🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 223
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Като чух "юхуу" се стреснах, че е Хепи Ванче. Точно същият глас беше Grinning До момента браво на Росен и на мама.
А баща му е починал, така ли?

# 61
Рая Пеева сериозно ли не знае какво е "хинкали"? Падам...
И аз падам... Срамувам се, че не знаех какво са всеизвестните хинкали. Сериозно...
В Русе имаме китайски ресторант, в който се продават такива. Казват им. " Научи"

# 62
Хмм, не е баш същото това китайското. Ето ти khinkali:

# 63
И аз за пръв път чух за хинкалите.

Каза, че баща му е починал, да.

# 64
Добре се представи момчето. Непозната ми е грузинската кухня, беше интересно и нещо различно. Хубава беше вечерта, хубаво пее /не е моята музика, но всеки има предпочитания/.

Май са сменили монтажиста, плавно вървят преходите. Simple Smile

# 65
  • Пловдив
Много ми хареса как се представи момчето. Уважителното отношение и старанието за приготвянето и поднасянето на храната, историите, с които представяше грузинската кухня, разкаьът за каузата му в помощ на хората с проблеми в теглото бяха много добри послания.
Хинкалите не бяха много успешни, по моя преценка. Хубавите хинкали са пълни с бульона от месото и не могат да се отхапват без да сърбаш или без да потече горещия бульон.
Но щом се харесаха на гостите и на зрителите им беше интересно, значи всичко е наред

# 66
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пелмени,равиоли, хинкали..все плънка,завита с тесто и после сварени.

Пускам си първи епизод. Много работа тези дни.

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах и двете вечери.
Доволна съм,двамата домакини показаха готвене и старание.
Таня Боева милата, едва се усмихва. Толкова опъвали лицето,толкова са я наливали,че елементарни мимики е загубила.Ами не,Танче, на 50 си приличаш, на една подържана жена,която й е много важно да я мислят за 35.
Значи е послъгала за някаква награда?
Не й следя творчеството,не  знам нито една песен,но я помня като публика в шоу и водещия тогава каза "А,ето Таня Боева е в публиката) и показаха едно слабо момиче с много грозен нос. Шоу Невада ли, Шоуто на Тодор Колев ли беше... била съм дете,но този момент по някаква неразбираема причина ми е останал в съзнанието. Сигурно заради носа:)
Личи си,че е от старата школа и готви добре.
Къщата е кич и локацията е in the middle of nowhere. За 550 000 лв предпочитам апартамент в Лозенец.

Втория домакин добре си сготви,но съм сигурна,че мама е помагала. Дори си мисля,че блатовете за торта тя е направила.Вкусна вечеря,нищо не знам за грузинската кухня.
Не ми харесват аргументите,с които дава 8. Било му безсолно.Па, сложи си..

Утре очаквам базово готвене.Ще се постарае момичето,но ще си личи,че влиза в кухнята за трети път.

# 68
Хинкалите, ако се сервират в бульон, не е удобно да се ядат с ръце. Трябва да бъркаш с пръсти да тече, аз бих си поискала лъжица.

# 69
За мен Росен си беше супер - предложи различна кухня и запозна много зрители и гости с грузинската такава.

# 70
  • Пловдив
Хинкалите, ако се сервират в бульон, не е удобно да се ядат с ръце. Трябва да бъркаш с пръсти да тече, аз бих си поискала лъжица.
Не в бульон. Хинкалите са пълни с бульон от месото, дори когато са правени на пара.
Ето и инструкции от една традиционна хинкална, за да се знае как да не се попариш с бульона, който съдържат

И как трябва да изглеждат. Тази стърчаща дръжка е, за да се хващат хинкали. Тя не се яде, хвърля се.

# 71
  • София
Пропуснах първата вечеря и не ми остана време да гледам на запис.
Много ми хареса вечерта на Росен Янчев / не ми беше известен/. Добре готви, нови непознати ястия. Интересно ми беше. Напитките бяха добре подбрани - грузинският коняк не е лош, а червено вино “Макузани” си купувам отвреме-навреме 😉
Интересно съвпадение, че от десетина дни следя в Тубата “Кухня с акцентом” - един грузинец, който показва традиционни грузински ястия 😉. Направих прословутата салата “Тбилиси” по негова рецепта, но с целина вместо кориандър / откъде да знам, че кинза е кориандър 😂 /. Не беше лоша, дори така 😉

# 72
  • Washington,USA
Тия що не им дават награда за пазарене от най-смотани магазини.

# 73
Добре, че е черешката, та разбера за тоя Росен.
И пелмени и ханкали съм яла.
Добре се представи момчето.

Не разбирам всеобщия хейт към Рая Пеева. Аз я харесвам!
Сигурно съм единствената. Но съм ѝ фенка.

Миската е хубава, но защо толкова беден речник...

# 74
Как може да се изтъпаниш да готвиш по гол пъп и деколте?

Общи условия

Активация на акаунт