КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 691
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Айде няма персонал. В България са ми странна порода. Един момент приказват 100 човека чакат за място друг няма персонал. И двете са истина, но подходящи не се раждат. Особенно виждайки  манталитета на родителите и децата в ежедневието който е показателен кой става и кой не.
Никога не бих назаначил дебил, който е над "правилата" и примерно спира нарочно на забранено когато има свободни места за да се докаже, че е бабаит. Такива рано или късно срещат по-голям бабаит от тях и той ги вкарва в гробищата.

# 301
Наистина няма, но няма и да има, докато не им увеличат заплатите. 100 човека чакат за началническо място или администрация, за работници никой не чака.

# 302
Предполагам, че няма достатъчно персонал и затова.
Прясното мляко с "модерната" капачка се затваря много трудно, половината пъти завъртам капачката накриво, пффф. Уж и някаква еко идея стои зад тези капачки...🙄

Идеята за тези капачки, не е ли да ти стоят на бутилката? В същото време трудно се чупят и често ме отказват да си ги взема за благотворителната кауза и хвърлям шишетата заедно с тях Sad
Дя, идеята е да стоят на бутилката. Но НЕ толкова за удобство на хората, които ще ги използват (поне на мен не ми е изобщо удобно така). Бях чела някъде, че така не падали капачките и не се замърсявала природата (то не е нужно висше образование, за да си държиш капачката и да не я хвърляш примерно на улицата). И за рециклиране уж било по-лесно така. .🤔

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 17:48 от dolce miele

# 303
Може ли мнение за електрияеския тример за трва?
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_2100_BG24-LFT/view/flyer/page/64

# 304
имате ли една водка Dneproff Май беше по 6-7 лв по вашите кауфланди? забравих да видя днес. При нас все имаше, ама сигурно докато свършат бройките.

# 305
Ужасни са тези капачки, обикновено ги чупя, но веднъж това стърчащото след счупване на капачката на кока-кола ми се заби в ръката и шурна кръв.
За двойното плащане ми се е случвало веднъж в друга верига. Оказа се, че веригата си беше дръпнала сумата за едното плащане, а другата сума си стоеше блокирана, за това се свързах с кол център на банката и те оправиха проблема.

# 306
  • София
Имате ли отзив за падъл борда за 299лв? Нали уж са една марка с Лидъл, а на Лидъл миналото лято цената е била 499лв за същите размери... хм... а качеството?
Нищо не разбирам от такива артикули, излиза, че е 2 пъти по-евтин, доста съмнително...

# 307
# 308
от днес ли било. аз вчера очаквах да имам колело

# 309
Дали някой има наблюдение дали има вакуумни торбички в Кауфланд и на каква цена? Благодаря!

# 310
Дали някой има наблюдение дали има вакуумни торбички в Кауфланд и на каква цена? Благодаря!

Пускат ги доста често на промоция на -50% и аз тогава се запасявам.
През останалото време съм търсила да си купя, дори и на редовната цена, но само ме разпращат наляво и надясно из магазина, така и не съм открила.

# 311
подарявам -2 лв при пазар над 50 лв.

# 312
  • София
Здравейте, включвам се с питане дали в Кауфланд/Лидл има хубави замразени пилешки хапки - от филе, не от мляно "месо", и да не съдържат Менделеевата таблица?

# 313
Да, на Амадори. 300 гр са около 4лв на промо. Скъпо излиза, но са с месо.

# 314
  • Mostly in my mind
И кауфландска марка имат и смея да твърдя, че са хубави. Пише,че се пържат,но ги приготвям във фурната. Обаче цена/количество не мога да кажа в момента.
На Амадори не съм ги видяла,но ще се огледам като отида.

Общи условия

Активация на акаунт