КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 170
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Ранфорс е 100% памук, харесвам ги и имам няколко комплекта, но не от Кауфланд.
Аз бих потърсила отворен пакет, за да го пипна и усетя като материя, че последните години някак доверието ми в  написаното по етикетите не е 100%.

# 556
Искаше ми се да ги пипна и да проверя материята, но бяха останали 4 комплекта и всичките бяха затворени. Ще взема да си купя един комплект, пък каквото такова. Все ще влезне е употреба. После ще споделя мнение.

# 557
Харесай си десен и лекичко го отвори , а може и след касата , след това ако не го одобриш ще го върнеш на информация докато си там. Памук няма как да сбъркаш, аз например на допир не харесвам рехави и "лигави" материи.

# 558
Ако някой случайно не ползва купон за РД за бонбони, бих се радвала да ми го спадели.😊
Предстоят ни 3 РД в следващите 2 седмици,  живи и здрави 🥰

# 559
Три пъти по колкото искаш бонбони можеш да вземеш, просто на рожденниците им инсталирай приложението на Кауфланд.

# 560
Купих комплекта. Малко рехав и твърд ми се вижда, в смисъл не е много плътна материята и плата стои доста твърдо. Има разлика от други памучни комплекти, които съм купувала  от други магазини и на други марки. Все пак го отворих внимателно и запазих целостта на опаковката и касовата бележка

# 561
Нормално е нов плат да го усещаш по-твърд,  след изпиране ще омекне, но това с рехавостта би ме замислило дали е Ранфорс. От друга гледна точка - за тази цена може би си е ок това качество.
Кой десен избра?

# 562
  • Mostly in my mind
Това, че е рехав не е ок. Голяма вероятност има да се свие доста.

# 563
Рехав ми се видя, тъй като извадих калъфката и като я опънах към прозореца да я разгледам на светло - прозираше. Може би пък като беше по-слънчево това да е причината. Иначе този десен избрах. В крайна сметка, за тези пари става.

# 564
Здравейте!
Бях рожденичка, но не получих купон за кутия бонбони.
Има ли ги все още или при мен се е получило така?

# 565
Има купони за рожден ден, изпращат ги около седмица преди датата. Ако не сте получили е добре да им пишете, може да има някакъв технически проблем.

# 566
  • СОФИЯ
Мнение за това? Виждам, че е предлагано и преди. Трябва ми за малко помещение. С оглед цената нямам големи очаквания, но все пак върши ли някаква работа

# 567
  • Пловдив
Малко по-назад питах и аз Simple Smile

# 568
Има проблем в приложението с изчезващи дати на раждане, писано е в темата. Вероятно ако им пишете, ще ви компенсират.

# 569
  • СОФИЯ
Малко по-назад питах и аз Simple Smile
Прочетох, но пише само че не е ОК. Не е уточнено защо. Този уред от тези с тръба, която трябва да се отвежда навън ли е?

Общи условия

Активация на акаунт