Брак без любов

• 15 403
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • София
То какво да говори с него? Тук вече цяла седмица не може да каже какъв е проблема. Сигурно ако говори с него ще му каже, ти май не ме обичаш вече. Той ще и отговори, я не ми говори глупости. И тя ще си каже, ето, права бях, не ме обича.

# 211
Естествено,че ще й каже, че говори глупости и тя ще си навие на пръста колко лош мъж има.

# 212
Неспособността да се изказва правилно и адекватво човек до какво ли не води.

# 213
  • София
Много добре си се изразява, но не се чете сама себе си. Тя била много влюбена в него все още. Пък хората като са влюбени не им хрумва, че не е взаимно, дори да не са с човека, какво остава ако са заедно. Консумират го без свян и хич не го мислят. Пък тук и секс имало редовен, и в домакинството помага, но се усещало, че вече не я обича. За мен това е или проекция на нейната липса на чувства, или липса на подходящ нов сериал по телевизията.

# 214
Напълно подкрепям Бояна.
Авторката се чуди как да го очерни него за собственото си решение да го разкара, за да не излезе тя лошата пред роднини и приятели. Чак ми е жал за мъжа й.

# 215
А може би тя го обича прекалено много и му търси друга подходяща жена? Rolling Eyes

# 216
  • София
Той кат да е сакат Laughing

# 217
Естествено,че ще й каже, че говори глупости и тя ще си навие на пръста колко лош мъж има.
Аз нямам лош мъж. Даже по стандартите си е много читав. Направо съм в потрес колко жени са способни за държат половинките си, да се примиряват с каквото дойде и да чакат старостта. Моногамни сме, няма лъжи и изневери, колкото до усещането, ами да ви кажа- да, усеща се. Имаме излизане без деца, има секс, има лично пространство. И никога не съм казвала, че аз не го искам, обичам к тн. Но виждам и усещам липсата на желание в него, за предполагаеми неща, от сорта- на прегръдки, целувки и тн. Малки неща, които крепят дългите отношения.

# 218
Това, което ти описваш са трепети при нови връзки и нови запознаства. Сто пъти ти го повторихме, ти обаче спориш, че такива отношения съществуват и при 20+ годишни бракове. Ти си искаш тръпката, тогава недей да тормозиш мъжа ти - развеждай се и ходи да гониш Михаля. Като се освещиш ще му се молиш да те прибере обратно. Дали обаче той ще те приеме обаче никой не може да ти отговори...

# 219
Я дайте дефиниция: По какво се разбира, че един мъж е нещастен с вас?
Че мойте винаги са били щастливи 😛
И аз сега се замислих. Дали е щастлив милия с мен? Дали да му звънна да го питам сега или изчакам довечера, като се видим? 😀.

# 220
Но виждам и усещам липсата на желание в него, за предполагаеми неща, от сорта- на прегръдки, целувки и тн. Малки неща, които крепят дългите отношения.

Ох...
Така и така си почнала, я кажи коя от познатите ти демонстрира гореща любов с половинката си във ФБ, та те комплексира и ти вкарва такива мисли в главата? Laughing
Или все пак става въпрос за герои от сериали и романчета, с които сравняваш реалния живот?

# 221
  • Бургас
Според мен на авторката мъжът ѝ е омръзнал до смърт и си търси повод да го разкара. Ама той да излезе виновен - не я обича вече, примерно. Като не го искаш - слагай край, развеждаш се и се спасяваш сама, какви са тези драми като в турски сериал?!

# 222
😁
Мен ми мирише на скука и много свободно време.
На авторката й е скучно.
Приятелки и/ или нов мъж/любовник.

# 223
Според мен на авторката мъжът ѝ е омръзнал до смърт и си търси повод да го разкара. Ама той да излезе виновен - не я обича вече, примерно. Като не го искаш - слагай край, развеждаш се и се спасяваш сама, какви са тези драми като в турски сериал?!

Е, защото от страни ще изглежда много кофти да разкараш мъж, който работи, помага в домакинството, гледа децата, прави и секс. Нали трябва да си измие ръцете някак?
Иначе относно любовните профили из ФБ: познавам много двойки, които след години на яростно демонстриране на онлайн любов се разведоха страшно грозно. Щастието обича тишината. За мен това парадиране е всичко друго, но не и любов.

# 224
😁
Мен ми мирише на скука и много свободно време.
И романтични сериали с целувки и рози.Confused
Моят, ако почне да ми се лигави, ще си помисля, че е гузен и има нещо.Confused

Общи условия

Активация на акаунт