Юнски бебета 2024 - тема 4

• 38 870
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък наивно се зарадвах на тези пикове Grinning Гледам, че един до 8 е стигнал, не че съм усетила нещо де.

# 106

Нещо такова търсим. Високи, широки и през равни интервали. Не съм специалист де. Каквото съм виждала е от форума 😁

# 107
Доколкото са ми обяснявали, да, Фрезия е права.
Трябва да са няколко и плавни такива издутини. Една не става, на миналите тонове имах лека кашлица и отчете едно подобно движение. Не беше достатъчно Grinning

# 108
На моите тонове контракциите като линия приличат по-скоро на тези от филмите на които им обявяват едни часове… права линия и това си е. Ще прощавате за черния хумор ама вече почва да избива Joy

# 109
На моите тонове контракциите като линия приличат по-скоро на тези от филмите на които им обявяват едни часове… права линия и това си е. Ще прощавате за черния хумор ама вече почва да избива Joy

Хахаха разсмя ме Joy Joy
Не прощаваме, оценяваме хумора

# 110
Опитвам се да си подготвя багажа за болницата, но се чудя какви дрехи да взема за бебето. С дълъг ръкав или цели бодита. Надявам се през юни да е топло и съм в чуденка. Не съм купувала спец сет за изписването заради цените и едното обличане

# 111
Братовчедка ми миналия Август ги изписаха с дълъг ръкав от Надежда. Не мисля, че новородено трябва да е с къс ръкав още при първото си излизане. Не мисля, че и толкова ще прегрее. Все пак е било дълго време на още по-топло.

# 112
Подкрепям Ваня. Аз съм взела боди потник или боди тениска, зависи колко е топло, ританки и камизолка. И шапка и средно дебела пелена за всеки случай. Дъщеря ми я изписваха на 3ти август беше с тениска ританки и камизолка и не я завих просто. В колата бяхме на климатик, че беше топличко. В болницата също така ги обличат къс ръкав и дълъг ромпър с крачоли. После постепенно започнах да намалям катовете дрехи.

# 113
В болницата са с боди и ромпър, завити с тънка и отгоре много дебела завивка. Мислех, че и е топло и вкъщи я оставихме само с 1 дрешки и завивка. Ами студено и е, хълца, мрънка. Даже и в момента спи до мен с боди, отгоре памучен ромпър и дебела завивка. Вчера направихме първа разходка и беше с боди с къс ръкав, памучни панталони, памучна завивка. Вкъщи обаче и е студено така.

# 114
Опитвам се да си подготвя багажа за болницата, но се чудя какви дрехи да взема за бебето. С дълъг ръкав или цели бодита. Надявам се през юни да е топло и съм в чуденка. Не съм купувала спец сет за изписването заради цените и едното обличане
Подкрепям мнението на Ваня.
Аз съм приготвила боди потници,ританки и бодита и цели ромпърчета.За изписването дълъг ромпър и памучна лека завивка.

# 115
За болницата само комплекта за изписването и няколко бодита с къс ръкав съм приготвила. Със сигурност ММ може да донесе още нещо, ако се налагат. Не искам да мъкна два-три куфара с мен ненужно...

А вие подготвихте ли си в багажа нощници за кърмене и колко?

# 116
Аз от 2 седмици някъде съм го стегнала. 2 нощници съм приготвила. Болниците осигуряват дрехи за бебето по време на престоя там и при предните 2 раждания не съм взимала. Дрешки за изписването само. Сега, обаче, съм заявила че бебето искам да е плътно при мен и за да не съм зависима от това те да ми дават дрехи, може би ще взема, дори да се случи да са излишни. Куфара ми е празен наполовина.

# 117
Моя багаж също е оправен след последния преглед. 3 нощници съм сложила, като 2 са за кърмене. За бебето ми казаха, че няма нужда да нося нищо, освен комплект за изписване и мокри кърпи, тъй като те осигуряват, но бързо им свършват. Аз и не знам какво друго да взема, ще разчитам на това че мъжа ми може да носи, а и близка приятелка живее срещу болницата. Joy
Моя куфар е пълен, но пък е от малките за ръчен багаж… дано не е много.

# 118
И аз съм с куфар за ръчен пълен е на макс😂 взела съм 2 нощници за кърмене, 2 потника с лесен достъп (😅) и  къси панталонки + халатче. Също превръзки, еднократно бельо, помпата и понеже съм оптимист - книга😂

# 119
Lina Това с книгата ме уби Grinning

Чудя се за дрехи само. Една ежедневна рокля дали да не метна в багажа 🤔 Предните пъти все по нощница ги изкарах, че все искат да те гледат,да те ровят и е по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт