Благотворителност, благодарности и други деяния :-)

• 64 347
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 375
Утре?  Flutter
Бифана, драго ми е да те видя   bouquet И не съм се отказала от колелото, ма ще ти разправям като се видим.

# 376
  • София
 Heart Eyes

# 377
  • Be realistic - plan for a miracle.
Искам да се запиша в тази тема, защото напоследък от работа не ровя много много из форума, а така ще мога лесно да я следя...

Искам да дойда следващият път с вас, затова ще чакам да видя кога отивате отново и ще се отчета със скромен (но сърдечен) принос.

Възхищавам ви се от сърце.

# 378
  • София
SWAY,  Hug Hug.
Най-вероятно ще се опитам за 16.09 да организирам ходене в Драгалевци, но не е сигурно. Днес само за малко ще мина през дом N7, но е по работа и ще е набързо.

# 379
Ето ме и мен, голяма хаймана съм, но се върнах. Еми, много, ама много ми се ходи в Драгалевци при дечицата, знаеш, че отдавна не съм ходила при тях. Хайде да се организираме. Hug

# 380
  • София
Момичета, за съжаление ходенето при малчовците остава за другата седмица. Имах идея за домН7 да осигурим за понеделник автобус- СО ги поканила, моля ви се, на театър по случай деня на София, но "пропуснала" факто, че нямат с какво да идат до Гурко. Но Уви, не можах да помогна този път Sad
За другата събота или неделя кой е желаещ за Драгалевци?

# 381
Аз!Ще опитам да се измъкна от лекции.

# 382
За другата събота или неделя кой е желаещ за Драгалевци?

Аз! Hug

# 383
# 384
И аз ще направя всичко възможно да дойда  Peace

# 385
Малко спам, чакаме снимки от Гърция. Wink

# 386
  • София
Тео, нямам време да се обърна ooooh!
Момичета, а събота или неделя ви е по-удобно? (към 10 както обикновено)

# 387
Тео, нямам време да се обърна ooooh!
Момичета, а събота или неделя ви е по-удобно? (към 10 както обикновено)

Еми, отсега не мога да кажа, така че, който ден избереш. Hug

# 388
Неделя ми е по-удобно(понеже повече колеги идват на лекции и мога да се измъкна),но може и събота,ще се съобразя с болшинството.

# 389
На мен ми е все едно.
В Драгалевци на каква възраст и колко бяха децата? Имам нови връхни дрешки за 2-3 годинки няколко, дали да ги занеса там?

Общи условия

Активация на акаунт