Ягодка - обсъждане на продукти 5

• 15 769
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Точно тази палитра много си я обичам и съм си я взимала доста пъти Simple Smile

# 226
  • София
Мерси за инфото:)))Много са хубави цветовете и са с мн красив блясък.Ще се почудя още малко и ще реша:))))

# 227
Мерси за инфото:)))Много са хубави цветовете и са с мн красив блясък.Ще се почудя още малко и ще реша:))))
Имай предвид, че са мънички, около 1-1,5 см. им е диаметърът. Иначе на мен си ми харесват, единствено розовото ми е малко бледо.

# 228
 това не са ли сетовете,които са ексклузивно за летищата? не съм ги виждала в магазини май...или се бъркам?

# 229
  • София
Бухтичка,да знам че са малки.Но никога не изхабявам една сенка до край така или иначе.По-добре да се ползва ,отколкото да стои в шкафа...

Момичета предложете някоя хубава спирала.
Да прави обем,да удължава и да е наситен черен цвят.
Засега съм се спряла на Ланком на Fatale,други предложения?Или Лореал,хубави ли са?
Преди време имаше промоция в Бюти зоната на спирала,молив и дегримьор за 45лв/ланком/.Дали все още съществува  като оферта,някой знае ли?

# 230
Бухтичка,да знам че са малки.Но никога не изхабявам една сенка до край така или иначе.По-добре да се ползва ,отколкото да стои в шкафа...
Да де, то и аз не съм ги свършвала, по-скоро успявам да ги изпусна и натроша ooooh!

И да, май са за летищата, аз поне само от там съм си ги вземала.

# 231
Няма я вече тази промоция за съжаление- иначе беше много изгодна. но и в ягодката цената и е добра. А за Л'ореал- несравними са, не си давай парите  на вятъра.

# 232
  • София
Монда,значи фатале ми препоръчваш конкретно?Имаше още една....ух  ooooh! как беше...
да-Hypnose

# 233
И двете са хубави- Фатал е по-наситена,Хипноуз повече удължава,отколкото дава обем...Аз повече харесвам Фатал,но ..някои предпочитат Хипноуз. Аз ги редувам,макар че Хипноуз-а ми е кафява- голяма грешка.

# 234
  • София
Мерси:)тя ще бъде

# 235
Монда какво ще кажеш за тези на Ести http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34211&goChar=E                http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=48676&goChar=E
Няколко пъти писа ,че  Superdefense   е по добър за лятото и ме разколеба дали да си го вземам сега.

# 236
Има в него хиалуронова киселина и е много добър хидратант, както и нтиоксидант- предпазва от УВ, от мръсотията на околната среда...като филтър е.
може да се слага и като нощен, както и дневен.но е за суха кожа. има и такъв за нормална. Но мисля,че в БГ  го няма вече и на негово място излезе Хидра къмплийт-а.
Той също е по-скоро летен крем. Ама то няма нужда вече от зимни кремове- я вижте какво време е- топло ,слънце, влага...

# 237
 ilq , разликата в цената е много малка някъде към 5-6 лв. Ако си го харесала си го вземи от магазина там е 66лв.

# 238
ilq , разликата в цената е много малка някъде към 5-6 лв. Ако си го харесала си го вземи от магазина там е 66лв.
При Клиник няма такава разлика. Обикновенния All about eyes  беше толкова, а в ягодката е 31$ - 46 лева- разлика 20 лева  или 30% newsm78.Новия рич не го знам колко струва в бГ, но може и повече от 66 да е.

# 239

Браво, много хубав сайт - има и парфюми, като гледам на цени почти като в БГ. Сега ако някой каже как става доставката и плащането от тук, направо ще е супер Heart Eyes Hug

Няма нищо специфично - плаща се с кредитна карта, а доставката отнема от 5 до 21 дни. Пак повтарям - според това, което пише на сайта, а не от лични впечатления.

Ето още един сайт, в който спиралите на Ланком са по 16,59 щ.д.

http://www.bombshellbargains.com/home.php?cat=273

Доставката обаче е 16,59 щ.д./19,99 канадски долара/ така че не си струва да се използва, ако ще се поръчва само една спирала.

И оттук не съм поръчвала - харесах разни неща, но с доставката стават точно толкова, колкото да си ги купя и оттук.

Общи условия

Активация на акаунт