“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни

• 17 121
  • 179
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Емо и в "Сделка или не" е участвал.

# 136
“Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA ТВ от 3 юни" ............... така ме връхлетя със скучността си  и недоброто изпълнение, че едва изгледах първия епизод и след това не съм си и помисляла да гледам следващите....

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 11:09 от bgladybg

# 137
Аз започвам да гледам по-късно, ама ще ви настигна.
Може ли роднината (епизод 4.6.2024)да е с такава прическа, че да не му се виждат очите?! Толкова ли не можаха да го срешат малко в гримьорната? Участниците имат само 30 сек да разгледат профилите, и то от далече.

Удивена съм от поразителната прилика на момчето с майка си, гледах ушната мида, носа, тънкия и дълъг врат, и като фигури е ясна работата, момичето беше много ниско.
Скрит текст:

# 138
Аз започвам да гледам по-късно, ама ще ви настигна.
Може ли роднината (епизод 4.6.2024)да е с такава прическа, че да не му се виждат очите?!
Нарочно, за да заблудят играча.  Не знам точно кой беше на 4 юни, но предполагам, че става въпрос за една руса жена с къса прическа и нарочно й бяха направили бретона така, че да стои пред едното око

# 139
Геро няма ли друг костюм, май ползва някакви стари, от времето, когато е бил по-пълен.

Епизод 5.06.2024 - Главният герой бивш полицай/военен - очаквах повече от него. Нито добра памет, нито логическо мислене, имаше си по една хипотеза и не можеше да предположи, че може да не е прав.

Пак ушите много помагат за разпознаването, ушната мида с извивките е същата,  в този случай братята имат еднаква стойка. Единият на 35 г, другият каза на 30 г., имената Георги и Николай, дори и това подсказва. Някои не си казват фамилията, както и Николай в случая. Георги и Николай - повечето родители дават сходни имена или има някаква заигравка дори в имената, как да го кажа, някак си подхождат имената на децата.
Скрит текст:

Епизод от 11.06.2024
Тук участничката завършва с 0 лева и това обезсмисля втората част - няма какво да удвоява и т н. Но винаги може да се измисли нещо. Дадоха и да избере от 3 паспорта и май избра 3000,  след това позна роднината и трябваше да  и се удвоят парите -- оказа се, че били 7000 и като удвоиха взе 14000 лв за слабото си представяне.
Участничката беше митничарка, очаквах повече от нея, сигурно не работи с хора, а на някое бюро. Голяма лигла и фамилиарнечене с водещия, той по едно време не издържа и и отвърна в нейния тон и интонация. Хареса ми прическата и, тя все казваше, че е блондинка, но май си е брюнетка, балеажът и е направен с червеникав преход към русото и с прорастването на черните корени става интересно в положителния смисъл.

Да си призная, тук аз не познах, че номер 2 е брат на роднината. Много си приличаха с участник 7, даже имаха еднакви часовници и подобни рамки на очилата, напълняването същото, единствено, че номер 7 беше по-нисък, но ние зрителите само за секунди ги виждаме всичките в малко по-близък план, качени на тези кубчета има малко изкривяване на представата за височина.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 08:59 от Pepina_n3

# 140
Нямаше ли подобно предаване преди много време , когато имаше суми за познаване от едната страна?

# 141
  • ENGLAND
Е, как може фена на английски футболен отбор да се облече с тениската на отбора. Той направо си каза кой е. И как са го допуснали това от предаването.

# 142
А Геро не знае какво е "Нуклеарна"? Не е чувал за nuclear?

# 143
Имам дежавю. Тази е също толкова неадекватна , като онази митничарката Joy

# 144
Маргото колко бързо се изнесе от студиото Joy Joy Joy

# 145
# 146
Супер 😃😃😃 Сигурно рейтинга е бил ужасно нисък.

# 147
  • Другата България
Че то кога почна, кога свърши!
Това сезон 1 ли е, какво?
Аз си признавам, че изгледах първи епизод и приключих, но не очаквах да е само месец.

# 148
Сигурно излизат в лятна ваканция и наесен пак ще са в ефира. Ще се разбере.

# 149
Не мисля, че ще е на есен в ефира. То е предаване с нисък бюджет за между сезоните. Есен и пролет имат по-вървежни продукции. Кой да знае? също е за между сезоните, но е доста по-добро и забавно. За това Кадиев казваше в предния сезон само: гледайте ни, за да има още един сезон. Т.е., ако има рейтинг, ще ги върнат и лятото, както и стана.

Общи условия

Активация на акаунт