КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 677
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
В нашия К няма разместване. Сигурно предстои.

# 286
В нашия разместваха вече. Размениха местата на шоколадите и шоколадовите бонбони и разни подобни.🙂 Табели обаче не помня да съм видяла. Имаше такива табели до касите, преди да сложат касите на самообслужване.

# 287
Може ли мнение за този  фритюрник?

# 288
Щях да се взривя от нерви днес в Кауфланд. Това ново разместване ме изнерви зверски. Отделно продавачката на щанда за колбаси като взе да ми пуфти, че искам салама да е нарязан. Б@си, вземам салам за 25 лв килото , може поне да е нарязан. Все едно я накарах на ръка с тъп нож да го реже. Така взе да съска. И нямаше и клиенти, които да обслужва.  напрегна ме и тя. Другата пък на месото едни стойки, едни чупки, хвърля месото. Пуууу, голямото добро утро станаха всички. Изместили пекарната на друго място, нерде кетчуп, нерде памперси. Къде е майонезата нямам никаква идея. Айде, довиждане бях. Не се търпи тази кочина. И сложили едни платна " разместване заради вас " . Ама ти мен пита ли ме искам ли??? Размествате заради вас, не заради нас.
Предполагам горещините нещо влиаят на всички. Както на клиенти тата и на служители.
"вземам салам за 25 лв килото , може поне да е нарязан"
Не вярвам да са спрели да предлагат услугата рязане. Някой чувал ли е такова нещо?

Малки бутчета големи бутчета. Аз пък искам от малките щото фраиеръ ми е малък. Голямите били от мутирали пилета ха ха ха. Шегата на страна. Още малко и ще сложат табелка - идвайте да парзарувате само като се комбинирате. Ние не сме златни рибки - желания не изпълняваме. Joy Joy Joy

# 289
  • Mostly in my mind
И мога ли да върна електроуред в едномесечен срок, неупотребяван и работещ? Благодаря предварително
Може, да. 30 дни е срокът.
По другия въпрос бих писала на имейла им.
И прясното мляко К класик 3,5% е вече с "любимите ми"🤪 капачки, които са закрепени за опаковката. Супер неудобни са ми...🙄
Ужасни са тези капачки наистина !

# 290
Щях да се взривя от нерви днес в Кауфланд. Това ново разместване ме изнерви зверски. Отделно продавачката на щанда за колбаси като взе да ми пуфти, че искам салама да е нарязан. Б@си, вземам салам за 25 лв килото , може поне да е нарязан. Все едно я накарах на ръка с тъп нож да го реже. Така взе да съска. И нямаше и клиенти, които да обслужва.  напрегна ме и тя. Другата пък на месото едни стойки, едни чупки, хвърля месото. Пуууу, голямото добро утро станаха всички. Изместили пекарната на друго място, нерде кетчуп, нерде памперси. Къде е майонезата нямам никаква идея. Айде, довиждане бях. Не се търпи тази кочина. И сложили едни платна " разместване заради вас " . Ама ти мен пита ли ме искам ли??? Размествате заради вас, не заради нас.
Предполагам горещините нещо влиаят на всички. Както на клиенти тата и на служители.
"вземам салам за 25 лв килото , може поне да е нарязан"
Не вярвам да са спрели да предлагат услугата рязане. Някой чувал ли е такова нещо?
Именно, че и аз не съм чула да не нарязват вече се изненадах от кофти реакцията ѝ.

# 291
  • оттам, откъдето започва България
В двата ни магазина и вчера и днес няма сирене "Елена" от промоцията на 12,99 лв., а иначе изтипосано на първа страница.
Питаш служители - няма.
Сладоледът на клечка 12 бр. на 5.99 лв. също липсва.
Поне успях да си взема шоколадови бонбони за РД. Заложих на шок. бонбони морско дъно, но честно казано съжалявам, че не се заредих с повече бонбони Моцарт.

# 292
Не са златни рибки служителите, но не е нужно и да са грубияни и да си забравят вежливостта и нормалното отношение към клиентите вкъщи.😃

# 293
Днес пуснах жалба от такава служителка.
Докато чаках на опашка се наслушах на :
"Баси наглите хора"
"Ебаси хората"
И  се заканва пред колежка, че искала тя лично да обслужи дадена клиентка за да я "оправила" набързо.
Все едно бях на пазара. То и там не съм чувала такива изказвания всъщност.
Направо бях потресена. Вярно, че събота по обед е лудница, но нямаше изнервени и бучащи клиенти. Всеки си чакаше тихо и кротко...

# 294
И по- зле ще стават.

# 295
Има една-две много приятни служителки на касите в нашия филиал- ами, като ги видя, направо ми се сгрява душата.🙂 Случвало се е да си личи, че са изморени примерно, но никога не са си го изкарвали на клиентите. До човек си е.

# 296
# 297
Предполагам, че няма достатъчно персонал и затова.
Прясното мляко с "модерната" капачка се затваря много трудно, половината пъти завъртам капачката накриво, пффф. Уж и някаква еко идея стои зад тези капачки...🙄

# 298
Защото няма персонал, на наличния не смеят да направят забележка, да не напусне и той, непрекъснато излизат да пушат.

# 299
  • Mostly in my mind
Предполагам, че няма достатъчно персонал и затова.
Прясното мляко с "модерната" капачка се затваря много трудно, половината пъти завъртам капачката накриво, пффф. Уж и някаква еко идея стои зад тези капачки...🙄

Идеята за тези капачки, не е ли да ти стоят на бутилката? В същото време трудно се чупят и често ме отказват да си ги взема за благотворителната кауза и хвърлям шишетата заедно с тях Sad

Общи условия

Активация на акаунт