1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 150
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • В средата на времето
Аз и резултатите от 4-ти клас чакам. 😂 Изобщо.. голямо чакане. А пък ако знаете как си чакам морето другата седмица... с 200 ще се изнеса от тук. 😎🏝️

# 436
  • София
Хаха, Fair Lady, така като се замисля грешката може и да е вярна....
Saffron, нщсрокътбза кандидатстване в общежитие е до април... падам. То има голямо предлагане, но я карат малко по италиански. Ние пишем, няма кой да отговори...

Izida,  за математическа ли чакаш?

# 437
  • В средата на времето
Izida,  за математическа ли чакаш?

Не, за да видя как са се представили учителите, които тази година ще поемат първи клас. 😊

# 438
  • София
Аз пък не ги искам оценките преди събота следобед.
Няма да си развалям празничното настроение, я.

# 439
  • София
Така приятно бях изключила, че има все още предстоящи  поводи за ядосване с екс дванадесетокласника.... Уж избутахме училището, кандидатстването, бала....Weary

# 440
  • Sofia
Като ще си казваме кой какво чака - освен ДЗИ, и аз чакам до петък резултат от последния ми семстриален изпит, който беше вчера. Беше бая трудничък.
Най-много чакам 22 юни, когато ще е минало НВО на 7 клас. После ще чакам резултатите и други неща, но едно по едно.
Пак сме песни и танци на народите - ММ с РД днес, в събота ще празнуваме с приятели, в неделя - моя РД със сестра ми, в понеделник ще черпя в работата. Нещо край няма Trollface

magsyn, излей си яда тук, ще те разберем и успокоим Kissing Smiling Eyes

# 441
  • Разпиляна във въображението
Купих си мента, глог, валериан. До петък ще получа ли качествено натрупване?

# 442
Объркали са се в аптеката, друга е рецептата . Мента, спрайт и лед върши работа Joy

# 443
Виж, последното предложение може да даде сериозно натрупване до петък! Joy
И мен не ме свърта...

# 444
  • В средата на времето
Ани, жив и здрав да е твоят близнак! 🎂🎉 Моя ще го празнуваме в събота. 😊

# 445
Като ще си казваме кой какво чака - освен ДЗИ, и аз чакам до петък резултат от последния ми семстриален изпит, който беше вчера. Беше бая трудничък.
Най-много чакам 22 юни, когато ще е минало НВО на 7 клас. После ще чакам резултатите и други неща, но едно по едно.
Пак сме песни и танци на народите - ММ с РД днес, в събота ще празнуваме с приятели, в неделя - моя РД със сестра ми, в понеделник ще черпя в работата. Нещо край няма Trollface

magsyn, излей си яда тук, ще те разберем и успокоим Kissing Smiling Eyes

Като си почнала с празниците, пожелавам ти в петък истински да празнувате резултатите от ДЗИ и твоя изпит.Heart

# 446
  • София
Ани, жив и здрав да е половинката и весело празнуване на всички празненства.
На мен ми е много спокойно и дори не съм влизала в сайта, което не е присъщо за моята емоционалната натура 😆 Надявам се, резултатите да излязат в петък късния следобед, защото съм на тиймбилдинг и ми се иска да съм вкъщи, когато това се случи. Е, и утре да е денят, ще пия с колегите от радост или от мъка 😁

# 447
  • Разпиляна във въображението
Объркали са се в аптеката, друга е рецептата . Мента, спрайт и лед върши работа Joy

Обмислях алкохолния вариант, но съм на работа и трябва да напредна доста, защото следващата седмица зачезвам в отпуск.

Ани, да е жив и здрав!

# 448
  • София
Ани, да ти е жив и здрав! И много хубави резултати да дочакаш и за теб, и за набора в петък. А после да имате 3 дена яли, пили и се веселили Simple Smile
Magsyn, за гафа с АЕ в 133то имаш ли идея как ще оценяват? За БЕЛ се чу по медиите, но този случай с АЕ май не стигна...

# 449
Така приятно бях изключила, че има все още предстоящи  поводи за ядосване с екс дванадесетокласника.... Уж избутахме училището, кандидатстването, бала....Weary
И аз така. Цял май месец бях отпуск покрай бал, завършване, матури и т.н  за първи път ми е толкова дълга почивката. Изживях си всички Радини вълнения.
От събота съм на работа и изключих за резултати, матури, кандидатстване и сега като се присетих се спекох  съвсем Joy

Общи условия

Активация на акаунт