“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 047
  • 179
  •   1
Отговори
# 120
Сезон 4. Била е на 18 тогава

# 121
В кой Брадър е била, наистина? Аз гледам сега в началото още. Първият участник е Стоил Рошкев, работеше в БНР, БНТ, после в телевизията на БСП, водещ. Има издадени и няколко книги.

# 122
Записвам се и аз в темата.
Във втория кръг с роднината вчера аз изключих номер едно от самото начало, защото ми се стори нелогично до се разчита, че ще се търси лицева прилика с толкова тунингована жена. Но пък много ми приличаше в анфас на номер 7.

А тази вечер с това девойче...мъчно ми стана за Геро. Още гледам епизода, но имам натрапчивото желание да изключа телевизора. То просто не се търпи.

# 123
Жив да си президентче, до сега се чудех от къде ми е позната,а тя в Биг Брадър била.Любимец си ми ти от всички теми, които следя съм винаги на едно мнение с теб и със същите любимци като твоите ☺️

На мен фаворит от всички до сега ми беше жената пилот от миналата седмица. Много мила дама и много се ядосах,че загуби всичко и за вчерашния господин се ядосах как се заблуди с този клонинг.

# 124
  • Viena
Много зле беше тази жена .

# 125
Сезон 4. Била е на 18 тогава

А, малеее вярно. Този сезон го помня много  ясно. Бяха в самолет, разделен на 2 (имитираха сериала “Изгубени”, популярен тогава) и бяха разделени на мъже и жени. След обединението се разбра, че нарочно противопоставят националист с ромка и туркиня. Националистът беше един Петър (с гола глава), Ангелинка (за която той казваше, че е циганка, щом е от кв. Изгрев, близо до Столипиново) и една баба Самие, туркиня. Идеята беше да се хейтят на тази тема, но не стана така.

p.s. и аз съм от фенклуба на me for president

# 126
  • Viena
Много якото в бг мама е,че няма скрито -покрито!!!КГБ,FBI на важат!😅😅😅

# 127
Записче в темата и от мен.

Не е лошо предаването, концепцията интересна, но изпълнението е зле. Гледам го чат-пат. Нищо против Геро, но така ли не намериха ли някое ново свежо лице за водещ?!

Митничарката... голяма излагация, нищо че се прибра с 14 к.

# 128
И аз ясно го помня този Брадър, тогава и Милен Цветков беше водещ.Лека му пръст!

# 129
ЖДНБ , дихателен учител Joy Joy

# 130
Дишането казват е важно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Условието е да не забравяш да дишаш. Joy
Инак има практики на дишане и май не са лоши(не съм се възползвала от дихателните Wink учения) и не е лошо да има и такива учители. Но, инак да, дихателен учител, wtf, бе?! Wink Joy

Аз предаването го гледам оттук оттам, в междувремието на хилядите реклами по един или друг канал, но хващам туй онуй.
Сигурно в студиото е трудно, но гледайки хората които се състезават за роднина, ами то само на челото им не пише, бе.
Да, снощните сестри бяха различни, едната слабичка, другата закръгленка, но при тях общо беше формата на очите. Не мож ги сбърка. Като им погледнеш мутрата и воала, особено, че при тях имаше специфичен изглед на формата на очите. Това трябваше да е подсказка за участника, но не би.

# 131
Мале, хора, помагайте! Кой е номер 1 от тази вечер (рапърът)? От къде ми е познат толкова много?

# 132
  • Sofia
От”Един за друг”.

# 133
Емо (и Кики) от сезон 1.

# 134
Емо (и Кики) от сезон 1.

Емо и Калина.
Сетих се, благодаря много😘
Това е единственият сезон на предаването, който съм гледала 😃

Общи условия

Активация на акаунт