🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 921
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Лора е много хубаво и приятно момиче, не разбрах как точно направи карфиола да пробвам и аз.
Защо Пепа мъкне бебенцето постоянно с нея и как се "усмихва" през зъби.

# 571
  • София
Само тя е брала тютюн като дете😃, жена на години вече, не спря се оплаква и да реве.

Аз съм низала, aма не рева Joy
Бране, низане, каква психическа травма съм понесла в невръстните си години. 😂😂😂Горката ѝ дъщеря с тази изчаткала майка.

# 572
  • София
Много ме дразни Пепе, но много ми харесва косата ѝ Heart Eyes

# 573
  • гр.София
Син и баща- Акага  най- ми харесват и са симпатични, обрани, хапват си и не дърдорят излишно.
Пепе имала 4 деца.

# 574
4 деца от трима мъже Laughing
Лора е приятно момиче, обаче майка и.....да е жива и здрава, но е пълно куку

# 575
4 деца от трима мъже Laughing
Лора е приятно момиче, обаче майка и.....да е жива и здрава, но е пълно куку
Има време да събере още по-голяма бройка татковци на децата си.

# 576
  • София
Всъщност Мира Добрева как е изпаднала в кома? Каква е била причината? Наистина е променена не само физически, но и ментално.

# 577
Да, не се натрапват баща и син.Изпуснала съм ''теглото'' с тютюна.И по-добре. Joy Мира има късмет с това добро момиче да и ходи по акъла и търпи.На мен също ми е много антипатична Пепето и аз се чудех защо води бебето навсякъде.Някаква демонстрация сигурно.Дали е водила на срещите си с Иво останалите 3 деца?

# 578
Мира освен, че ми се струва не съвсем добре психически, ми е и доста досадна.

# 579
Всъщност Мира Добрева как е изпаднала в кома? Каква е била причината? Наистина е променена не само физически, но и ментално.
След операция заради остър перитонит.
Изпитала силни болки на поход в планината, оперирали я и два дни била в изкуствена кома.

Тя и преди това си беше сладникаво-лигава, но сега е нещо страшно. А Лора е много симпатична. Дано не е толкова обсебваща и в реалния живот.

# 580
Този път не беше тютюна. Разплака се, че нямали пари,когато децата им били малки. Като застанели до други деца и им личало, че били бедни.

# 581
Едва ли два дни в кома са я направили това, което е. Тя търпеше изневери на мъжа си и в крайна сметка той я заряза. Вече не е на екран. А като добавим и хормонални промени, типични за възрастта ....става ужас.

Менюто е сбирщайн. Сега и бабата....Ох, много тегава вечеря. И пак се просълзи

# 582
Не знаех, че вече не е на екран.
Баба Дора предполагам е някоя от героините в книгата и репортажите й?

Цялата компания ми е някак изкуствено пренавита и лигава.
Засега само Краси Куртев и сина му ми правят добро впечатление - тихи, спокойни, скромни, без да се преекспонират.

# 583
Стана ми мъчно за нея. Очевидно не се чувства добре и в хармония със себе си.

# 584
То има хора, които цял живот не могат да намерят хармонията и о, дъ драма!
Да са здрави всички!

Общи условия

Активация на акаунт