🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 175
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
И пак косите в манджите
Но пък си е сложила ръкавици...
След като това като правило се повтаря във всяка седмица, във всеки епизод, както и умишленото облизване на лъжицата, с която разбърква и то в едър план пред камерата, не мислите ли, че се прави умишлено и то по сценарии.

# 17
И пак косите в манджите
Но пък си е сложила ръкавици...
След като това като правило се повтаря във всяка седмица, във всеки епизод, както и умишленото облизване на лъжицата, с която разбърква и то в едър план пред камерата, не мислите ли, че се прави умишлено и то по сценарии.

Ами да ,предизвиква много коментарии.
Не е важното какво се говори /добро или лошо / – важното е да се говори !

# 18
Рая Пеева не е много в центъра си, май… Супер неприятна. И кой я подведе, че бельо, комбинирано с бельо може да замести вечерен сатенен тоалет?!

# 19
Младото момиче се чувства нелепо. Чуди се какво прави с тия откачалки.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 18:22 от beba2

# 20
Тази Рая Пеева защо така като напушена Flushed

# 21
По-скоро е пияна...

# 22
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не беше лошото менюто на Таня, добре се представи, къщата особено гледката е невероятна,
но останалите с техните лигавщини и хайп направо го направиха негледаемо.

# 23
  • София
Боева е била кандидат за общински съветник от Възраждане в Ст.Загора. Дали е станала, не е ясно, но май не е.. Всеки се бута в политиката и управлението на Еврофондове, то чалгаджии, то рапъри...куцо и сакато се бори за власт.
Скрит текст:
Освен Пеева, другите хорица не ги познавам. Пак ли са някакви инфлуенсъри и тиктокъри?

# 24
  • Варна
По-скоро е пияна...

Пияна, още заляна. Отврат.

# 25
И аз се записвам тук.
Добре се представи Таня, но къщата и малко кичозна ми идва, но пък каква гледка.
Гостите добре се почерпиха, Мис България малко не се вписва в компанията като че ли. Този Росен за пръв път го виждам и ме подразни с оценката си.

# 26
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На показаната снимка Таня Боева е с тотално сменен фейс, нищо общо със старата и физиономия.

# 27
"Черешката" само 2 седмици ли ще е сега? Че от 3 юни обявяват "Скрита самоличност" от 20.00 ч

# 28
И аз се записвам тук.
Добре се представи Таня, но къщата и малко кичозна ми идва, но пък каква гледка.
Скрит текст:
Гостите добре се почерпиха, Мис България малко не се вписва в компанията като че ли. Този Росен за пръв път го виждам и ме подразни с оценката си
.
Може би затова се продава.Close
Красивата гледка е от Балкана, не от тракийските царе.Wink

Хареса ми компанията, хареса ми представянето на Т.Боева, очаквам и следващите вечери да са приятни.

# 29
  • София
Таня Боева е поп фолк певицата с може би най,най- много пластични операции.Много отдавна няма нищо общо с предишното си Аз.
Рая Пеева и тя се поопънала видимо и се е почерпила преди вечерята също видимо.
Хареса ми как се представи Боева.

Общи условия

Активация на акаунт