💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 36/

• 33 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Ново:
Зад кадър
#TurkcellleÇalışıyor
@/theyusuft
„@/thebursin ти си човекът Simple Smile Все още не мога да повярвам, че работим заедно, той е невероятен талант, надявам се да се срещнем отново.“

# 91
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Каква невероятна красота има в темата тази вечер!

Божествено красивата Ханде Ерчел грее на червения килим на amfAR 2024 с рокля от колекцията DejaVu на световноизвестния дизайнер Nicholas Gibran Пролет/Лято 23-24:

Хакан ни направи съпричастни с мил жест - публикува стори с Ханде, а тя сладко го повтори:

Излъчват съвършенство, изисканост, сияят от щастие и любов:

Нека винаги да са толкова щастливи и обичащи се!

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 21:12 от Mira07

# 92
# 93
С коя визия ви харесва повече? Аз не мога да избера, но май тази вечер ми е по на сърце.

# 94
Flowers Hibiscus

Тъкмо идвах с двете визии. И двете ми харесват много, но от тази вечер малко повече.

# 95
и с двете е зашеметяваща Gift Heart  Хакан да си я пази, че хиените дебнат ... Stuck Out Tongue Winking Eye
С коя визия ви харесва повече? Аз не мога да избера, но май тази вечер ми е по на сърце.

този кадър ми е любим Sparkling Heart

# 96
Да си припомним и миналата година.

Определено с тази визия ми харесва повече, отколкото с червената рокля.

# 97
Ето сравнение с миналогодишната. Май пак от тази година ми харесва повече.

Heart

Сори, Шефе, писали сме заедно, но няма да редактирам.

# 98
В Туитър пишат, че с визията си тази вечер Ханде е поставила хейтърите си в ступор.
Няма за какво да се хванат, самото съвършенство 💝

# 99
Любимият ми кадър

# 100
Стори от Ханде

# 101

Пишат, че тази година Хакан бил по - освободен.  Не дърво като миналата година. Ще се отпусне той 😉😎

# 102
Ханде публикува стори с Хакан:

Бижутата, които носи Ханде са отново от марката Pomellato. Обеците са много в тон с роклята:

Камъните на пръстените са в същия цвят. За всичко е помислено в най-големи детайли:

Струваше ми се трудно да засенчи образа в червената рокля, но тази е още по-красива!

Наистина има нещо аристократично в тази двойка! Каква осанка, благородство и достойнство!

Birsen Altuntas не закъсня:
"#HandeErçel , една от най-красивите жени на нашата страна, с нейния приятел #HakanSabancı на вечер, организирана от #DemiMoore ... Известната двойка позира на червения килим на #AmfarCannes , благотворителна вечер, организирана като част от филмовия фестивал #Cannes, както миналата година.":

# 103
Ето сравнение с миналогодишната. Май пак от тази година ми харесва повече.

Heart

Сори, Шефе, писали сме заедно, но няма да редактирам.
Моята класация на тоалетите
1-во място - миналогодишната черна, 2-ро тазгодишната червена.
Най-малко ми харесва настоящата. Ако не беше върху Ханде си е обикновен плат нашит с мъниста.
След бързия край на "голямата любов" с Керем съм скептична и умерена в гадаене то по снимка.
С Хакан има чувства, но има и много демонстрация и поза.
А промяната в Хакан отдавам на друго. След като връзката им продължи - фамилията сигурно реши да превърне дефекта в ефект. Явно усетиха, че се увеличава популярността и интереса към холдинга им покрай Ханде.

# 104
Не го знам колко се е отпуснал, но поне не е с онези смешни очилца от миналата година. Grinning

Аутфитът днес:

Бижутата са на Помелато. Минутки за реклама. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дари, да се нашият тези мъниста не ми се вижда хич лесна работа. А черната рокля от миналата година за мен няма никаква кройка и нищо сложно за изработка. Чисто черен плат с малко пайети. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт