“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 042
  • 179
  •   1
Отговори
# 165
Според мен пък ,точно това е целта.  Да не раздават много пари Joy
Е, сега няма и да получават пари от НоваТВ.

# 166
Според мен пък ,точно това е целта.  Да не раздават много пари Joy
То е ясно, че това е целта, ама така тотално обезсмислят формата. 😁

# 167
  • София
Ами да не ми се изхвърлят с десетки хиляди левове, по-скромно да е, но каквото познаеш да можеш да си го вземеш.

# 168
Да, в последния епизод, човечецът позна всичките осем човека.

На мен ми се струва, че трябва да намират само такива хора, които нещото го работят в момента, а не, бил такъв по образование, или това занимание му е хоби. Аз съм юрист, ама играя английски футбол и тук съм по-скоро като футболист. Един пък даже и фланелка си беше сложил.

Дали 'самоличностите' се обличат сами, или екипът на предаването ги облича, с цел заблуда или с цел по-лесно разпознаване, зависи.

Защо ги наричаха самоличности? Много нетипично ми беше.

# 169
Да, в последния епизод, човечецът позна всичките осем човека.

На мен ми се струва, че трябва да намират само такива хора, които нещото го работят в момента, а не, бил такъв по образование, или това занимание му е хоби. Аз съм юрист, ама играя английски футбол и тук съм по-скоро като футболист. Един пък даже и фланелка си беше сложил.

Дали 'самоличностите' се обличат сами, или екипът на предаването ги облича, с цел заблуда или с цел по-лесно разпознаване, зависи.

Защо ги наричаха самоличности? Много нетипично ми беше.

Напълно съм съгласна.
Имаше един адвокат от Видин, но в предаването не беше в това си амплоа, а като общински съветник. Едно момче - певец, беше представено като нещо съвсем друго.  Май и една миска имаше, която била такава, ама преди 20 години...
За облеклото - мисля, че някои ги обличат, други са с техните си дрехи. Един от "роднините" беше със сако, човекът сако не беше обличал през живота си, личеше си...

# 170
Сега вървят нови епизоди. Всеки делник от 18 часа.

# 171
Мерси 🤣🤣🤣

# 172
Мда, Геро орева, че от както бил отслабнал не му предлагали работа и Магърдичите веднага го върнаха в ефир и изритаха Ненчо. Пак гледах през рамо тази вечер - ами тъпо ми е предаването и това изчакване на отговор е адски дразнещо. Толко изкуствено играе Геро и така са нагласени нещата, че прозира. Гледат никакви кинти да не дадат на никого.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 21:43 от Fatalina

# 173
   Самото предаване е доста тъпо и когото и да сложат, трудно ще задържи интерес. Обаче пък италианското върви от много години, не знам... Там дават значително по-сериозни пари, може и затова да е интереса.

# 174
  • Sofia
Днес го позагледах/без звук 😀/,участничката разпозна повечето и стигна до 32хил.,които в последният кръг се удвоиха на 64хил.,но не успя да познае роднината на кой е и загуби всичко 🤑
Тъпотия 👎🏻

# 175
Е много глупави правила. Цялата игра си перфектен и най-накрая не разпознаваш на кого е роднината и падаш до нулата. Прекалена доза късмет. Не се кефя на такива игри.

# 176
  • София
Участвала съм такива игри където, ако не познаеш последния въпрос губиш всичко,  а дори няма и някакъв паричен минимум 200-300 лв като хонорар за участието, пътя също не се плаща.
И се чудя хора от 400-500 км как идват на снимки в София като и хотела не се плаща.
Тръгваш си с 0 лв и снимка с водещия. Не знам на хората които стоят по 1 час да ги познават на тях плаща ли им се нещо.

# 177
Днес го позагледах/без звук 😀/,участничката разпозна повечето и стигна до 32хил.,които в последният кръг се удвоиха на 64хил.,но не успя да познае роднината на кой е и загуби всичко 🤑
Тъпотия 👎🏻
Това им е най-глупавото условие. Вместо за познаване на роднината да има просто някакъв допълнителен бонус, който се губи, в случай, че не познае, поне набраната сума от преди това да си остане. Пък то...
При Пънчев поне си отиват с някаква печалба, а тук повечето пъти греда.
Като цяло, на мен ми харесва предаването, макар че на моменти е недомислено.
От днешния епизод миската в близък план беше с ужасна кожа, замазана с два тона фон дьо тен.

# 178
  • Sofia
Днес участникът си тръгна с 7500лв 🤑
Разпозна 4-ма и роднината.

# 179
Бързо го махнаха от праймтайма това предаване Laughing Поне ще уплътнят време до Февруари вместо да дават повторения на Сделката.

Общи условия

Активация на акаунт