Пъзели 65

• 24 697
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Тони, благодаря, че сподели. Да расте и да пълнее.

Коали 500 Ravensburger

# 46
Puke123, Butterfly, щях да ви казвам за този пъзел на Шмид с къщата, че според мен е много подходящ за начинаещи, които искат да редят нещо от 1000 части. Сортира се много лесно, има отчетливи разграничения и дори дърветата се редят бързо заради разнообразните форми на парчетата. Единствено покривът беше маааалко по-досаден. Но като цяло ми се видя много лесен, щом го наредих за един ден, а обикновено редя два дни тези с 1000 части.

Скрит текст:

Този ми харесва, наистина изглежда лесен. Няма дребни или тъмни детайли. Покрива може би ще е най-тегав, както и ти казваш.

Забравих да добавя, че за моят пъзел с Дисни човечетата, някой ме попита дали не е труден за начинаещи. Между другото приятелят ми ми помага с реденето чат и пат и двамата сме на мнение, че този пъзел беше лесен и дори приятен за редене. Не ме напрегна никъде, пък и толкова лесно се напасват, само като видиш, че има 4 герои от Мики Маус един до друг.

Яд ме е, че загубих парчето, точно на лицето на Пепеляшка, но май не си личи толкова, понеже е светъл пъзел.

Сега се чудя какъв да редя, пак на Дисни ли, не знам.
Иначе този с къщата задължително го слагам в списъка и като ми мине мерака покрай Дисни, ще го наредя и него.

# 47
Една шаренийка от мен. Stuck Out Tongue Много лесен и приятен.

Makeup Palette
Eurographics 1000

# 48
  • София
И аз снощи завърших другата шаренийка.
Много голям кеф са ми тези шантави парчета

# 49
Вчера стигнах до тук
Реденето без да гледам картинка ме затруднява:)
Иначе съм на страхотно място❤️

# 50
Гледах, гледах и явно съм объркала поредността на сегментите, пропуснала съм Дъмбо, ето го и него.

# 51
  • София
Момичета, много красиви пъзели сте показали, аз покрай завършване на големия на 3 клас и на малкия последна група в градината, не съм редила от 2-3 седмици. Но имах малко време в работа и спретнах това.

Залез край фара, автор Адриан Честърман, Art Puzzle, 500 части

# 52
След разходката си довърших и пъзела:)
Благодаря за възможността да го наредя - много е красив!

И една снимка от баба Яга на Белинташ 😁

# 53
  • София
Вярно че Галисън не блестят с качество, но бързо, лесно, кефско Joy

# 54
Голямо затишие в темата тези дни. Smile
Побутвам малко с този разкошен колаж. Е, голям кеф си беше!

Food Collage
Ravensburger, 2000

# 55
  • София, България
Ще продавам пъзели, най-накрая се освободих от учене и други задължения.
Ето линк, ако някой си хареса нещо.
https://drive.google.com/drive/folders/1wX1y_IvfjTULfMf6WQvE53a5 … o3YxL?usp=sharing

# 56
  • Варна
A-maze-ing на masters за мен, ако може Blush

# 57
  • Свищов
Харесах си двата фермерски, двете загадки, Фалкон с пъба и Eurographics плакатите с танци. Пиша ЛС.

# 58
  • гр. София

Ето го Вълчо Simple Smile , започвам мъдрия бухал Simple Smile

# 59
  • София
И от мен два пътуващи. С голямо предубеждение ги взех, защото картинките не са точно моите, но се оказаха много приятни за редене. Благодаря на хепи и Бухтичка.
 Кой ще ги вземе?
П.П. Снимка - слънце Joy

Общи условия

Активация на акаунт