КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 133
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
Подарявам
Скрит текст:

# 721
  • 1st floor
Аз като не съм сигурна, а това е често...взимам по един от двете марки, пробвам и тогава се запасявам с количество. Понякога е проблема и в партидата, не само в марката...
И аз така, но към момента нямам никакво свободно време и не съм сигурна, че ще успея до края на седмицата да отида още веднъж.

# 722
  • Mostly in my mind
Успях да взема 3 сладоледа. Благодаря на съфорумка. При нас имаше доста,но само от този с ядките.
Взех и осо буко,та днес ще правя гурме вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

Priwet, как приготвяте осо буко?

https://www.bioangus.bg/blogs/recepti-s-teleshko-meso/recepta-za … oso-buko-na-furna

# 723
Долче, точно този сладолед взех и аз. Не знам как е бил описан в купона, но съм фен на тяхната марка и имам ориентация кой кой е. С фъстъци нямаше.

# 724
  • Mostly in my mind
Дъщеря ми, понеже е фен на всякакви японски и  корейски неща, не знам как фиксира, но имат мочи сладолед. Голяма радост беше. Много вкусен.

# 725
Подарявам
Скрит текст:
Ще помоля

# 726
  • софия
Остана този за репеленти.

# 727
Остана този за репеленти.
Благодаря за отговора, но не ми е необходим той.

# 728
Предлагам купоните за бисквитките и репелентите, ако някой ги иска да ми пише. Междувременно за софиянци:

# 729
Колко дни са валидни купоните?
За енергийна напитка не съм ползвала, а го няма?

# 730
3 дни
За ползване на ваучер на каса на самообслужване се натискаше нещо на екрана, не помня обаче, виках служител да помага .

# 731
Редактирам: подарени са.
Подарявам купоните за сладолед и бисквити.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 11:01 от More7

# 732
Ще помоля ако не са подарени

# 733
Аз също подарявам тях. Пишете на лс.

# 734
3 дни
За ползване на ваучер на каса на самообслужване се натискаше нещо на екрана, не помня обаче, виках служител да помага .
При нас се избира " подаръчен ваучер" от менюто където са" с карта", " в брой" , "ваучер за храна".

Общи условия

Активация на акаунт