Ягодка - обсъждане на продукти 5

• 15 819
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • around the world, where the heart belongs
newsm18 newsm18 newsm18    Оле оле оле оле оле   newsm18 newsm18 newsm18
newsm20

# 181
Момичета, не мога да открия трите стъпки на Clinique Embarassed в сайта, ще помогнете ли Praynig?

И аз не можех дас е ориентирам кои са трите стъпки, но след като си направих скин теста(да ми определи типа кожа), в сайта на Клиник, отдолу ми изброява и трите стъпки, които са подходящи за моята кожа, както и още куп други продукти...Направи и ти така!Това е най-сигурният начин, че ще си поръчаш правилната козметика за теб  Peace

# 182
  • София
Бубе, мисля, че blondinka пита конкретно за трите стъпки на Клиник в Ягодката, а в момента там виждам доста ограничен избор от тези продукти.
В този ред на мисли - моля, щипнете ме, когато се появи третата стъпка - гел. Искам да я поръчам, но я пропуснах при предишната й поява.
Благодаря ви!

# 183
А аз искам да си поръчам Turnaround крема на Clinique но в ягодката не мога да го намеря.някой да има идея дали са го махнали или все още мога да го поръчам?

# 184
А аз искам да си поръчам Turnaround крема на Clinique но в ягодката не мога да го намеря.някой да има идея дали са го махнали или все още мога да го поръчам?
В момента крема го няма .И аз чакам няколко неща да се появят .Преглеждай често и като се появи поръчвай.  bouquet

# 185
  • София

монда, това добро ли е за ски? искам нещо, което да пази проблемните зони като съм горе.

дошла ми е поръчка и аз не мога да намеря два дни вече време да ходя до пощата да си я взема - безобразна съм!!! а така ми се иска да видя...друг не може да взима пратката, нали...трябва да е лично?

# 186
Бубе, мисля, че blondinka пита конкретно за трите стъпки на Клиник в Ягодката, а в момента там виждам доста ограничен избор от тези продукти.
В този ред на мисли - моля, щипнете ме, когато се появи третата стъпка - гел. Искам да я поръчам, но я пропуснах при предишната й поява.
Благодаря ви!

Да, да, аз разбрах, но ако си направи теста, ще си види и подходящите за нея продукти и после ще може да си ги намери и в Ягодката, това имах предвид аз  Peace

# 187
monda, дръндрън, вие как разбирате, че пратките ви са стигнали до София?

# 188
монда, това добро ли е за ски? искам нещо, което да пази проблемните зони като съм горе.
За ски? В какъв смисъл? Това предпазва от слънцето...може да се слага на ушите,носа,около очите, по цикатриси/ ако има такива/....водоустойчив е , но след излизане от водата  трябва отново да се намажиш. За планина също е подходящ- но пак предпазва от слънцето само.  Имаше един weathwer everything на Клиник- ще погледна дали още го има...той беше подходдящ за сняг и студ. А ако е само за устните- има други.Кажи какво искаш- протекция от слънце или студ и вятър?

# 189
monda, дръндрън, вие как разбирате, че пратките ви са стигнали до София?

отиваш в този сайт http://www.bgpost.bg/index.htm#Bul/new_services.htm на проследяване на международни пратки и там въвеждаш номерчето на пратката което ти излиза когато въведеш кода на поръчката в ягодката. номерчето на пратката има и цифри и букви

# 190
  • София
За ски? В какъв смисъл? Това предпазва от слънцето...може да се слага на ушите,носа,около очите, по цикатриси/ ако има такива/....водоустойчив е , но след излизане от водата  трябва отново да се намажиш. За планина също е подходящ- но пак предпазва от слънцето само.  Имаше един weathwer everything на Клиник- ще погледна дали още го има...той беше подходдящ за сняг и студ. А ако е само за устните- има други.Кажи какво искаш- протекция от слънце или студ и вятър?

даа, като се качваме на ски и обикновено слънцето е много силно и виждам, че кожата изсъхва особено около очите. повече го забелязвам на мъжа ми, защото той ходи много по-често от мен...едни такива ситни бръчици му стават там където тена е по-силен...най-вече искам за пазене от слънце.
но и този, който пази и от вятър и студ, дето казваш звучи добре!

# 191
  • Русе
А от 7мл. Търнараунд крем мога ли да добия представа как ще ми се отрази Rolling Eyes?
Исках да си поръчам, ама в понеделник вече го нямаше. В един сет има крема, но дали има шанс при това количество да дочакам резултат?

# 192
илияна сърталанска благодаря за отговора   bouquet ще проверявам и дано се появи скоро  baby_neutral

# 193
А от 7мл. Търнараунд крем мога ли да добия представа как ще ми се отрази Rolling Eyes?
Исках да си поръчам, ама в понеделник вече го нямаше. В един сет има крема, но дали има шанс при това количество да дочакам резултат?

в един от сетовете който е за 35 долара има 15 мл крем - интернета ми е толкова скапан че не мога в момента да ти го покажа /чакам 10 минути да зареди страницата на ягодката и не става/ но виж на сетовете, заедно с една сребриста тоалетна чантичка е.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт