КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 178
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
И при нас нямаше.

# 601
  • София
В акцията тази седмица има катерушки за котета. Имам предвид тази за 66,99лв. Обаче в Кауфланда в Младост естествено - няма зареден. И как така още в първия ден на акцията, няма количества?

Миналата година, м. 9 заради тази катерушка пътека направих до Кауфланд. Си три, обед и вечер ходех до филиала и нямаше. Едва петъка след работа отидох и бяха останали 3 бр. И така уреди котките с хубава катерушка.
Катерушката е много хубава, а цената в супер!
Такива катерушки в зоомагазин са около 180-190 лв.
Миналата година катерушката струваше 59.99 лв. Сега малко са завишили цената. Но пак си заслужава да се купи.

# 602
И при нас домати на клонка нямаше, а специално за тях и за нектарините ходих вчера.
А и нектарини нямаше, само някакви остатъци дребни и зелени. Мисля, че бяха същите от неделята, че и тогава ходих за доматите, нали и миналата седмица бяха по 1,99, ама тц.

# 603
Много хубави бяха днес доматите на клонка, купих.
Щях кафе от техните капсули с купон да взема, забравих.

# 604
Има ли бюджетно безкофеиново кафе за кафемашина с кауфландска марка? Иначе знам, че има безкофеиново Нова Бразилия, но 100 грама гонят 5-те лева, а не съм забелязала да го намаляват...

# 605
В Лидл е евтино кафето без кофеин.
Хубави ли са дините в Кауфланд?

# 606
  • Карлово
В нашия, не много. Някак като остарели стоят. Миналата седмица бяха супер.

# 607
Предишното ни безкофеиново кафе беше от Лидъл, но Нова Бразилия безкофеиново ни харесва повече. Затова ми се иска да пробвам и друг бюджетен вариант, ако има изобщо безкофеиново кафе с кауфландска марка.🙂

# 608
# 609
Сандвичите на Балкан в Лидл са 3.79 редовна цена на обикновен етикет, тук в Кауфланд от 5 лв намалени на 3.79 Joy

# 610
  • 1st floor
Преди време бях взимала миш-маш в буркан и много ми хареса. Мисля, че е този от брошурата.

# 611
Ще го пробвам. Вземала съм на друг производител, не ми хареса.

# 612
  • София
Сандвичите на Балкан в Лидл са 3.79 редовна цена на обикновен етикет, тук в Кауфланд от 5 лв намалени на 3.79 Joy
протеиновите сандвичи са си на 5лв, дрегите са на 3.79

# 613
протеиновите сандвичи са си на 5лв, дрегите са на 3.79

Ами аз купувам всеки ден. 3.79 е цената

# 614

Здравейте на всички, искам да попитам някой купувал ли е тази прахосмукачка и дали е доволен? Търся нещо бюджетно за ежедневно почистване на паркет, тъй като сина ни в момента лази и искам да почиствам дребните боклучета с лека прахосмукачка. Имаме Керхер, но е голяма и тежка и ми е трудно да я вадя често.

Общи условия

Активация на акаунт