Фотошоп-17 тема

• 20 695
  • 429
  •   1
Отговори
# 210
Luluto,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 211
  • у нас
Имам едно въпросче - как мога да сменя ъгъла на даден предмет, например да не го гледам в профил, а в  полу-анфас? Дано някой ме е разбрал какво питам, че аз както го обясних..... Гледам доста от руските "колежки" използват този трик.

Най-вероятно говориш за опцията Free Transform  - клавишна комбинация от Ctrl+T - позволява да въртиш и намаляваш обекта.

не не става въпрос за  free transform, а за някаква друга опция, която променя ъгъла на картинката, а не я обръща обратно или на 90 или 180 градуса.Ако някой се сети да пише, моля.

# 212
Тогава вероятно става въпрос за някой Action.
Ето бебешка снимка, не е кой знае какво.

# 213
  • София
Имам едно въпросче - как мога да сменя ъгъла на даден предмет, например да не го гледам в профил, а в  полу-анфас? Дано някой ме е разбрал какво питам, че аз както го обясних..... Гледам доста от руските "колежки" използват този трик.

Lulu, Честит Рожден Ден!!! Здраве и късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Можеш да пуснеш линк или снимчица от русначетата да видим. Wink

Иначе аз си мисля, че е нещо с перспективта, Edit->Free Transform-> Perspective

# 214
  • София
Luluto, честит рожден ден! Много здраве и щастие! smile3525

Sinara
, Transform, а после Perspective.

Днешната ми занимавка. Ако може малко съвети.

Сори, emi_jamie вече го е написала Embarassed

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 21:35 от Лекси

# 215
  • у нас
 Благодаря момичета, наистина е Transform - perspective. Сега почвам да експериментирам.  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Luluto честит рожден ден и от мен! И по повод новия ти аватар-беше ли преди около 2 седмици в зоопарка?

# 217
Аз ще пробвам да си направя фибички с домакинските гъбички, че и цветовете има са хубави. Само не знам какво лепило да използвам newsm78 newsm78 newsm78
Аз пак искам да питам нещо по четките. Защо някои четки са ми много плътни, а други бледи? Преди много теми се говореше за мека четка. Какво означава това, че нещо не ми стана ясно? newsm78 newsm78 newsm78
Аз правих вече такива ластици( не фиби) от швамтух и ръчно изработени мъниста.Лепих ги с горещ силикон.Залепва веднага и трябва да се откъсне за да се отлепи.
А за плътността на четките- идва от настройките на плътността на самата четка.

# 218
  • София
Вижте какво спретнах с две от най-любимите ми снимки на Мартина:

Аз си го харесвам и критики не приемам  Wink Mr. Green

# 219
няма критика...

# 220
Честит рожден ден, Лулу!

Sinara, преекспонирането става и с плугина за подгъване на лист. Simple Smile

Мимс, пак си натворила супер рамки:) А за бройката  Mr. Greenнямам коментар:) Продължавай все така!

# 221
  • София
Благодаря, благодаря  Wink Mr. Green

А за преекспонираните снимки и аз питах  newsm78... как да оправя преекспонирана снимка ?  newsm78 Някой знае ли ?  Praynig

# 222
Ето още едно нощно "нещо" от мен:

Как ви се вижда?

# 223
  • у нас

Sinara, преекспонирането става и с плугина за подгъване на лист. Simple Smile

Да, намерих го къде е точно и много се кефя Joy Joy Joy 10х  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
  • София
kariluis "нещото" е много сладко, но си мисля, че на снимката и трябва малко светлина и малко контраст  newsm78 Да стане по-свежа... Защото така  изглежда като есенна, някак си мрачна, все едно всеки момент ще завали, а пък листенцата отпред са супер-свежи... И двете някак си не ми се връзват едно с друго  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт