Благотворителност, благодарности и други деяния :-)

• 64 391
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 690
Милите, ужас! Tired Габи, защо, какво му е?!?

Еми, звъни в Драгалевци! Нали няма да има проблем да се качим с колите?

# 691
Ох, миличките! Много ми е мъчно, защото, макар и само от веднъж, вече си имам любимец (макар да знам, че не трябва Laughing), а сега вече стана един месец, откакто не сме ходили, обаче все си го мисля какво ли прави (Дими).
Еми, каквото организираш - аз съм на линия. В Драгалевци на същата възраст ли са или са бебета?

# 692
Много лошо... SadИ аз исках да видя Кунка.В Драгалевци са на същата възраст.Дано с тях да направим нещо тогава.

# 693
Дано бързо им минава на човечетата в дом 7.  Praynig Емче, в заведенията за социално-санитарни грижи няма ли дежурни лекари? Стресирана съм от тази информация.  Close Пълно недоразумение.  Close
Аз съм бацил в момента. Очаквам да оздравея към март. Такава ми е личната статистика. Докато не се почуствам стабилна, няма да рискувам здравето на нито един малчо. На мен ми се ще да нагушкам Генади. Имаме си уговорена срещичка с него.  Heart Eyes

# 694
Успокоих се, че явно всяка от нас си има предпочитания към някое детенце Hug Рони, бързо оздравяване на теб!

# 695
  • София
Верче, децата в домовете (не в ДМСГДЛРГ-ДЕМЕК БЕБЕШКИТЕ), имат личен лекар-както всички нас. Съответно-Иванова му се моли да иде да ги види, защото те не са длъжни да правят повече от 1 домашно посещенеи. Пълен абсурд. За лекар на място и дума не може да става.
Уговорих се да идем в събота в Драгалевци. Моля да ми кажете кой е на линия , за да се доуточня с персонала...

# 696
  • Be realistic - plan for a miracle.
И този път не съм на линия - изпит сутринта в събота...

# 697
Аз съм на линия,ще ме вземеш ли?

# 698
И аз съм на линия, само ми трябва адреса да тренирам ориентиране по карта  Simple Smile И да кажеш час, разбира се. Децата там бяха 50, ако не се лъжа, нали?

# 699
Много кофти, дано от дом номер 7 се оправят по бързо  Praynig

Аз в събота няма да мога, на работа съм, в неделя имам възможност, ако решите за неделя.

# 700
На линия съм, обмислям заниманията ни с тях. Да взема и МП3-та, да им пуснем песнички. Да им прочетем приказки също, М?

Момичета, има ли сред вас такива, на които през седмицата им е по-удобно ходенето. Да вземем да се организираме и през седмицата да ходим. Така даже ще се получат по-чести посещения и ще е по-добре за децата.

# 701
На линия съм, обмислям заниманията ни с тях. Да взема и МП3-та, да им пуснем песнички. Да им прочетем приказки също, М?

Момичета, има ли сред вас такива, на които през седмицата им е по-удобно ходенето. Да вземем да се организираме и през седмицата да ходим. Така даже ще се получат по-чести посещения и ще е по-добре за децата.

Трудно ми е да кажа с моето ненормирано шантаво работно време, но в повечето случаи ми е по-удобно през седмицата защото Калоян е на градина и поне него не го мисля.

# 702
Много кофти, дано от дом номер 7 се оправят по бързо  Praynig

Аз в събота няма да мога, на работа съм, в неделя имам възможност, ако решите за неделя.

Аз в неделя също мога.

# 703
Трудно ми е да кажа с моето ненормирано шантаво работно време, но в повечето случаи ми е по-удобно през седмицата защото Калоян е на градина и поне него не го мисля.

И Бифана през седмицата й е по-удобно. Аз по принцип смятам вече да започвам да водя щерката с мен, обаче сега ме спира грипния сезон. Иначе вече е достатъчно голяма, подготвила съм я и смятам, че ще е добре от възпитателна гледна точка. А и тя е изключително внимателна и мила към по-малките особено, ще я харесат.

# 704
Момичета, има ли сред вас такива, на които през седмицата им е по-удобно ходенето.
Аз засега не мога през седмицата, обаче от другия месец предстоят при мен едни промени и най-вероятно ще мога през седмицата, даже може и да мога повече, отколкото в събота и неделя.

И аз мога в неделя, така че ако е по-удобно за повече хора, за мен е ОК.
Дайте идеи за занимания - купила съм балони, имам рисунки за оцветяване, ако се сещате нещо друго...
А нещо за хапване има ли там откъде да се купи (както е на Овча купел) или всеки да вземе каквото прецени предварително?

Общи условия

Активация на акаунт