Ягодка - обсъждане на продукти 5

• 15 754
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Новия рич не го знам колко струва в бГ, но може и повече от 66 да е.

Поне на теория би трябвало да са на една цена с "обикновения".

# 241
В последниа космополитън го имаше цената е като на стария крем.

# 242
Има в него хиалуронова киселина и е много добър хидратант, както и нтиоксидант- предпазва от УВ, от мръсотията на околната среда...като филтър е.
може да се слага и като нощен, както и дневен.но е за суха кожа. има и такъв за нормална. Но мисля,че в БГ  го няма вече и на негово място излезе Хидра къмплийт-а.
Той също е по-скоро летен крем. Ама то няма нужда вече от зимни кремове- я вижте какво време е- топло ,слънце, влага...
Кой от двата на Ести ми препоръчваш или да си взема все пак Superdefense?

# 243
 Rolling Eyes Има ли смисъл да поръчвам 3 те стъпки на Клиник от Ягодата или от тук, има ли съществена разлика в цените newsm78

# 244
Rolling Eyes Има ли смисъл да поръчвам 3 те стъпки на Клиник от Ягодата или от тук, има ли съществена разлика в цените newsm78

разликата е доста голяма. тук са по около 150 лева - в ягодката около 80 а ако има някаква промоция сигурно може и по-евтини да са

# 245
  • Букурещ
Монда какво ще кажеш за тези на Ести http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34211&goChar=E                http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=48676&goChar=E
Няколко пъти писа ,че  Superdefense   е по добър за лятото и ме разколеба дали да си го вземам сега.

Илияна, благодаря ти. Поръчах си трите стъпки и точно се чудех дали да си взема и Super Defense, тъй като monda го препоръча по- скоро за лятото или ми се искаше сега да е някакъв друг крем. Аз съм със суха кожа и този на Ести ми се струва точно за мен, а Дефанса ще почака за лятото.

# 246
  • София
ilq , разликата в цената е много малка някъде към 5-6 лв. Ако си го харесала си го вземи от магазина там е 66лв.
При Клиник няма такава разлика. Обикновенния All about eyes  беше толкова, а в ягодката е 31$ - 46 лева- разлика 20 лева  или 30% newsm78.Новия рич не го знам колко струва в бГ, но може и повече от 66 да е.

Аз вече го платих, но е изчезнал, преди да ми го поръчат.

# 247
  • around the world, where the heart belongs

Ей точно за това по-рано бях писала, че може да стане и много неприятно. И какво сега ? Ще ти връщат парите наобратно ли?

# 248
  • София

Ей точно за това по-рано бях писала, че може да стане и много неприятно. И какво сега ? Ще ти връщат парите наобратно ли?

Имам избор от варианти- да ми върнат парите, да си поръчам нещо друго или да изчакам.

# 249
  • Букурещ
Току- що си поръчах този крем.

# 250
Новия рич не го знам колко струва в бГ, но може и повече от 66 да е.

Поне на теория би трябвало да са на една цена с "обикновения".
на теория-да, ама... като знам "новия" ддмл- гела- си излезе на почти двойна цена в бг и така си  и остана- 82 лева..
А за кремовете- не мога да преценя...затруднявам се. Daywear-a  омазнява..затова не съм го ползвала., а и не са ми го препоръчвали.Hydracomplete е като Moisture surge,като  втория е по-добър.Superdefans-a  май е по-добре..ама за коя от двете е по-добре? На колко години бяхте? Защото Repairwear-a  е най-хубав от всички...но ако сте на 20, можеи със СД да минете.

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 11:29 от monda

# 251
  • around the world, where the heart belongs
Ууу пратката ми сутринта е била в София. Кога да ходя да си търся тука ?

# 252
  • Букурещ
А за кремовете- не мога да преценя...затруднявам се. Daywear-a  омазнява..затова не съм го ползвала., а и не са ми го препоръчвали.Hydracomplete е като Moisture surge,като  втория е по-добър.Superdefans-a  май е по-добре..ама за коя от двете е по-добре? На колко години бяхте? Защото Repairwear-a  е най-хубав от всички...но ако сте на 20, можеи със СД да минете.

Аз съм на 27 с доста суха кожа. Иначе съм решила и Moisture Surge да си поръчам, но в момента го няма в Ягодката и чакам. Той освен, че когато имам нужда, мога по принцип вечер да го ползвам, нали?

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 11:40 от Мериа

# 253

Аз съм на 27 с доста суха кожа.
предполагам,че ще ти е добре...
Момичета...за дневните кремове ми е трудно така да ви съветвам...там е въпрос на личен опит вече...освен,ако не се засилите към крем за  корекция на дълбоки бръчки на 20 или изсушаващ за суха кожа. няма смисъл да обяснявам през колко съм минала,за да намеря своите и въпреки всичко- пак се случва да купя някой,,който да не ми върши работа - да ми е "лек", да ми е сух, дами е не знам си какво....все си мисля,че банята ми не може да побере повече, но...уви. Sad

# 254
Пуснали са в магазина гела и лосиона за 3ти тип кожа. лосиона е в 400 мл. опаковка- много изгоден.бързо на опашката! Joy

Общи условия

Активация на акаунт