🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 829
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Да, жена няма как да бъде набор, но грешно се е наложило като терминология.
Грузинецът можеше малко да отпусне душата с точките и забележките.

# 106
Този грузинец е много неприятен...

# 107
Рая се напи яко. Тя май не беше изтрезнявала. Що се излагат тъй тия хора, не знам. Се едно гледам Лорчето Караджова дето и тя с винце готвеше(чашата и събираше една бутилка вино Joy), че било по приятно и тъй здраво се омята, че не знаеше на кой свят е.
Май и още една имаше, една поп певица (губи ми се името и в момента) и тя тъй с винцето се насмука готвейки.

# 108
Тази Рая нямаше ли стол на който да седне, а им висеше на главите през цялото време? Лично на мен ми беше много наптягаща, пренатегната и изкуствена. Това винаги се оправдава с "артистичност".

# 109
Във всеки сезон има по някой неприятник и подлец като грузинеца, който нарочно намалява оценките на другите, за да спечели.Лошото е , че всеки път номерът минава

# 110
Доста мърлява женица. Твърде рано се напи, иначе можеше да й се получи добре

# 111
  • София
Във всеки сезон има по някой неприятник и подлец като грузинеца, който нарочно намалява оценките на другите, за да спечели.Лошото е , че всеки път номерът минава.
+1 (но не само)
Грузински Андрешко, не вярвам да четеш тук, но ако някой твой човек го прави - нека ти предаде:
Колкото и днешните млади "успешни" поп/нет звездички с потвърдено самочувствие от лайкове в мрежите..., да си мислите, че въртите колелото на Вселената... адски ви липсва онова изначално възпитание. В което има по малко толерантност, съпричастие, скромност, дипломатичност. Да не изреждам. Не се знае кога ще ти потрябва.
Почти във всяка Черешка има по някой, дето наглее на дребно и не си дава сметка, че екрана го отразява. О, те знаят, че разочарованите не са онези техни "фенове", дето им въртят брояча на профили и подкасти. Но и в хаоса има ред. Понякога редът надделява и в жълтата поп култура. Даже да е по-рядко днес. Ако си мислиш, че ти си ръката, която върти колелото, някъде напред по пътя ти те чака друг "екран". Например, формат, където гласува публиката и тя е повече от обкръжението ти.
Да си наглеждаш плакета със здраве и нека след време да не ти горчи споменът. От теб си зависи.

# 112
  • София
Нищо особено като вечеря, иначе Рая си беше на черешата 😂 . Тя май не слиза от нея 😉.
На малката пък и се приискало да стане актриса - Е, ми, не си я представям в ролята на Рая / да я изиграе/ 😂

# 113
Скрит текст:
Във всеки сезон има по някой неприятник и подлец като грузинеца, който нарочно намалява оценките на другите, за да спечели.Лошото е , че всеки път номерът минава.
+1 (но не само)
Грузински Андрешко, не вярвам да четеш тук, но ако някой твой човек го прави - нека ти предаде:
Колкото и днешните млади "успешни" поп/нет звездички с потвърдено самочувствие от лайкове в мрежите..., да си мислите, че въртите колелото на Вселената... адски ви липсва онова изначално възпитание. В което има по малко толерантност, съпричастие, скромност, дипломатичност. Да не изреждам. Не се знае кога ще ти потрябва.
Почти във всяка Черешка има по някой, дето наглее на дребно и не си дава сметка, че екрана го отразява. О, те знаят, че разочарованите не са онези техни "фенове", дето им въртят брояча на профили и подкасти. Но и в хаоса има ред. Понякога редът надделява и в жълтата поп култура. Даже да е по-рядко днес. Ако си мислиш, че ти си ръката, която върти колелото, някъде напред по пътя ти те чака друг "екран". Например, формат, където гласува публиката и тя е повече от обкръжението ти.
Да си наглеждаш плакета със здраве и нека след време да не ти горчи споменът. От теб си зависи.
Точно, награда спечелена с подлост, какво положително носи.

Като изключа част от алкохола /много ми се видя/ вечерята беше хубава и добре сготвена. Не беше уау, но пък и не се търси такъв ефект.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 10:08 от Mama_Nana

# 114
Аз гледам със закъснение. Вярно си е пийнала. Жена на купона, но не ме дразни толкова. Докато баща й е мега неприятник.
Скрит текст:
ОК, едно време е бил някаква звезда, 80-те години група "Спринт" беше известна, но.. дотук. Този човек се е превърнал в едно злобно старче, което непрекъснато смята, че сегашната му продукция е конкурентно способна и не спира да мрънка и да хейти по младите певци и групи. Все недоволен, че новите песни на Спринт не влизали в класации и конкурси. Ми... той очевидно живее в 20 век още. Музиката се развива. И дори почти 90-годишната Лили Иванова го е разбрала отдавна и е сменила стила в последните 10-15 г., работи с Ангел Дюлгеров, втвърдила е стила и вече е забравила естрадното звучене. Този Пейо Пеев е мега мрънкач. Сега си има собствен "фестивал за поп и рок музика" - СОФИЯ. И печелят певци от рода на Петя Буюклиева. Всичко е една трагикомедия.  Сори за лиричното отклонение, Емо ще ме разбере, може би.
Като догледам целия епизод ще пиша после.

# 115
  • Пловдив
Мда, на компанията и върви с пиенето повечко. Момчето с грузинските корени ми става все по-неприятно.
Относно превзетостта, на мен най-превзета ми е Боева. На моменти имам чувството, че е опит "как да не ни личи, че сме прости".
Относно готвенето тази вечер - нищо особено, но и не трябва да бъде. Рая сготви познати неща, украси си масата, разказваше за себе си. Постара се гостите ѝ да разпуснат.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 22:34 от Наирянка

# 116
Във всеки сезон има по някой неприятник и подлец като грузинеца, който нарочно намалява оценките на другите, за да спечели.Лошото е , че всеки път номерът минава
Има един случай, в който не мина! Лорина Камбурова, лека му пръст на момичето(знам, че за умрелите или добро или нищо), но беше изключително неприятна. Даваше супер ниски оценки, мисля че по 2-3-4 точки, с толкова изсмукани аргументи, че Манчев умишлено не ѝ даде плакета.

# 117
И Бони правеше така, и Оля Маркес, и Евгени Минчев, и Валентин Кулагин, мисля...

# 118
  • София
Dizi, по скрития ти текст.
Това е обща професионално-деформирана позиция на мнозина - и визирам главно доайени-рокаджии (понеже живите ЗлатноОрфееви трубадури и трубадурки плюс поетите с китари - не ме интересуват особено).
Но заради "браншови скрупули" ще се въздържа от други примери.

ПП. Любим лаф (принадлежи на един т.нар. "обществен трибун" от размирните времена на буржоазна България) за такива като "Грузинеца" и др. споменати е: Ситни, дребни кат камилчета.

# 119
Не знам каква актриса е Рая Пеева, но като човек - тцъ. Пренавита, хиперактивна, самохвална, с липси откъм възпитание, създава усещане за непрекъснат хаос, предизвиква напрежение...Ако това се възприема за артистичност - брало си е лайката! Иначе  сготви прилично.
А Таня Боева...семпла женица, 5 минути слава.

Общи условия

Активация на акаунт