Подготовка за малкия човек - тема 26

• 41 654
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Ние взехме камера Lorelli, която се свързва към телефоните ни. Не исках бебефон, за да не го мъкна навсякъде и него.
Препоръчвам обаче друг вид камера - такава, която показва и температурата в стаята на бебето. Много е удобно, особено за който живее в къща. Нашата не показва температура, но иначе качеството на образа е отлично и праща сигнали при шум и движение.

# 481
Този е нашият - https://www.ozone.bg/product/chipolino-video-bebefon-sirius-3-2/, ползваме го почти две години вече, доволна съм от него.

Спряхме се на него, защото наши приятели имаха такъв, бяха го купили след като им се счупи двойно по-скъпият бебефон на Авент. Казаха, че общо взето има същите функции и разликата не е голяма.

# 482
  • София
Здравейте. Полезни сте много, изчетох 2 теми назад, още имам да чета.
Идвам да питам какъв бебефон ползвахте? Искам да взема, но не и нещо супер уау с 1000 екстри за 600 лв. Искам нещо прилично, среден клас.

Ползвам робикам с индикатор за температура и влажност. Всеки ден е включен и може да се връзват много телефони, спокойно съм я гледала и от другия край на София без проблеми (оставях я с баща и за да ходя на вливания в болницата). https://www.robicam.bg/product/babycamera-termometer/

# 483
  • София
Ние си взехме Kikaboo камера, която е по-скоро може би към нисък клас, ама върши чудна работа.
Отказахме се от класическия вариант и взехме Wifi,свързва се лесно ,засега нямам забележки.
https://www.ozone.bg/product/kikka-boo-kamera-wi-fi-bezzhichna-t … mGr4aAoeQEALw_wcB

# 484
# 485
  • София
Два бебефона сме имали и все на Чиполино. Първият се ползва почти 3г преди да изгубя екрана. Ние държахме да не е камера, защото често сме по места без добър обхват или интернет и не исках да се съобразяваме с това заради единия бебефон. Също при едните баба и дядо WiFi не хваща на двора в къщата, но обхвата на бебефона - да.

Моята препоръка - гледайте големината на екрана. Вторият ни бебефон е с голям екран и направо се преродихме, първият беше с някакъв мини екран.

# 486
Ползвам робикам с индикатор за температура и влажност. Всеки ден е включен и може да се връзват много телефони, спокойно съм я гледала и от другия край на София без проблеми (оставях я с баща и за да ходя на вливания в болницата). https://www.robicam.bg/product/babycamera-termometer/
Тази много ми харесва и цената ѝ е почти като на нашата камера, която обаче не показва температура или влажност. Направо се замислям дали да не я вземем. Но другата камера какво ще я правя... Как не проверих по-добре преди да я купя!

# 487
  • София/Севлиево
Не съм ползвала бебефон, защото децата спяха при мен (с малкия даже се престраших да спим в едно легло след като навърши 6 месеца)...
Преносимата кошара беше при свекървата и жената я изпра на двора с един маркуч,а второто ниво-в пералнята (него го купих отделно, защото кошарката беше от баткото и оригиналното второ ниво го бяхме изгубили).

# 488
Тази много ми харесва и цената ѝ е почти като на нашата камера, която обаче не показва температура или влажност. Направо се замислям дали да не я вземем. Но другата камера какво ще я правя... Как не проверих по-добре преди да я купя!

Купи си един хубав термометър за стаята на бебето

# 489
Нашият бебефон показва температура, но никога не съм го държала включен постоянно. Имаме един дигитален термометър на Cangaroo, който освен това показва влажност и часът.

# 490
Купи си един хубав термометър за стаята на бебето
И да насоча камерата към него Grinning Може, в списъка е, но ми се искаше по-удобен вариант. Дали продават термометри, които се свързват към телефона и мога от него да гледам температурата?

# 491
Нищо чудно и да продават, но не съм наясно. Смятам, че не е нужно постоянно да се следи температурата в стаята, че и онлайн, но все пак всеки си решава.

Аз бебефон купих обикновен без камера даже, така ли иначе в началото бебето ще спи в нашата стая, а  после ще ходя честичко ако плаче, не ми се искаше да е с камера, защото знам, че щях постоянно да седя и да я гледам, един вид прекалено да се задълбочавам в това.

# 492
  • до най-прекрасния мъж
Като се роди дъщеря ни, взехме бебефон от Робикам, с камера, показваше и Т. Има ги същите, брандирани като Mappy и Chipolino. Ползвахме го много малко и го заменихме с обикновена камера за вътрешен монтаж. Не показва Т, но пък за сметка на това не иска никакво обгрижване. Бодната е в един контакт, близо до леглото на детето, работи чрез приложение на телефона и когато ми потрябва, влизам и гледам. Бебефонът все се чудех зареден ли е, не е ли, нямаше как да го нося с мен постоянно из апартамента, за да гледам детето, както мога телефона да нося. Камерата е с отличен звук и картина, а и има по-голяма зона, която се вижда. Когато порасне детето, за мен е плюс, че се вижда повече от стаята, а не само креватчето.

# 493
*Sweety* не прави планове отсега. Най-вероятно бебето ще спи по-дълго при вас, дори бих казала, че до годинката е хубаво да е във вашата стая. В началото плачат доста от колики, към 4-5-ти месец пък ги почват зъбите и ще ти омръзне да ходиш от стая в стая.

С двете си деца не съм купувала бебефон, защото спяха в нашата стая, а и живяхме в къща с малко стаи. Сега мисля да купя, въпреки, че бебето поне до годинката мисля да е при нас. Но ни предстои да се преместим в нова и по-голяма къща и няма да го чуя, ако съм в кухнята.

Това с температурата онлайн не го схванах много. Все едно ще сте постоянно далече от бебето и ще следите температурата. Бебето се обгрижва често- хранене, смяна на памперс, гушкане и ще бъдете често при него и можете да видите температурата в стаята. Какъв е смисъла онлайн?

# 494
Ами нашето дете не плачеше като се събуди и камерата си беше от решаващо значение. Иначе абсурд да разбера какво се случва в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт