🍒 Черешката на тортата 🍒

• 71 926
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Мира излъчва една самота и с тази прекалена близост с дъщеря си  дано не  и изиграе не добра шега. Природата не може да се измами и се е превърнала в една гротеска за съжаление. Менюто не ми хареса. Винен кебап за вечеря??????

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 21:43 от kriakla

# 586
Какво му е на винения кебап? По-странното, беше така наречената бебешка супичка.

# 587
Лично мнение: винен кебап, кюфтета по чирпански, боб яхния поне за мен е обедно меню. Но кой както си прЕцени.

# 588
Утре ще бъде интересно.Изглежда тази седмица всички ще си дават десятки.

# 589
А кога си дават десетките? Че аз изтървах и предният път,
чух само оценката, но не видях да гласуват.

# 590
Мира тотално е изтрещяла.
Не завиждам на децата ѝ, Лора ми се стори прекрасна млада дама, дано майка ѝ не я прекърши с тази вечно страдалческа съдба. Бедност, тютюн, как слагала фиде в пататника от глад- с всяка поява на екран за повече от 5 минути мели едно и също.

Поне беше в неин си апартамент (макар явно и не този на Сан Стефано, откъдето имаше снимано друго нейно участие), а не в такъв на съфорумка, който престави за свой в първото си участие още в началните години на "Черешката", че някои и този резил го помним.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 00:06 от TuЛи

# 591
Заради Добрева не гледам. Вечната жертва и мрънкало. Като че ли е живяла по време на война, така се жали навсякъде с нейната "бедност". Куха жена.

# 592
  • София
Тази коледна черешка е позитивна, учтива, но ми идва преиграно, пре-навито, лустросано.
ММ напусна хола с думите "Това е по-захаросано от коледните бози" Joy

От всичко дотук ми харесаха десертите и карфиола - жалко, че не не снимаха подробно как става Wink

# 593
После ще си купим поредната книга и ще разберем как се прави! Всичко е бизнес!

# 594
И аз да се включа в темата на едно от любимите ми предавания, заради което започнах да готвя с желание, въображение и добра честота Wink за радост на семейството.

Като цяло гостите тази седмица ми допадат, макар че са предОбрили с коледната доброта и захарния памук тук таме.

Блажев ми е ужасно лигав, жена му миловидна, но невзрачна, но пък тяхната вечер беше приятна.

Мира и дъщеря - Мира много я харесвах още като се появи като водеща на новините на БНТ, Боже колко красива жена беше, и все още е, нооо тук идва това НО - не знам какво се е случило в живота й, но наистина тази поза на страдалка, чак караща те ти да се чувстваш неудобно от тежкия й живот, идва в повече. А тя не пропуска да го афишира...Лора е страхотна, млада дама, доста по-зряло и здраво стъпила на земята стои.

Довечера са Пепе и Иво. Тя ми е толкова фалшива във всичко, а той - излъчване на 5-то й дете. Нито като мъж стои до нея, нито с нещо е интересен. Ще ги видим.

Относно присъствието на бебчето - ами моето мнение, че не е ок да е там, с тях, на масата и пр. Като майка на 2 деца, кърмени доста дълго, година и половина и година и 9 месеца, съм наясно както е положението на кърмеща майка. Ами не съм ходила на ресторант с бебетата, не съм кърмила сред 10-12 души, на шумни места, които са всичко друго, но не и подходящи за този момент. Адмирации, че кърми, но може да изцеди кърма и някоя баба/гледачка да го гледа бебчето за час, два, а ако няма на кой да го остави или бебето отказва да суче от шише / синът ми беше такова кърмаче/, поне кърменето да не е на масата, сред другите. Все пак е на запис предаването, монтажът ще се пригоди към ситуацията.

# 595
  • София
Не съм гледала още епизодите, смятах събота или неделя да ги изгледам на запис. Така като ви чета обаче..... май не си заслужава.
Тази наистина ли е кърмила на масата Fearful

# 596
Аз имам непоносимост към кърменето и ако някоя го прави на масата, директно щях да напусна. Усмивката и е много фалшива, но пък залепена на лицето, когато я снимат. Тази вечер сигурно ще пропусна. Безинтересни са ми

# 597
  • София
Днес очаквам г-жа Пепелджийска и да готви кърмейки Tired Face
Много противна ми е.

# 598
Като си кърми бебето, ще откаже участие в предаването. Похвално е, че го кърми, но няма нужда да заголва б**ки в ефир. За едни пари пишман ще станат.

# 599
На масата не го е кърмила категорично, на синхроните аз мислех, че бебето спи, нищо не се е виждало.

Общи условия

Активация на акаунт