“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 114
  • 179
  •   1
Отговори
# 150
С удоволствие бих се лишила от този тв формат. Дано остане само в архивите на съответната телевизия.

# 151
  • София
Нямаше ли подобно предаване преди много време , когато имаше суми за познаване от едната страна?
'
Да имаше подобна тв-игра  по БНТ-1 от 19:00 до 20:00 часа
на гърба на новините по Бтв и Нова тв
тв предаването „7-мо чувство“ в периода есен 2008 - пролет 2009г.
Богдан Томов я водеше.
Състезателите бяха семейство или двойка.
Аз и мъжа ми участвахме- 7 участника трябваше да свържем със 7 снимки
Ако познаеш човека и роднината от снимката-печелиш 1000 лв
ние познахме само 2 двойки, обаче нищо не спечелихме.
Понеже като сгрешиш губиш каквото си спечелил.
Нямаше утешителен хонорар или да поемат пътните разходи.
Не се сещам дали ако познаеш и 7 те двойки  се удвояваше сумата
Мира Добрева игра със съпруга си Георги Торнев и познаха и 7 те двойки
и не помня дали те казаха че ще удвоят и дарят сумата демек 14 000 лв.

# 152
Дано вземе пари Таньо. Заслужава

# 153
С удоволствие бих се лишила от този тв формат. Дано остане само в архивите на съответната телевизия.
Май спира още от днес! ChampagneChampagneChampagne
Гледах реклама "Черешката на тортата" днес от 20:00, в тв програмата ми не беше така. Затова проверих в нова тв сайтът им, и там пишеше точно така!! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Явно до петък ще са повторения на черешката, а от Понеделник 1-и юли, започва нов сезон на Черешката! Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 154
  • София
Аз пък съжалявам, писна ми Черешката след толкова години. Не е топ предаване, но и си гледах всеки епизод. Съдейки по мненията, само на мен ще ми липсва.

# 155
И аз така. Прецедент е, че успя да ни събере цялата фамилия пред телевизора поне за един час. 😄

# 156
Явно са записали само 20 епизода, за да го пуснат за един месец. Те го обявиха чак март, докато направят кастингите , да запишат през април и после да монтират епизодите, сигурно не са пуснали голяма поръчка, за да е готово за юни. Рейтингите не са кой знае колко лоши, че да го махат ей така, особено лятото, когато няма някакво равнище какво да даваш.

Не е кой знае какво предаване, особено сега покрай мачовете хептен не съм го пускал, ама става за гледане докато вечеряш. Черешката с нейните хиляда епизода, дето въртят за пети път някои гости, не е голям напредък.

# 157
Аз пък съжалявам, писна ми Черешката след толкова години. Не е топ предаване, но и си гледах всеки епизод. Съдейки по мненията, само на мен ще ми липсва.
Тц. Няма да е само на тебе. И чинно си изгледах всички епизоди, че даже ми беше и интересно.

# 158
Не се чудете. Тази тъпня я спират тотално. https://www.google.com/amp/s/fakti.bg/amp/life/891551-svaliha-sk … radi-loshi-otzivi
А пък на Геро участието беше много посредствено и изкуствено.
Магърдичите този път удариха на камък.

# 159
  • София
Пееш или Лъжеш също е много слабо предаване за мен, не знам защо ще го дават пак.

# 160
Пееш или Лъжеш също е много слабо предаване за мен, не знам защо ще го дават пак.
Да и на мен не ми допада. А и Рачков вече много преиграва, та чак е дразнещ.
Двамата със Сашето Кадиев са абонарани в съответните телевизии. Сашето даже вчера и от радиото ми изкочи с реклама на мебели Виденов. Човек ще си помисли, че в БГ няма други способни артисти, а видяхме Зомбори например как се справя.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 20:01 от Fatalina

# 161
Трябва малки промени в правилата и шоуто ще се получи. На мен ми харесва да се опитвам да позная тайния роднина или професията без никакви подсказки. Трябда всичко да се гледа, дори и трите крачки, които участникът прави като слиза от кубчето, както и представянето му с име, години. За малко му чуваш гласа.
За роднината - гледах на запис, за 30 секунди, абсолютно е много трудно да се познае,  трябва да можеш да се върнеш към старите кадри и пак да сравниш, профил, анфас.
На мен такъв тип шоу ми е по интересно от "Черешката".

# 162
  • София
Тъпо е, че може да познаеш 8 професии и накрая, ако не познаеш роднината да си тръгнеш с нищо. Изобщо не ми допадат правилата.

# 163
Да, вторият кръг не е измислен добре.

# 164
Според мен пък ,точно това е целта.  Да не раздават много пари Joy

Общи условия

Активация на акаунт