Фотошоп-17 тема

• 20 670
  • 429
  •   1
Отговори
# 255
mimmss, тук сме всички, аз поне активно чета Simple Smile) и то всеки ден:)) Ето една шаренийка, за да покажа, че работя Simple Smile)

# 256
Ауу, sage как успяваш все такива красиви да ги докараш   bouquet

# 257
  • Варна, а по празниците в Ямбол
За първи път виждам А-М снимана на вън!!!! Heart Eyes

# 258
mimmss, преекспонирана снимка можеш да оправиш, като дублираш слоя и коригираш blending options /overlay или screeen пробвай/.

# 259
  • София
За първи път виждам А-М снимана на вън!!!! Heart Eyes
Имаше преди и друга снимка в количката,доколкото си спомням.
sage,неверотна е-и рамката и А-М !

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 23:25 от Vesika

# 260
  • Gabrowo->Sofia
Аз не съм от най-активно творящите. Има, няма на седмица нещо сътвроря, но пък редовно чета и разглеждам... и се тюхкам колко съм непродуктивна,ноооо днес мога да покажа рамчица, която на правих за децата мои приятели.

# 261
и аз много се изненадах, когато видях АМ навън. Седя, гледам и не мога да повярвам Laughing

# 262
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Маленна, тази снимка я биях видяла още преди и се чудех защо не си я рамкирала и каква ли ще е рамката, но вече знам!!! Mr. Green

Би ли превела какво пише отдолу, че не разбирам шрифта, а и е на бебешки сигурно, а него още не го владея....

# 263
И аз се чудя какво точно пише .  Simple Smile

Лельо / зайо  веднага идвай ?  Thinking    Simple Smile

# 264
Нещо което направих вдъхновен от тема в клюкарника

# 265
  • София
mimmss, преекспонирана снимка можеш да оправиш, като дублираш слоя и коригираш blending options /overlay или screeen пробвай/.

Благодаря ти, сега ще пробвам   bouquet

# 266
HЕLP!
Имам нужда от помощта ви Sad( Нещо стана с панелчето с инструмените ми Sick, не помага нито window, нито рестарт. SadTwisted EvilЕдинственото, което виждам е перото на Адобе Sad( Ето скрийншот за илюстрация Sad( Вече съм на път да си преинсталирам Фотошопа...

# 267
  • София
A с TAB  не се ли появяват ?

Диди, много е нежна рамката.
Биляна, пак си пускам рамките след твоята , и никой няма да ме забележи, ама нищо Laughing

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 15:26 от EliG

# 268
Нещо което направих вдъхновен от тема в клюкарника

Мисля че е страхотно! Цветовете са много добре подбрани и тематично добре оформени. Потребителския интерфейс е направен отлично, лесно се ориентира човек  Grinning добре изпълнено, функционално и визуално   bouquet Твой ли е проекта?

# 269
  • Gabrowo->Sofia
Грибо, "нещо"-то е много добре направено. Приятно за погледа, четливо, подредено. Подканва те да поцъкаш и да го разгладаш. Само едновременното съществуване на английски и български надписи ме смути.
EliG, лятната рамка много ми харесва. Много слънчева. Няма начин да не бъде забелязана.
sage, не мога да помогна. Такъв проблем до сега не съм борила  Sad.
Сега отивам да правя мартеници, докато дребния спи. После и рамка с мартенци, че ще трябва и първомартенски поздрав по пощата да пращам.

Общи условия

Активация на акаунт