🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 187
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Оценките се дават по сценарии, така че не им се връзвайте толкова.

# 46
Мен ме подразни това, че когато чу задачата на шеф Манчев за гозби от детството, Таня Боева веднага каза, че ще направи такива. След това каза, че ще ги осъвремени. Тоест, ще направи каквото си е решила и ще го представи за осъвременена версия. Някак не вярвам, че в детството си Таня Боева е консумирана киноа и маскарпоне. Лимецът също не присъстваше на трапезите ни преди 40 години.

# 47
Таня Боева участвала ли е и друг път в Черешката?
Имам някакъв смътен спомен, че да. Беше в апартамент с кухньохол.

# 48
Като се появи Манчев със задачата си помислих за стилна вечеря с "Циганска баница", Миш-маш и някой кекс за десерт. Не знам дали щеше да се хареса на гостите, та донякъде ми хареса това, което направи Боева. Следващия домакин даде също интересна заявка в рекламата за следващия епизод, та ще бъде интерено и там. Дано няма епизоди в ресторант този сезон.

# 49
Манчев защо понякога прави забележка за ръкавици, но никога за пуснатите коси?!
Явно готви Боева, но защо се завърза косата? Вероятно се е бояла да не паднат екстеншъните Sad

# 50
  • София
Верно ли е завила И косъм с тиквичките 😁😅

# 51
Аз го видях този кадър с косъма, но реших, че не виждам добре и е нещо друго, как ще го излъчат...

# 52
Рая Пеева сериозно ли не знае какво е "хинкали"? Падам...

Този Росен добре се справя, мисля. И той говори в множествено число, ама май почти всички са така.

# 53
  • София
Този Росенчо в какъв жанр се изявява? За първи път го виждам.

# 54
  • Sofia
Каза ли как е отслабнал?

# 55
Рая как влюбено зяпаше бутилката от вино Joy

# 56
Каза ли как е отслабнал?
Да, с хирургична интервенция. Не с гладуване и спортуване Wink  Макар че сигурно се ограничава след операцията.
Мисля, че пее чалгица, по откъса, който дадоха... много къдрене, много нещо. А и вчера дадоха как знае наизуст някаква чалга на Таня Боева Grinning

# 57
  • Варна

Този Росен добре се справя, мисля. И той говори в множествено число, ама май почти всички са така.

Ми и аз не знам.

# 58
Днешния домакин не ми харесва ,колкото и да се мъчи да е интересен

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 00:09 от FBID100001745220325

# 59
И аз падам... Срамувам се, че не знаех какво са всеизвестните хинкали. Сериозно...

Общи условия

Активация на акаунт