Ягодка - обсъждане на продукти 5

• 15 797
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • around the world, where the heart belongs
monda, дръндрън, вие как разбирате, че пратките ви са стигнали до София?
На това, което каза УРИЕЛ, да допълня, че в темата за разсняване как става поръчката е описано подробно, щото и аз не знаех :>

# 196
  • Русе
Благодаря ти УРИЕЛ  Grinning, но в този сет е концентрат /а за него Монда не каза нищо добро Laughing/. В този има крем http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=40695&goChar=C. Всъщност на няколко сета, при описанието /връзката/ пише крем, но като я отвориш - вътре пише концентрат /аз даже снимката увеличавах, та да разчета на самия продукт надписа/.
 Peace 

# 197
Aurora      Clinique Weather Everything Environmental Cream SPF15  e  крема, за който ти говоря. Обадих се да попитам в магазина дали още  се продава и ми казаха,че го има/ защото в сайта на Клиник го нямаше/. Цената му е 72 лева и няма свършване-много хубав и икономичен за  вятър и студ,ползвала съм го.

# 198
да така е, аз така или иначе ще пробвам и двата пък после ще си поръчам крема. тя толкова хубави неща каза за него, а аз имам една мимическа бръчка която смятам да победя с този крем #2gunfire

# 199
ДДМЛ какво е? част от трите стъпки е, нали? това, което се поставя след почистване и преди дневен крем?

благодаря, момичета!

# 200
  • София
Aurora      Clinique Weather Everything Environmental Cream SPF15  e  крема, за който ти говоря. Обадих се да попитам в магазина дали още  се продава и ми казаха,че го има/ защото в сайта на Клиник го нямаше/. Цената му е 72 лева и няма свършване-много хубав и икономичен за  вятър и студ,ползвала съм го.

монда, много ти благодаря!!! както винаги си страхотна!  bouquet
тъй като съм си заплюла да си купя и Супердифенса тоя крем как трябва да го мажа според теб, върху него или самостоятелно?

# 201
Weather Everything  си го слагаш самостоятелно като си навън...нищо повече отгоре. А иначе си ползваш Super defans-a

# 202
ДДМЛ какво е? част от трите стъпки е, нали? това, което се поставя след почистване и преди дневен крем?
благодаря, момичета!
ДДМЛ е третата стъпка- лосион за кожа тип I II,  а ДДМГ  e гел за кожа тип III i IV

# 203
благодаря, Монда!

# 204
  • around the world, where the heart belongs
За какво е този крем ? http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=44804&goChar=D
Мога да си преведа описанието, но не разбирам какво всъщност прави...
Искам и да питам като цяло за продуктите на Darphin за лице и тяло, някой дали ги е ползвал и с какви впечатления е ?

# 205
отиваш в този сайт http://www.bgpost.bg/index.htm#Bul/new_services.htm на проследяване на международни пратки и там въвеждаш номерчето на пратката което ти излиза когато въведеш кода на поръчката в ягодката. номерчето на пратката има и цифри и букви

Това е съвсем нова информация за мен  Blush
УРИЕЛ, много, много благодаря   bouquet

# 206
Никой нищо не каза за тази пудра Cry

http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=46825&goChar=B

# 207
нищо не знам за нея, но цветът е почти бял

# 208
Взех си колетчето и съм приятно изненадана.Сенките са страхотни и много хубави цветове - всъщност има абсолютно всички цветове, много хубави 4 гланца , 3 ружа, от които единия е страхотно прасковено и много ми допада и 2 пудри, но те са много бели.
Монда, изпробвах и серума и също ми харесва,след няколко дни ще кажа дали ще ми лъщи носа Close

Монда, а каква марка по народност е Камелеон - сенките са ми такива, намалени от35долара на 16, но не мога да разбера, коя държава е собственик.На бар кода номера започва с 7-ца.Тенкю

# 209
Монда, а каква марка по народност е Камелеон - сенките са ми такива, намалени от35долара на 16, но не мога да разбера, коя държава е собственик.На бар кода номера започва с 7-ца.Тенкю
нямам идея- тук ги видях за първи път

Общи условия

Активация на акаунт