🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 173
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
Рая Пеева била дъщеря на Пейо Пеев от група Спринт, бях го забравил това. Тя като каза нещо, че баща й е участвал на "Златният Орфей" и се сетих.  Тя и Таня Боева са ми единствените познати от участниците тази седмица. Този Росен, дето даде оценка 8 какъв е? Пак ли попфолк певец?

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 23:01 от diziler

# 31
Таня Боева и Рая Пеева ъсс сигурност имат поне една обща тема, по която могат да си хортуват дълго и напоително. Пластичните интервенции.
Рая демонстрира доволно неадекватно поведение. Тя още ли е с Бахаров, или се разделиха?

# 32
  • Sofia
Какво в Рая ви се струва “ремонтирано”?
Аз не забелязвам нещо да е преправяла по себе си 😏
Дори ми изглежда състарена 🤔

# 33
Какво в Рая ви се струва “ремонтирано”?
Аз не забелязвам нещо да е преправяла по себе си 😏
Дори ми изглежда състарена 🤔

Което реално често се случва след не до там адекватни интервенции.
Опъвала се е, филъри някакви сякаш е слагала.

# 34
Хареса ми представянето на Боева.
Наготви жената. Малко с умалителните прекаляваше - сладко от розички Grinning, ама това да е проблема. Не се изхвърли с менюто, простичко, чистичко, изглеждаше вкусно. Беше приветлива домакиня в хубав дом и приятна храна.
Гостите подпийнаха, някои бая се екзалтираха, но като цяло вечерята беше гледаема. Този с по ниската оценка малко ме подразни, можеше да даде девет, излишно занижи на осем, ама той си знае. Иначе като цяло компанията изглежда добронамерена.

# 35
  • София
Таня Боева е поп фолк певицата с може би най,най- много пластични операции.Много отдавна няма нищо общо с предишното си Аз.
Рая Пеева и тя се поопънала видимо и се е почерпила преди вечерята също видимо.
Хареса ми как се представи Боева.
хмм, първата иди дойди, ама Пеева е на 34 само?

# 36
  • София
Тази миска, не я знам коя е, на колко години е? Държи се супер инфантилно и лигаво.

# 37
Набързо смляно:

Миската 2022г е била 19 годишна студентка, учи архитектура.

Росен Янчев преди и сега  - момчето, което преди две години тежеше 211 килограма, а днес живее нов живот и иска да подари спасение и на някой друг.

"Певицата Таня Боева няма нищо общо с предишната си визия и почти не прилича на себе си. Сред първите корекции, които фолк изпълнителката направи беше ринопластика, но години по-късно тя е пипнала почти всяка част от лицето си."

"Никога не е просто секс" с Рая Пеева и Кирил Недков.

# 38
Във ФБ са публикували косъма в тиквичките:

# 39
  • София
Гадост. Ама като развяват тези косища над храната, така ще е.

# 40
  • София
Рая Пеева не е много в центъра си, май… Супер неприятна. И кой я подведе, че бельо, комбинирано с бельо може да замести вечерен сатенен тоалет?!

От варенето е сигурно. Ще и мине.

Снощи обяснявах на мъжа ми как я свариха, че той ме пита коя била.

# 41
Тая миЦка ..

не съм я чувала, до снощи и не бях я виждала, мислех си че е някаква инфлуенЦърка, но супер ме издразни, като повтори около 10+ пъти, "ми тази възрастна жена", "ми тя е стара жена"..и пак така за възраста, чак МанДжев се издразни и вика е недей така Таня е по млада от мен Wink
Наложи се да питам гугъл, аджеба на колко години е Таня - 50г. пише🤔. Нея я знам само като име - нито ѝ знам творчеството, нито ме вълнуват годините ѝ. Аз гледам черешата за манджите.

Но, това нЯщо, супер просто и не възпитано.
Стиснатия в оценки, долна душица ще излезне- май всички ще реже за да грабне плакета и него не го знам.

# 42
  • София
Мен много ме дразнят такива, наяде се като прасе и после бам 8 точки, че нямало достатъчно сол.

# 43
  • София
Мен много ме дразнят такива, наяде се като прасе и после бам 8 точки, че нямало достатъчно сол.

И той не обичал зелена салата. Все си мисля, че оценката трябва да е дали е вкусно, а не дали обичаш или не.

# 44
По-добре да няма достатъчно сол и той да си сложи допълнително, отколкото да има повече сол, отколкото някои биха искали... и тогава вече няма как да я махнеш.  Аз например съм от хората, които не слагат сол на варена царевица или варено яйце (както правят повечето), а на салата слагам много малко. Така че както я е приготвила Таня е по-добре... за да може всеки да си доовкуси както иска (по свой вкус). Не да ми я направи свръх солена или кисела и после да не може да се махне това, което е over.

Общи условия

Активация на акаунт