Блазе на тези, които знаят кво е да станеш в 9-10 часа сутринта
Ние ставаме през цялата нощ - сутринта в 03.40, после в 7 яде, в 11 иииииии сега чак ......заспа! ура! Лелееееее, къв е тоя баща дето ще спре кърмачка, защото бебето и пипало гърдата, да му се невиди патологичния му мозък!!
НИЕ СПИМ с пижама, ама такава като прилеп, боди отвсякъде с копчета, та не е бос Дани.
Снощи мислех да не ви го казвам ама днес ще го напиша..Онзи ден един приятел с дете на осем месеца пазарувал с количка в някакъв хипермаркет и понеже е недоскив, се заплеснал за секунда по рафтовете..и бебето, което било на количката, паднало от НЕЯ ДОЛУ!!, в резултат - пукнат череп, та лежаха в Пирогов за скенер и прочее изследвания. Нищо му нямало, но при такова високо падане и то не е паднал на пода а на някаква ламарина от пале, та тя е олекотила до известна степен удара...
Много трябва да внимаваме, ама и Господ да ги пази !!!!!!Ние още не сме се ваксинирали, в понеделник ако кръвните резултати са добре ще направим ваксината, е , още не съм я купила де....
Желая на всички лек и слънчев ден!
За ПРАНЕТО. Аз пера в пералня, събирам дрехите на Дани, защото ми окапаха ръцете. Къпя го всяка вечер, пропускам само като баща му не си е вечер вкъщи
Добавих снимки на Алекс в албума, за да се отчетем и ние в ноемврийските бебета. Поздрави от нас, отиваме да се храним
Пардон, мама Лина-Д, че сбърках името на твоя месечинко Радослав, чист лапсус си беше, да ти е жив и здрав! 

Аз нещо не съм вдъхновена от тези на Памперс, особено не ми се нравят онези със синьо-зеления гел, нещо не ми миришат приятно още като са празни...Изобщо, пробвам различни марки и още не мога категорично да се спра на една. Едни са с ластик и му стяга ластикът, въпреки че са съобразени с възрастта и килцата, други пропускат често... Пък и Мишето по принцип като пишка, чак гърбът му до шията е мокър, а пък понякога в лайница потъва пишлето, а не дупето!
.
и затова си продължавам с Либерото... 

. Обръщам се и гледам Дани по очи на дивана
. Хуквам аз вдигам го а той
ей така се лензи. Това не ми попречи да му покреща малко колко е безотговорен.
. Ама и той се поуплаши де. Трябва много да внимаваме че вече ще почнат да правят сякакви акробатики
.