Ягодка - обсъждане на продукти 5

• 15 817
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • around the world, where the heart belongs
Да гледах и хидратанта, но този продукт ми се стори по-добър.

Ти говориш за Crème Ultra-Légère, който е с фактор:"Този идеален дневен крем съчетава лека текстура и защита от UV лъчите. Тъй като представлява естествена бариера пред външните влияния, той гарантира ефективна защита на кожата и създава отлична основа за грим.
(Не ми се стори нищо невероятно)". цена 60 долара. http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=14300&goChar=O

или за Soin Super-Hydratant  ( без фактор). - "Ако обичате плътни меки текстури, това е най-подходящото средство за Вас. То стимулира клетъчната енергия и съще-временно задържа и подсилва хидратацията на кожата Ви." цена 75 долара. http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=14306&goChar=O

Този, за който те питах действа активно и ми се стори по-добър от другите два. Все пак подходящи ли са за моята възраст? :>

# 106
Хидратацията не само е подходяща, но и задължителна за всяка възраст. АЗ ЛИЧНО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ   кожат може да се научи да се самохидратира повече, особенно на климатици  или лятото. Но - няма проблем да опиташ и да видиш как се държи кожата ти, какво е по-различното от другите продукти,които си ползвала. Аз предпочитам хидратант с фактор, защото не ползвам друг  дневен крем и този ми е достатъчен. Лятото ползвах на Ланком с 30 фактор и ми беше много добре на кожата.

# 107
Благодаря ти. Аз си мисля, че по-скоро ще е подходящ да се ползва като нощна грижа. Ако го ползвам като дневен, отгоре трябва да слагам друг с фактор явно. Когато се нанасят 2 крема един върху друг, действат ли както си трябва? :>

# 108
ами крем само с фактор върху само хидратант-няма проблем
но ако са разни комбинирани един върху друг-не става

# 109
Мерси, монда. Ти като си получиш крема за стягане на корем на Орлан, ще споделиш ли впечатления, моля те. Много се заинтригувах от козметиката на тази фирма.

Аз мисля да си поръчам тяхната спирала, четох само добри отзиви за нея от тези, които са я ползвали, въпреки че май като цяло доста малко хора ползват козметиката им. Ето спиралата, и не се различава по цена от другите : http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32988&goChar=O

# 110
Удължаваща спирала- нищо особенно...но -пробвай,може да ти хареса. Аз разсждавам така- щом не съм я срещнала никъде досега, значи- не си заслужава...иначе все щях да чуя отнякъде за нея:-)

# 111
Аз пък искам да питам за новата спирала на Шанел със силиконовата четка  Grinning Интересува ме става ли за чувствителни очи и има ли доволни от нея ?

# 112
Удължаваща спирала- нищо особенно...но -пробвай,може да ти хареса. Аз разсждавам така- щом не съм я срещнала никъде досега, значи- не си заслужава...иначе все щях да чуя отнякъде за нея:-)
Просто споделям , че ще я взема. Те и другите спирали по описание не са нищо особено.  Grinning Знам , че няма много мнения за Орлан, но е нормално, след като в България се продава на космически цени и не е популярна козметика. Ще рискувам с непознатото, аз обичам да си правя експерименти. После ще ви кажа дали са ми останали мигли.  Mr. Green

илияна сподели нещо за околоочния на орлан, който си беше поръчала :>

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 00:12 от дръндрън

# 113
Ще рискувам с непознатото, аз обичам да си правя експерименти. После ще ви кажа дали са ми останали мигли.  Mr. Green
илияна сподели нещо за околоочния на орлан, който си беше поръчала :>
дръндрън- разбира се,че е хубаво да експериментираш...аз също го правя,но за неща за които се колебая..за тази не се колебая, изобщо за декоративната на орлан, но за кремовете малко се изкушавам да пробвам.мигли със сигурност ще ти останат, не се притеснявай...по-скоро си мисля,че ще е някакъв семпъл ефект- натюрел, разбираш ли ме...
А и  е една спирала само все пак- винаги ще зарадваш някого с нея, ако не ти хареса, нали?

# 114
дръндрън ето този имам  http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32976&goChar=O взех си го заради тъмните петна ,е имам си ги.Те ако са от някакво заболяване няма как да се махнат с крем.Ти кой си си харесала?
Някой ме беше питал Lierac ползвам PHYTOLASTIL GEL против стрии.Докато бях бременна и се мажех всичка беше наред не излезе ни една.След раждането спрях заради кърменето и ми се образуваха на гърдите лилаво червенички -гаднички Close ,след като ми спря кърмата поднових мазането и направо са се заличили  Peace Като си вземах гела хвърлих око и на кремче за очи против тъмни кръгове ама то 5мл. и се отказах.

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 08:59 от илияна сърталанска

# 115
Днес от ранна утрин са ме хванали козметичните дяволи май  Joy
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36770&goChar=B това доколкото разбирам със скапания си английски е против бръчки и има слънцезащита ,ама тониращ ли е, кога се ползва ?Все още избирам подарък за свеки та дали става се чудя ?

# 116
  • Русе
Еее, ама вярно съм си карък! В събота и неделя имаше Търнараунд, днес, когато вече мога да поръчвам - го нямаа...
Днес от ранна утрин са ме хванали козметичните дяволи май  Joy
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36770&goChar=B това доколкото разбирам със скапания си английски е против бръчки и има слънцезащита ,ама тониращ ли е, кога се ползва ?Все още избирам подарък за свеки та дали става се чудя ?

Моят английски и той един прекрасен, ама донолкото схващам - не е тониращ и май е за предотвратяване на преждевременно стареене.... /ама не съм сигурна де, да кажат знаещите/ Peace

# 117
  • София
 Пише, че е противобръчков, като има защита от вредните слънчеви лъчи и предпазва от преждевременно стареене на кожата.

# 118
Благодаря ви!  bouquet

# 119
Препоръчайте ми гел за измиване на грим. Взех си един де гримьор на Авен обаче не маха спирала.

Общи условия

Активация на акаунт