Пъзели 65

• 26 889
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз повече ви чета, отколкото редя, но завърших вчера пътуващият Шерлок и се убедих, че Кобъл със стандартни части е просто разкош! Май имаше още някой на редичката за него? Какво да го правя?

А с Евето сме си купили един и същ Yazz пъзел Simple Smile

# 151
  • гр. София
Тони, пъзелът е Gibsons Simple Smile

# 152
  • София
Честит Рожден Ден, Зори! Бъди много здрава, щастлива и обичана!

След близо месец, най накрая наредих нещо вкъщи.

Миньоните II, Clementoni, 1000 части

# 153
Зори, честит празник! Да си много здрава, щастлива и нека животът ти да е сладък като вкусотиите, с които черпиш!

Йоанка, много красив!

Шерлока е гибсън, да. По спомен Бухтичка също го беше объркала с Кобъл Smiley

Circle of Colors: Dreams
Ravensburger, 500

Редих го за време, но без да си давам зор. - 1:11:16
Много леко и приятно вървеше и може би най-лесния от всички от серията, които съм редила, но пак не мога да си представя как се пада под час с кръгъл пъзел. Smiley

# 154
  • София
Зори, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да започне да ти остава време да редиш, а не само да трупаш Simple Smile
Аз се забавлявам с един Трефл от предната пъзелмания

# 155
  • София
И аз да представя госпожица Сойка Grinning Много забавен. Изобщо, тази серия се реди като семчици - цък-цък Joy Благодаря на NalSi.
Кой ще го вземе?

# 156
  • София
Разделям се с тези пъзели. Всички съм редила от нови. Където имам забележки за качеството, друг дефект или нещо характерно, съм писала в забележки. Цената е с 30% намалена от тази, на която са купени.

https://airtable.com/appup0svilDwKqZpu/shrQP5Nsk9mkrqiJx
писах ти за два пъзела във фейса, че тук не съм догледала Simple Smile
И един Трефл от мен

# 157
Трефл и от мен, но Лондон.

# 158
Честит рожден ден, Зори, само най-хубавото за теб и любимите ти хора.

# 159
След октоподчето, оставам на морска тематика:

Това е Seahorse на Cherry Pazzi, 1000 части. Ще го продавам, така че ако някой го иска, да ми пише. Ако няма желаещи, ще го пусна във Фейсбук. Качеството не е много добро, има поне 4-5 леко разслоени парченца и едно, което е направо обелено:

Жалко си е, защото иначе отпечатват много добре изображенията, с ярки цветове, и ми харесва как са точно 70/50 см. Ако реша да рамкирам, стандартните рамки ще стават за тях.

# 160
Жалко за качеството, а е толкова красив!

# 161
Hot summer, наистина си е много красив. Беше и много зарибяващ за редене, едва съм го оставяла, като трябваше да излизам. За два дни го наредих, макар че не беше от най-лесните.

# 162
От мен  Nathan 1000ч. Прекрасна картина на френската  художничка Carte Blance.

# 163
  • София
Поръчката ми от тези дни, наложи се два пъти да поръчвам, но много ми допадат новите кутии на Кобъл

# 164
  • Варна
Не се смейте ама някой да има пъзелчето от корицата на темата и да иска да се раздели с него? Аз го имах, редих и после му дадох пътя ама сега май пак го искам, а в озон сякаш не го видях...

Общи условия

Активация на акаунт