Бебето плаче след хранене

• 2 221
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте последните три дни бебчето ми плаче след като се нахрани, истеричен плач.
Не мога да го успокоя по никакъв начин.
При лл ще отида вторник тогава е на смяна но до тогава ще се побъркам.
Моля ви дайте съвет, едвам заспива оставям я в леглото събужда се и започна рев

# 1
На каква възраст е бебето . На мен ми звучи като да са колики поне при моя син така беше

# 2
На 1 месец и 4 дни

# 3
Ами то си е точно на възраст за колики. Присвива ли крачета и да се гърчи? За мен е от колики ,но не пречи да питате и следящия го лекар. Моя също много плачеше след като го накърмех,неизбежно е

# 4
Точно колики са. От личен опит мога да кажа, че при нас помагаше, само носенето на ръце, спането заедно. Успокояваше се някак. Давах Лефакс, колкото да съм спокойна аз, че се опитвам да помогна на мъничето. Иначе, гледай да не гълта много въздух, докато суче или ако пие от шише. Оригване след всяко хранене. Ами това е общо взето. Ще плаче, ще иска да го гушкате, ще рита с крачета, ще пръцка и така. Средно продължава до третия месец, с някои изключения. След това започва епизодът на зъбите и така. 😀  Успех

# 5
Здравейте последните три дни бебчето ми плаче след като се нахрани, истеричен плач.
Това няма оправяне. На детето нищо му няма, но вие ще луднете.
Разберете и бебето. Преди да се роди се е хранело през пъпната врър.
Изведнъж се ражда и почва да го храните. Стомаха, червата, черния дроб. Трябва да свикне. Не му е лесно на завалийчето.
Като много реве го давайте на мъжа Ви да го гледа а вие на "пазар" до Била. Трябва ви подкрепа и почивка.
Активирайте баби, лели и др. такива.

# 6
Дами и аз да се намеся,да кажа на дамата да свиква.
Моето дете реве и без да е гладна ..но се къса от рев но тя не се свива а се изпъва назад .
Някаква идея имате ли ,защо може да го прави .

# 7
Гери ,твоето дете не беше ли на поне 9-10 месеца ?? Може би проявява характер

# 8
Дами и аз да се намеся,да кажа на дамата да свиква.
Моето дете реве и без да е гладна ..но се къса от рев но тя не се свива а се изпъва назад .
Някаква идея имате ли ,защо може да го прави .
Това е нормално. Боли го корема. Ще отмине с коликите.

# 9

По колко мляко му давате? Кърмите или е на АМ?

При нас беше по същия начин и просто се оказа ,че не стига храната.
Като увеличихме малко количеството нещата си влязоха в ритъм.До коклкото може да се каже,защото коликите почваха в 18:00 до 21:00 всеки ден до 3тия месец.
Няма как според мен да са колики, точно след хранене.

# 10
Здравейте! Писах в друга тема, но да питам и тук. Моето бебче, недоносено, също плаче след хранене. Вече е на 2 месеца- папка доста лакомо, има и колики, а от няколко дни не спира и да плаче през целия ден. Нарушава режима с дремките, спането и яденето. Правила съм опити да го върна пак, но все се измества. Педито твърди, че това са колики- бебчо си пръцка, свива крачета, но преди поне имаше някаква почивка от тях. Сега е просто кошмар! Дали на някоя друга мама и се е случвало наистина да са колики?

# 11
Здравейте! Писах в друга тема, но да питам и тук. Моето бебче, недоносено, също плаче след хранене. Вече е на 2 месеца- папка доста лакомо, има и колики, а от няколко дни не спира и да плаче през целия ден. Нарушава режима с дремките, спането и яденето. Правила съм опити да го върна пак, но все се измества. Педито твърди, че това са колики- бебчо си пръцка, свива крачета, но преди поне имаше някаква почивка от тях. Сега е просто кошмар! Дали на някоя друга мама и се е случвало наистина да са колики?

Кърмите ли? При мен беше същото и още понякога е заради комбинацията от колики и прекалено силен поток на кърмата.

# 12

Кърмите ли? При мен беше същото и още понякога е заради комбинацията от колики и прекалено силен поток на кърмата.
За съжаление не кърмя. На АМ е от самото начало.

# 13

За съжаление не кърмя. На АМ е от самото начало.
Здравейте! Добре е да го види педиатър. За ваше спокойствие.Вероятно обаче е просто едно здраво бебе,което се е окопитило и разбрало как да ви има за по-дълго време. Вие си го познавате най-добре и едва ли някоя майка по форумите може да ви каже за вашето бебе.Те първа ще има да се опознавате. При всяко бебе има подобни тежки моменти на постоянен рев,но скоро отминават. Дано скоро откриете причината и се успокоите.

Общи условия

Активация на акаунт