КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 166
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Не мисля, че е с тръба...по-скоро с кутии, които се пълнят с вода, замразяват се и после се слагат в машината. Така охлажда.

# 571
  • СОФИЯ
Ако е така, значи е на принципа на съседния малък уред в брошурата. Т.е. не охлажда достатъчно.

# 572
  • Пловдив
Ами за малка стая няма кво друго...все си мисля, че ще е по-добре от вентилатор само...

# 573
  • СОФИЯ
В София, Младост 3, този уред го няма. От информация ми казаха, че много се купувал сутринта. Вероятно щяло да има ново зареждане.
И ледарки за хладилна чанта нямаше.

# 574
Някой пробвал ли се кюфтетата и кебапчетата на ''Осем''?

# 575
Здравейте! Мобилното приложение се ъпдейтна, изхвърли ме и сега не мога да се логна наново.
Някой има ли подобен проблем днес? Благодаря!

# 576
  • Пловдив
Снощи не открих коментираната назад лазаня...нямаше. Питах. Взех тая на тяхната марка...ще пека довечера.

# 577
  • СОФИЯ
Здравейте! Мобилното приложение се ъпдейтна, изхвърли ме и сега не мога да се логна наново.
И при мен е така в момента.

# 578
Снощи не открих коментираната назад лазаня...нямаше. Питах. Взех тая на тяхната марка...ще пека довечера.
Аз взех от лазанята, но така малка порция не е така вкусна, както голямата

# 579
Така беше и около 12ч., тогава бях в магазина.

# 580
В брошурата има едноцветни чаршафи памучен сатен. В нашия град изобщо не са зареждани. От Лидл съм купувала и са разкошни техните, а тези как са?

# 581
  • СОФИЯ
Така беше и около 12ч., тогава бях в магазина.
Сега се оправи.

# 582
Чаршафите ги бяха заредили още в неделя следобяд и тогава свършиха, поне при нас де. Случайно ходихме и видяхме разпердушинените остатъци.

# 583
Чаршафите ги бяха заредили още в неделя следобяд и тогава свършиха, поне при нас де. Случайно ходихме и видяхме разпердушинените остатъци.

Аз тогава си взех пижама, мислех, че е останала от предната седмица, после ги видях в новата брошура, но те бяха почти свършили

# 584
  • СОФИЯ
Ами за малка стая няма кво друго...все си мисля, че ще е по-добре от вентилатор само...
Купих и пробвах, за кухнята на майка ми е, която е малка. На принципа на съседния малък уред в брошурата е, но с по-голям резервоар. Напълнен с лед духа студено. Има и две малки пластмасови, които да се пълнят с вода и замразяват,  поставят се в резервоара със студена вода. Самият резервоар не може да се вади и замразява. Ледарките от хладилна чанта според мен също ще вършат работа. Като начало с оглед ниската цена съм ОК. И да не просъществува дълго не е болка за умиране, пък и уж има 3 г гаранция. Лек и лесно преносим е.

Общи условия

Активация на акаунт