да свикна, явно повредата е в мен... Sad

И
LULUto  bouquet

# 200
Emi-jamie
Може би трябва да го калибрираш или поне да го настоиш

# 201
EliG втората е много весела!  Grinning KaРмeНчеТо много е хубава рамката, само леко замазани виждам елементите, иначе е супер.  newsm78

Аз докато си вися и чакам да си дръпна филмче, направих това:

# 202
  • София
Виже аз над какво се мъча цял следобяд: /със специални благодарности на petia47 за разяснението за накъсаната хартия   bouquet/

Според мен стана интересно  Rolling Eyes, кажете и вие как го намирате  Confused

И едно питане към специалистките по ретуша - момичета, кажете моля ви как да оправя преекспонирана снимка ?  Praynig

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 21:53 от mimmss

# 203
 ooooh!
Никой по въпроса за календарите????
От вчера няма нищо newsm45

# 204
  • София
Emi-jamie
Може би трябва да го калибрираш или поне да го настоиш
Настроен е - аз си играх, а после и мъжа ми доста, докато стигнем задоволително ниво.
За калибриране  - не знам точно за какво става въпрос  Thinking?
Значи имам чувството че виждам пикселчетата, особено на малките картинки - thumbnails, на емотиконите също, а и  ми се струват размазани. За цветовете нямам думи - хубави са, но не са това което е на другия монитор CRT

...ади стига съм ви занимавал с моя проблем, че стана банално
Виже аз над какво се мъча цял следобяд:

Според мен стана интересно  Rolling Eyes, кажете и вие как го намирате  Confused
..
МНого добре го намирам! smile3521 Харесва ми Simple Smile

# 205
  • у нас
Имам едно въпросче - как мога да сменя ъгъла на даден предмет, например да не го гледам в профил, а в  полу-анфас? Дано някой ме е разбрал какво питам, че аз както го обясних..... Гледам доста от руските "колежки" използват този трик.

Lulu, Честит Рожден Ден!!! Здраве и късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 18:44 от Sinara

# 206
Карменчето, много ми харесва рамката ти!Може ли да ми кажеш откъде е розовия и оранжевия фон  bouquet
Незнам от някакъв сайт за килими бяха снимките!Дай e-mail  на ЛС да ти ги пратя.

# 207
# 208
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мдаа, това са килимите на Маленна! Много са яки, аз даже веднъж ги ползвах Mr. Green за една рамка!

# 209
Имам едно въпросче - как мога да сменя ъгъла на даден предмет, например да не го гледам в профил, а в  полу-анфас? Дано някой ме е разбрал какво питам, че аз както го обясних..... Гледам доста от руските "колежки" използват този трик.

Най-вероятно говориш за опцията Free Transform  - клавишна комбинация от Ctrl+T - позволява да въртиш и намаляваш обекта.

fior, аз съм мамата с Календарите, за съжаление скоро си разчиствах албума и ги изтрих. За да си направиш календар на CorelDraw правиш следните неща:

Отваряш си нов документ.
От туул бара отиваш на Tools. Най-отдолу на падащото меню има Visual Basics-> PlayОтваря ти се прозорче, на Macros in: избираш CalendarWizard ->избираш Run, отваря се прозорец за календар, от там нататък си правиш настройките и изгледа по твой вкус, оформление, шрифт, цвят и т.н.
Като си готова -> Expand

Общи условия

Активация на акаунт