Юнски бебета 2024 - тема 4

• 38 851
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Вчера бях на тонове и всичко е наред, но разбира се вече нямам мижава контракция.... Лекарката ме посъветва да започвам разходки, упражнения, секс каквото се сетя за да стимулирам естествения процес. Иначе имам планирана индукция ако не тръгне само и много се надявам този път да е успешна. Започнах и чай от малинови листа преди 5 дни и фурми ям всеки ден, та се надявам и това да помогне.

# 91
Много ми е интересно чаят и фурмите действат ли, от коя седмица започнахте ?

# 92
То и ананас препоръчват да се яде.
Аз съм на мнение, че е основно плацебо ефект. Heart но защо да не се пробва!

А да попитам, вие правите ли масажи на перинеуима? Това помага ли също?

# 93
Правих клякания и ядох люто. Нищо не стана. От кляканията бебето слиза веднага още надолу ама като спра и се връща.
Пробвах онзи ден и да цедя коластра, нали стимулацията на зърната води до отделяне на окситоцин и можело да тръгне раждане. 10 минути си играх, Еми нищо не тръгна. Поне видях че имам коластра доволно. Почти една лъжичка чаена се събра. 🤫 🤐
Та, оставям го. Когато иска да тръгва.

# 94
Здравейте, момичета споделям ви вдъхновяваща история от Пловдив с участието на моята лекарка, с пожелание и вашето раждане да ПОЧТИ толкова леко. https://www.facebook.com/photo/?fbid=964354642145648&set=a.679982133916235
Аз днес влизам в 36г.с и моето момче все още е седалищно, така че в понеделник най-вероятно ще плануваме дата за секцио.

# 95
Момичета, здравейте! Аз съм чакаща мама от друг месец, но ми стана интересно относно бебчетата, които се раждат в момента и реших да отскоча и във вашата тема. Колко мами с термин Юни вече родиха? И с колко по-рано от термина стана това?

Честито на всички вече посрещнали и най-добри пожелания на всички предстоящи!

# 96
Момичета, здравейте! Аз съм чакаща мама от друг месец, но ми стана интересно относно бебчетата, които се раждат в момента и реших да отскоча и във вашата тема. Колко мами с термин Юни вече родиха? И с колко по-рано от термина стана това?

Честито на всички вече посрещнали и най-добри пожелания на всички предстоящи!

Привет! Ако не се лъжа, 3 бебета имаме вече родени.

# 97
Аз от днес съм в 38гс.
От вчера кръста ме боли нетърпимо, но май просто защото вече не мога да намеря удобна поза за сън и се схващам. Като изляза с кучето и се пооправят нещата. Ще ходя и аз за ананас, фурми и всичко за което се сетя Grinning иначе я усещам, че е ниско, стяга ме корем на моменти, ноо нищо по-различно от последните 2-3 седмици Blush

# 98
Фурмите ги ям от поне месец и нещо но не супер.редовно. Подозирам че заради тях хемоглобина ми е в норма и не се наложи да приемам желязо този път. За действието не мога да кажа чак накрая ще се разбере 😄, но за сега малиновите листа не са ми предизвикали контракции... пия по 2-3лъжици запалени в 400-500мл вода. Веднъж на ден

# 99
Аз от днес съм в 38гс.
От вчера кръста ме боли нетърпимо, но май просто защото вече не мога да намеря удобна поза за сън и се схващам. Като изляза с кучето и се пооправят нещата. Ще ходя и аз за ананас, фурми и всичко за което се сетя Grinning иначе я усещам, че е ниско, стяга ме корем на моменти, ноо нищо по-различно от последните 2-3 седмици Blush

Да, вероятно е и от схващане. Аз съм така от 2-3 дни, не мога да си намеря място...

# 100
Здравейте, момичета споделям ви вдъхновяваща история от Пловдив с участието на моята лекарка, с пожелание и вашето раждане да ПОЧТИ толкова леко. https://www.facebook.com/photo/?fbid=964354642145648&set=a.679982133916235
Аз днес влизам в 36г.с и моето момче все още е седалищно, така че в понеделник най-вероятно ще плануваме дата за секцио.
Дано да не достигнем до толкова бързо раждане. Ще трябва децата да свършат работата 😅 Имам приятелка, която роди три деца, всички супер бързо и лесно. С последното едвам стигна до болницата.
Относно колко време преди термин.
Едното съм го родила 15дни  преди термин, че и в друга година от планираното. Другото пак беше 10-15 дни преди термин почти 4кг. 
За това сега се прехвърлих тук, сигурно няма да дочака юли месец.

# 101
Някой разбира ли от тонове? Направих си записа в болницата в Перник,за да не се разкарвам до София и мълчаха като бит г*з  да ми ги разчетат, в знак на обида, че не се следя при техен доктор.

# 102
Изглеждат чудесни, при мен от 120 до 160 има зелена лента на този лист и идеята е тоновете да са в този диапазон.

# 103
Изглеждат чудесни, при мен от 120 до 160 има зелена лента на този лист и идеята е тоновете да са в този диапазон.

А частта с контракциите как да я разбирам дали имаш идея?

# 104
Супер са тоновете, но контракции няма.
И моите са такива.
Някой разбира ли от тонове? Направих си записа в болницата в Перник,за да не се разкарвам до София и мълчаха като бит г*з  да ми ги разчетат, в знак на обида, че не се следя при техен доктор.

Общи условия

Активация на акаунт