Ягодка - обсъждане на продукти 5

• 15 806
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Монда, много благодаря за ценните и компетентни съвети  bouquet! Наистина си злато! И тъй като аз съм убедена, че добрият вид на кожата се дължи и на здравословното й състояние, в тази връзка питам вие приемате ли витамини и какви? Rolling Eyes newsm78

# 136
Ами по-изгодни са  в нормалнире разфасовки.Ако ти е мазна в Т зоната е по-добре гела да си вземеш. А скраба си е скраб за лице- аз сега под душе си обтрих лицето с него- фин скраб-бял...като глинен...с охлаждащ ефект-ментов един такъв... за мазна кожа е ОК, ама ...ако ползваш скраб.
А  за витамините- имам едни  до кафемашината A-Z na Centrum, но ги пия на 2-3 дни веднъж...за лекарства никак не съм редовна

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 14:31 от monda

# 137
A aз да попитам нещо:
Монда, доколкото съм чела, знам че ако използваш дадена марка бяла козметика за лице, всичко трябва да ти е от тази марка.Примерно след 3-те стъпки на Клиник, да си сложиш крем от тази марка, а не на друга.Въобще аз гледам да си поръчвам неща за лицето само на Клиник.Понася ми  и ми е супер.Чела съм, че ако се използват повече марки, кожата се стресира от различните съставки и не е хубаво. newsm78Вярно ли е? Мисля,че ще е полезно и за другите момичета да знаят  bouquet

# 138
Не, не е вярно. Истината е ,че не трябва да се слагат еднакви продукти/  с еднакво предназначение/ на различни марки. иначе...какво да пречи...те съставките на различните продукти са различни. За околоочния крем не са като за дневния или хидратанта. Така че- няма такова нещо. по принцип не може да се каже за всички продукти на една марка,че са хубави...най-малкото защото на мен не са ми допаднали вси1ки,които са  за моя тип кожа. Аз ползвам Клиник и Ести предимно, но за лятото имам и хидратант на Ланком с 30 фактор също така/ от всичко пробвано на ланком ,например- само този крем ми  допадна и това лято пак ще си го купя/.

# 139
  • София
  bouquet Благодаря ти Монда. Че аз досега не съм ползвала на една и съща марка да ми е всичко и кръц ме стресна малко.

# 140
благодарско Монда  bouquet
Значи не трябва да се слагат на различни марки кремове с еднакво предназначение -примерно днес околоочен на Клиник, утре такъв на Ести-разбрах Mr. Green
ДиДn, не се стряскай толкова бързо Mr. Green

# 141
Аз пък знам, че не е хубаво да се ползват едни и същи продукти дълго време, защото кожата привиква. И трябва да се сменят. Примерно ползвам сега Ланком, но като го свърша, ще взема нещо друго да пробвам. После, след време може пак да се върна на Ланком....А консултантките в магазина ми бяха казали, че и това не било съвсем така, защото хубавите марки(пък и всички сигурно) вадели доста често нови подобрени продукти и това с привикването не можело да стане, поради тази причина....  Thinking

# 142
Сетих се да попитам, на някой все пак наложи ли му се да плаща мито?

# 143
A aз да попитам нещо:
Монда, доколкото съм чела, знам че ако използваш дадена марка бяла козметика за лице, всичко трябва да ти е от тази марка.Примерно след 3-те стъпки на Клиник, да си сложиш крем от тази марка, а не на друга.Въобще аз гледам да си поръчвам неща за лицето само на Клиник.Понася ми  и ми е супер.Чела съм, че ако се използват повече марки, кожата се стресира от различните съставки и не е хубаво. newsm78Вярно ли е? Мисля,че ще е полезно и за другите момичета да знаят  bouquet
Предполагам, са имали предвид едновременно да не се използват продукти на различни марки - примерно почистващо мляко Ланком, тоник Биотерм, серум Хелена, крем Ести и накрая като сложиш фон дьо тен - Шанел - гарантирам, че ще се пресече - т.е. ще има някаква несъвместимост. Всъщност и аз не съм изрядна в това отношение, но гледам да не прекалявам с разнообразието.

# 144
аз  съм превишавала и не съм плащала мито. другата седмица вероятно ще поръчам за приятелката ми два крема на ла Прери и тогава ще ви кажа как ще е ...там вече разликата е голяма-  те са по 120-30 долара единия.

амадис: Не е така- на никоя марка различните продукти не са с еднакъв състав. Млякото е с едни съставки, лосиона - с други, ФДТ с трети...няма никакво значение марките. Ако един продукт  действа добре, той не трябва да се сменя с друг. Ако вече почувствате ,че ви е лек или неефективен- пробвате пак докато намерите следващия. Има серии, в които не могат  да се бъркат продуктите- кактоо са трите стъпки- не може да се миете със сапун  на виши. Или с овлажнител на Ланком.Но не пречи след третата стъпка да сложите околоочен на ла Прери , а вечер Пърфекшънист на ести. Но е грешно да слагате днес един околоочен,утре друг- друга марка, други съставки. Могат да се редуват само  дневен нощен...независимо на коя марка.

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 18:31 от monda

# 145
Сетих се да попитам, на някой все пак наложи ли му се да плаща мито?
Днес си поръчах крем, за който ме предупредиха, че може да се наложи да плащам. До 7 дена ще имам отговор.

# 146
Да - имах предвид да не се смесват много различни марки наведнъж, на едно третиране на лицето. Иначе не е проблем да се сменят - сутрин или вечер, или пък през ден. Хм - дано ме разбрахте. Например - сутрин се измивам с гел на Хелена, слагам околоочен и дневен на Хелена и фон дьо тен на марката. Вечер тоал. мляко и тоник Биотерм, някакъв нощен за лице и за очи - може да се редуват през ден.

# 147
  • София
Нещо се обърках вече. Могат или не могат, да се смесват различни продукти от различна марка на едно нанасяне ?  Thinking

Аз ги смесвам - почиствам лицето с една марка, след това крем на Ланком и околоочен на Клиник, примерно.

# 148
МОГАТ - условието е ,да не са за едно и също предназначени.Т.е. НЕ може една вечер околоочен на Клиник, на следващата околоочен на Ести.НО може два месеца с на Клиник, след това два месеца с Ести.

Който, както иска и както му понесе кожата Peace Crazy

# 149
  • София
Супер, мерси !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт