Математически турнири 1-4 клас тема 63

• 66 556
  • 736
  •   2
Отговори
# 270
Вие кой клас следите?
Направи ми впечатление, че за втори клас има няколко задачи с умножение и деление. Моето дете нито в училище, нито на курс все още е учило тези действия. Мисля и предни години за втори клас нямаше умножение и деление....

# 271
  • Варна
Вие кой клас следите?
Направи ми впечатление, че за втори клас има няколко задачи с умножение и деление. Моето дете нито в училище, нито на курс все още е учило тези действия. Мисля и предни години за втори клас нямаше умножение и деление....
Трети.Каза, че са били много сложни, доста по от вчерашните на Салабашев.

# 272
Според мен и детето ми също бяха много по-сложни от Салабашев. Също така, очаквам да изяснят три от задачите-две изглеждат грешни, а трета е с повече от един верен отговор.

# 273
  • Варна
Според мен и детето ми също бяха много по-сложни от Салабашев. Също така, очаквам да изяснят три от задачите-две изглеждат грешни, а трета е с повече от един верен отговор.
Обикновено на това състезание, винаги има грешна задача или грешка в отговорите.Така, че не се учудвам.

# 274
За втори клас има две грешни и една, която е с два отговора.
Задачите действително не са съвсем за втори клас (или поне не за сега във втори клас), много бяха или директно с умножение и деление, или изискват такива действия за решаването. Моето дете е учило таблицата, но не е решавало задачи с умножение и деление.
Ще чакаме сега резултатите.
Някой знае ли КМС дали ще се провежда в Бургас? Или както великденското няма да си намери организатор...

# 275
А на Иван Салабашев раздават ли се медали за 1, 2 и 3 място?

# 276
  • София
А на Иван Салабашев раздават ли се медали за 1, 2 и 3 място?
Да, раздават медали и грамоти. За ориентир горе-долу колко медали раздават, може да видите класиране от минали години.

# 277
  • Пловдив
При нас вече има резултати (4 клас).
Прави ми впечатление, че деца, които се справят по принцип доста добре нямат много точки, може би са били трудни. Не ми е останало време да ги погледна.

Това за ИС ли? Бихте ли споделили за кой град и къде гледате резултати?
Благодаря!

Може да погледнете в сайта на Дидева. Има качени резултати от Пловдив и Габрово.

# 278
Интересни са резултатите от ЧСУ "Наука за деца" за 1ви клас. Рязко контрастират с другите училища, школи и центрове. Може би там правят някаква много специална подготовка за 60 точки?

# 279
  • София
много добри резултати. Очаквам с нетърпение и аз да разбера какво е представянето в нашето училище Simple Smile

# 280
Здравейте, някой знае ли на олимпиадата има ли ограничение в листовете, които дават за чернова? А след това трябва ли да препишат всичко и на белова?

# 281
Интересни са резултатите от ЧСУ "Наука за деца" за 1ви клас. Рязко контрастират с другите училища, школи и центрове. Може би там правят някаква много специална подготовка за 60 точки?
Доста са лесни за 1-ви клас, затова.
Ако имаха специална подготовка, нямаше да липсват на по-горните класове.

# 282
Миналата година задачите за първи клас на "Иван Салабашев" бяха много трудни, явно са се коригирали тази година. И за втори клас задачите бяха по-лесни, според мен...

# 283
Доста са лесни за 1-ви клас, затова.
Ако имаха специална подготовка, нямаше да липсват на по-горните класове.

Да, така е. Гледайки предишни години, това означава, че само 60т и 56т(евентуално) ще са за златен медал. Сравнение с 2023, когато 48т влизаше в тази група.

# 284
Популярното виждане за ИС е че просто има флуктуации. Чиято непредвидимост е част от чара му. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт